בואו נבחר את ה-לוק של מיקו'ש!

בואו נבחר את ה-לוק של מיקו'ש!

תראו, בגלל שיבש בפורום, החלטתי לפתוח את השרשור "ה-לוק של מיקו'ש" וזה הולך ככה: אני, בשיתוף הפעולה שלכם, חבר'ה, נשים את כ===ל התמונות של מיקה שיש לנו, מכל התספורות וסגנונות המראה השונים שמיקה החליפה (די מהר, אפשר לומר
). נגיד שמתי תמונה כלשהי. אני כותבת מה דעתי על איך שהיא נראת, ומי אפשר לשפר (בבגדים, בנעליים וכו'...) תשתפו איתי פעולה!!
יבש פה לגמרי, חבר'ה הפורום מ====ת!! יחד, נראה לכולם מאיפה משתין הנמו
(או שלא). יחד, נעורר את הפורום ונפתח נושא שיחה ח=ד=ש=! ואל תגידו שזה משחק של פקצות,כי זה לא! אני מתחילה, אתם ממשיכים! או.קיי מתחילה

דעתי....

השיער:לא משהו....עדיף שיער ארוך בלונדיני או אדמוני כזה. אבל ל=א קצוץ! החולצה:נחמדה. ספורטיבי, קליל ונחמד. ציון: (מ-1 עד 5)
תשתפו איתי פעולה!!! תמשיכו!!!
יום נעים וקריר
אוהבת, (בעיקר את מיקה
) נופר.

האמ.

אני דווקא הייתי מעדיפה ככה. או יותר נכון כמו בניצנים, כי בניצנים זה היה ממש ממש יפה לה.
וחצי
(אני לא ממש נוהגת לשמור תמונות במחשב כי זה קצת חסר טעם מבחינתי. אביע דעה על מה שאתם תשימו וזה
)

זה בשבילך, שוקו בשקית../images/Emo27.gif

הנה התמונה הבאה: השיער:יפה מאוד. תספורות מחמיאה, הדירוג יפה מאוד.הצבע נחמד מאוד.התספורת מחמיאה ומדגישה את הפנים היפות של מיקה
. למרות שעדיף מה שהיה בניצנים....אולי הצבע של ניצנים ואורך התספורת שבתמונה זה שילוב ל=י=ג=ה=!
לפי דעתי, קצת סומק לא היה מזיק כאן. אבל סך הכל יפה מאוד מאוד!
אני נותנת לתמונה:
תשתפו איתי פעולה!!!
הפורום יבש חבר'ה!! יחד, נציל את הפורום ממוות

טוב ../images/Emo3.gif

נמ התמונה הזו קצת מטושטשת, אבל בעיקרון היא אחת היפות. בעיניי מיקה נראת פה יותר צעירה אפילו מהתמונה ששמת קודם
מתאים לה גם ככה (שיער וכאלה)
:)

ממשיכים! ותשתפו פעולה!../images/Emo11.gif

שיער
:לא משהו בכלל.אם לא הייתי אוהבת אותה כל כך (
) הייתי אומרת שאפילו נוראי. מילא הצבע, אבל תלתלים? ועוד תלתלים כאלה...
איפור:האודם מקסים ומדגיש את השפתיים הדקות והיפות שלה. אם הצללית בעיניים הייתה מעט יותר כהה (אולי ורדרד?) זה היה מושלם. עוד דבר שחסר פה זה מעט סומק. אבל בעניין האיפור למיקה, מצידי, יש פתור, יש לה פני מדהימות!
השמלה:פשוטה ומדהימה. ובשלוש מילים:נהדר, נהדר, נהדר!!
סך הכל אני נותנת למיקה:
ותראו איך ירדו להם שני כוכבים רק בגלל השיער, שבתמונה זו לוקח חלק חשוב. תשתפו איתי פעולה!!!!

hadarbis

New member
משתפת פעולה!!

לפי דעתי היא פשוט ניראת נורא! אבל לי זה הרבה יותר השפיע כל הקטע של השיער.. זה פשוט מכוער!!! וחוץ מזה- עדיף שהיא תהייה בלי איפור בכלל- הרבה יותר עדיף בשבילה.. זה סתם מכער אותה ברמות שאלוהים לא יכול לסבול.... ולא יפה לה השמלה לדעתי. מיקה נורא רזה והיא לא יכולה להראות את החיטובים שלה כי אין לה כאלה.. היא צריכה להיות יפה, אבל בשקט. הציון שלי הוא -

אממ ../images/Emo5.gif

לדעתי מיקה נראת לא משהו בכלל בתמונה הזו... אני נותנת לה:

עוד תמונה../images/Emo9.gif

תמונה מהדיסק "מגדלור" .. לדעתי תמונה מעולה..
אני נותנת לה כאן
מה איתכם? מה דעתכם
?

hadarbis

New member
תמונה טובה..

הכל יפה. זה המראה האידאלי מבחינתי למרות שהשיער בלונדיני מידי לטעמי...

ממשיכה, לאחר הפסקה..../images/Emo27.gif

זאת התמונה
השיער
:מצוין. וכל מילה אחרת מיותרת כאן.
העגילים:פשוטים אך יפים. למרות שהם יפים הם לא בדיוק מתאימים לכאן. עגילי חישוק זה אחלה, רק שהפעם הם היו צריכים להיות מעט גדולים יותר.
החולצה:למרות שרואים בקושי שמינית ממנה, היא נראת ספורטיבית וזה מתאים למיקה להראות קלילה וספורטיבית לפעמים. זה פשוט חמוד
בכללי:יפה מאוד, אם כי דורש ליטוש אחרון. אני נותנת לה:
וחצי. *מתקפת סמיילים:*

למעלה