בואו נבנה טופס טיולים לפני מעבר לUS

מדען

New member
בואו נבנה טופס טיולים לפני מעבר לUS

אני מארגן לקראת נסיעה, והחלטתי להפוך את זה (בשיתוף כולם) לטופס טיולים מסודר. אני עובר לבוסטון, אבל ביחד נוכל לבנות דף כללי יותר. אנא, אל תעירו. במקום, תציינו מה הוספתם *ואז תייצרו גירסה חדשה, מלאה יותר*. בשביל להקל, אני מצרף את הטקסט כמסמך WORD. עד עכשיו, זיהיתי את הנושאים הבאים בהם צריך לטפל לפני מעבר לעבודה בארה"ב: 1. ויזה - המעביד מבקש מסמכים שונים, ומספק אישור מה-INS. אתה צריך למלא את הבקשה (טופס DS-156, ראה http://travel.state.gov/DS-0156.pdf), ולשלוח דרך סוכן נסיעות. 2. אם אתה מתכוון לשכור דירה מייד (לפני שיהיה לך חשבון בנק אמריקאי), הבא איתך מסמכים המעידים על זה שיש לך חשבון בנק בישראל ויש לך בו קצת כסף (מצב יתרות באנגלית). 3. עבור ביטוח רכב, בקש מהמשטרה אישור העדר שלילה או תלונות בפקס 02-5308299 או 02-5308297.לא ברור לי האם/מה צריך להביא מחברת הביטוח. 4. עבור פתיחת חשבון בנק (נא להשלים את החסר) 5. עבור הרשמה לביטוח רפואי (נא להשלים את החסר) 6. משלוח חפצים (לשקול לשלוח חלק מראש - או לא). נושאים לטיפול בארץ: 1. תכנון מס 2. ביטוח לאומי 3. ביטוח בריאות משלימים 4. חשבון בנק (לסגור? להקפיא?)

noam31

New member
הנה

מדען בוקר טוב . גם אני בדרך לבוסטון בשבועות הקרובים . לפי הבנתי מההודעות הקודמות שלך , אתה עם ילדים ... שיהיה בהצלחה . אם תרצה להחליף עצות חוויות וכו' , אתה מוזמן לפנות במייל [email protected] מצורף הקובץ עם מספר הוספות .

doronf65

New member
מנהל
תוספת לסעיף 3, 5

3. מחברת ביטוח רצוי להביא אישור העדר תביעות. לא ברור לי האם הם מנפקים זאת באנגלית. 5. אם בונים על david shield רצוי לסגור זאת מהארץ. כדאי לצלצל אליהם חודש לפני. במקרה של עבודה איתם - הם משלמים עבורך את ביטוח הבריאות הבסיסי, אתה צריך להשלים את הביטוח המשלים כדין כל ביטוח. חשבון בנק - תלןי בך, ומה אתה צריך לשלם בארץ באופן שוטף. אם אפשר - סגור, זה חלק משיקול תכנון המס. ביטוח לאומי - תלוי כמה זמן אתה חושב שתישאר שם. היוזמה ברוכה!

mal1

New member
פנקסי חיסונים (במיוחד של הילדים)

הכרחי לצורך הרשמה לגן/ביה"ס

dor j

New member
כל הכבוד, גם אני בדרך לבוסטון

מה צריך לעשות בתחום תכנון המס ? אני נפגש עם רואה חשבון בימים הקרובים. האם יש למישהו ניסיון במצב של הגירה ? אנא התייחסו לעובדה שיש חוקים חדשים ברשויות המס. אני מחפש מישהו שעבר לאחרונה וביצע תיאום מס שכזה לאחרונה. ולכל מטרה/שאלה לשניכם, שציינתם נסיעה לבוסטון, אתם מוזמנים לכתוב אלי אל [email protected] תודה דור

noam31

New member
לא בדיוק .

זה לא בדיוק תיאום מס , יותר נכון לקרוא לזה תכנון מס . לעניות דעתי אין עדיין מספיק נסיון מהסיבה הפשוטה - לא מספיק אנשים חזרו לארץ לאחר שנכנסו התקנות החדשות . ללכת לרואה חשבון זו העצה הטובה ביותר היות והתכנון הוא אישי ותלוי במצב הפרטני של כל אחד . גם אחרי הפגישה עם רואה החשבון יהיו לך עדיין סימני שאלה פשוט כי מן הסתם גם רואה החשבון עדיין לא מכיר מספיק מקרים על מנת לקבוע בוודאות מה צריך לעשות על מנת לא לשלם את הפרשי המס . אם תחפש בפורומים של תפוז או YNET בשבועות האחרונים היו מספר דיונים ממצים בנושא המס .

למעלה