בואו נבקש גשם

בואו נבקש גשם

יקרים, אני יודעת שרבים מאיתנו לא מתים על חורף. אני עצמי כזו - חובבת שמש מושבעת. אבל אנחנו באמת חייבים כאן גשם. לא יודעת אם אתם מבקשים בקשות מהבורא הגדול ומלאכים (אם לא אז אני ממליצה) - אבל אנא בואו נבקש גשם רב שירד כעת וימלא את כל מקורות המים, יצמיח ויפריח את מקורות המזון והנוי ויביא ברכה על ארצנו ועל כדור הארץ. אמן.

תמשיכו לבקש ../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif..זה עובד!!!

הרבה מהרטוב הזה....בשביל כל מקורות המיים שיבשו והצמחים שטרם נבטו....
וששבת נאה וגשומה שתהא לנו......

נוסח תפילה לגשם

שלח לי אברהם שליח תשובות מקומונת יודעי דבר: יש כאן הסבר שהתקבל ואז תפילה. בואו נבקש ויתממש. "נאמר, יודעי דבר אנו: הנה הנה פצחה בת קול שאלה שלא אך בשבילה ונותנת הדהוד דעת בעבור אשר הם חבריה לקהילת ארץ, ארץ ישראל. מחזוריות הטבע אינה תמה ועל כן, בל פחד, אף משיבשו המים יבואו ימים ויזרמו. על כן, בל בהלה בעבור אשר יבואו ימים אשר מים בהם אך אין מספיק, טרם מספיק בעבורכם. שנים אשר יבואו לאחר, ימלאו את החסר בעבורכם. בעת זו, ניכר כי שינויים אקלימיים אינם חלים באֶמֵת ובאָמַת הדרך בעבורכם ונראה כי מתחמם העולם ונראה כי מתקרר וגועש ואינו כתמול שלשום בחלקים רבים אשר הוא עולמכם, אך בעבור אשר חלק ארץ אשר לכם מוגן הוא פי כמה ועל כן, מוטב היובש על שטף עז ללא עוררין, שהלא מים ימגרו עצמם מן המעט אל ההרבה ויגדל מוטיב הדרך. אכן בקשו נא בעבור אשר יטיבו שמים בעבורכם ואמרו תפילה: "שם-מים, הביאו נא הרוח, הניעו נא העננים ותנו בנו מים לשם מלאות נכונה והננו בברכה נשיב למים אלה ונדע טיבם - טובים טובים הם. שם-מים היו נא כדלת אשר נפתחת אל אור טבע ותנו מתשבחת יקום וזירמו מימכם אלינו ותהיה הארץ טובה ותהה הארץ פורחת, בעבור אשר ינוע הטבע דרכו ויטיב ויטב." נברככם אף אנו בזאת, יודעי דבר כאן, שלומות."

אור 173

New member
זה עוזר?

קראתי את זה אתמול בערב, למרות שידעתי שלא יירד,כי ראיתי תחזית,אז בשביל מה להתפלל?

תפילות נענות

ברמה פרטית - תפילותייך עבור דברים הקשורים לחייך. וברמת הכלל - ככל שיותר אנשים מבקשים גדול הסיכוי שנענה. ההענות אינה בהכרח מיידית. לפעמים זה גם מאיץ תהליכים - כך שאם הגשם היה אמור להגיע בעוד שבועיים, הוא יקדים....

למעלה