בואו נדבר על ... אימוץ

בואו נדבר על ... אימוץ ../images/Emo132.gif

הפעם הנושא הוא די רגיש, ואולי יש פה ילדים מאומצים כך שמצטערת אם הנושא שנפתח פוגע בכם בדרך זו או אחרת
דמיינו שהוריכם מחליטים לאמץ תינוק/ת מסיבה זו או אחרת, האם תצליחו לדעתכם להתייחס אליו/ה כאל אח/ות שלכם
כיצד תגיבו לדעתכם לרעיון בכלל

ברור

אם מאמצים תינוק, הוא חלק מהמשפחה וזהו, הוא הבן של ההורים שלי ואח שלי, מה הקשר לזה שהוא לא חולק איתנו את אותו מטען גנטי, הוא באותו מעמד בדיוק כמונו. אמנם במשפחה שלי אין ילדים מאומצים אבל אני מכירה כאלו, ויודעת בוודאות שבשמפחות שלהם אין "הילד הביולוגי והילד המאומץ", כל הילדים הם הילדים של ההורים והאח הוא אח, אפילו במקרים בהם אומצו תינוקות מחו"ל וברור לכל מי שרואה אותם שמדובר בילד מאומץ.

eris1515

New member
הלוואיייייי

הלוואי וההורים שלי היו מאמצים-ועוד תינוקתתתתתת
אגב- יש לי דוד שאימץ מישהו שעכשיו הוא בן 20 וכיום הוא מאמץ 2 בנות-בנות 9 ו 10 למרות שיש לו 3 ילדים.... 2 מהם גדולים אז כך שיש לו את הילדה האמיתי שלו ואת 2 הבנות שהוא מאמץ... ודווקא מתייחסים אליהם כאילו הם ההורים שלהם...וכאילו הם המשפחה האמיתית שלהם... עוזרים,תומכים,נותנים.... כל הכבוד
כן ירבו כמוהם

פילפולה

New member
נראה לי שדי בסדר..

ואולי אפילו בימים הראשונים אני אהיה יותר קשובה לחדש\ה ורק בשגרת היום יום ההתנהגות שלי תכנס לפרופורציה. אני אישית רוצה לאמץ ילד יום אחד-כן, זה לא סותר את העובדה שאני אלד ולא, זה לא יהיה תינוק.

אין לי בעייה

לדעתי אפילו זה דבר מקסים
. באופן אישי לא תהיה לי בעייה אם יהיה לי אח/ות מאומצים , אבל אני לא רואה את עצמי לעולם מאמץ באופן אישי ילד/ה .

כאמא שאימצה בן וילדה בת

שניהם בני 6 (5 חודשים וחצי הבדל ביניהם), אני יכולה לאמר שאין ביניהם מתיחות או כל דבר אחר על הרקע הזה, הם לא מדברים על זה בכלל, אבל הם יודעים, כמובן. לפעמים הילדה מדברת איתי על זה (היא יותר חכמה ומפותחת ממנו בהרבה, יש לו בעיות תקשורת), אבל בד"כ זה לא נושא לשיחה בבית.

למעלה