בואו נדבר על השיער של עפר שכטר!!!!

טירן666

New member
בואו נדבר על השיער של עפר שכטר!!!!

יאללה??? לפי דעתכם הוא צבע אי פעם את השיער?? זה מזה מוזר כל התהליך הזה שהוא עבר בשיער.. אני זוכרת באקזיט שהוא היה ממש בלונדיני, והוא אמר שזה לא היה צבע, וזה גם היה נראה מאוד טיבעי! אח"כ כשהוא הגיע לטלנובלה בע"מ, הוא נהיה יותר שטני וזה גם היה נראה טיבעי אבל זה היה מוזר, שבבת אחת כל הבלונד נעלם לו.... ועכשיו באלופה שהוא הסתפר קצוץ אז בכלל הוא כבר לא בלונדיני... מה אתם אומרים? לי נראה שהוא במקור בלונדיני אבל מקהה את השיער... מה אתם אומרים? ואיך הכי יפה לו?

מ א י י ק

New member
חח איזה מגניב../images/Emo66.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

זה כמו מנהרת הזמן

את הדיון השבועי מיכאל פותח

אבל שיהיה.. אני חושבת שהכי יפה לו בלונד חזק וטיפה ארוך
כמו שהיה לו. אבל זה לא משנה, כי הוא תמיד נראה טוב.

ממש לא.

כל מי שרוצה לפתוח דיון, מוזמן לעשות זאת מתי שירצה. נכון, מיכאל יפתח דיון כל יום שני, אבל הוא לא היחיד שיש לו רעיונות לדיונים

מורוש101

New member
לפי דעתי

הכי מתאים לו כמו באקזיט הבלונד הבהיר ושיער ארוך קצת.. אבל הוא מושלם גם ככה...

טירן666

New member
כן אבל השאלה זה עם השיער שלו טיבעי?

אני חושבת שהיום הוא צובע את השיער לחום בהיר... והצבע האמיתי שלו זה הבלונד שהיה לו פעם באקזיט... בתמונה זה הצבע הטיבעי שלו..

טירן666

New member
וכאן הוא צבע לחום..

מישהו יודע איזה מוצא עפר?? הוא שוודי ופולני?

מורוש101

New member
חחחח אני זוכרת את השידור הזה

זה היה כל כך מצחיק בכל מקרה.. לא נראה לי שהוא צבע מתישהו.. הבלונד שהיה לו באקזיט היה מהשמש.. וכשאנשים מתבגרים הצבע שלהם ניהיה יותר כהה אז ניהיה לו חום..ועכשיו יש לו שוב בלונד אבל לא ממש בהיר זה בגלל החופשה שלו בחו"ל השיער שלו התבהר שוב מהשמש... ככה נראה לי..

טירן666

New member
היום יש לו בלונד?!

יש לך תמונה מעודכנת? וחוץ מזה לא נראה לי שהשמש יכולה עד כדי כך להבהיר שיער, אני הייתי שבוע באירופה ושחזרתי גילית כמה פסים יותר בהירים, זה נכון שהיא הבהירה לי טיפה את השיער אבל לא ממש בלונד כמו שיש לעפר! לפי דעי הוא פשוט בלונדיני ובזמן האחרון הוא צובע לחום.. הוא צובע כדי לבגר את עצמו כי הוא נראה עוד ילדון..

למעלה