בואו נדבר על זה קצת

gils33

New member
בואו נדבר על זה קצת

מה הייתם עושים אם הייתם רואים את התמונה של הבן שלכם שהינו בן 14 מצולם בפייסבוק מתנשק עם החברה שלו נשיקה צרפתית? התגובות של כל החברים,כמובן,סחטין,כל הכבוד,סוף סוף וכוליי... יש לציין שהתמונה הועלתה ע"י הבת ולא ע"י הבן.... אם תרצו לקרוא את זה לעומק זה בבחירת העורך הבאה: http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=1629683

liza26

New member
מה הייתי עושה? מתייבשת.

ותוספת את הבת או הבן לשיחה צפופה על ענינים שבינו לבינה

dedi1602

New member
צריך להודות שהקידמה היא טובה

אך היא גם מסתירה בתוכה את הרע של העניין. היום דרך הפייסבוק אתה רואה תמונות של אנשים שלא תמיד היית שמח לפרסם אותם, רואה אם הוא פנוי או לא, רואה חברים וחברות של אותו אדם ולפעמים מגלה דברים שאתה אומר חבל שגיליתי. בעניין הנדון היום הפתיחות בעניין היא הרבה יותר גדולה ונגישה מאשר היה בעבר. אני כבר הכנתי את אישתי שברגע שהבת הגדולה מגיעה לגיל 13 אני מחליף לה את הדלת בוילון חרוזים :) אבל ברצינות היום אתה קורא שבנות הולכות לרופא נשים בגיל 13 על מנת לקבל גלולות. הפתיחות הזו כבר מוגזמת ואיבדנו את התמימות שלנו. כמו שפעם אמרתי לאישתי פעם היית צריך לתאר איך האישה נראית ערומה היום אתה צריך לדמיין אותה איך היא לבושה.

gils33

New member
אני לא בטוח

שהנושא הוא הפייסבוק דווקא. העניין הוא בכלל מהות הנשיקה בגיל 14 אני מסכים איתך לחלוטין בגין איבוד התמימות זה קרה ממש מזמן.

אין הבדל לדעתם בין נשיקה צרפתית לבין קיום

יחסי מין מלאים? לדעתי עוד יש איזה מרחק שהוא בין שני הדברים. (יש לך בן? גם לו תחליף את הדלת לוילון חרוזים בגיל 13?)

מה היית אומר אם היית רואה את ההורים שלך ככה?

באותה פוזה בפייסבוק, הכוונה. מן הסתם תמונות כאלו הן לא חוכמה גדולה במיוחד, אבל שוין. זה מה שעושים בגיל הזה. אפילו אם לא מעלים את התמונות לפייסבוק, כולם רואים את הנשיקות האלו בכל מקרה. וכמובן שאפילו אם לא רואים, הן בכל מקרה קורות. ככה זה היה אצלנו, ככה זה יהיה אצלו. בסופו של דבר הוא יגדל מזה.

gils33

New member
אכן כך

זה יקרה ולא יעזור לנו כלום. אנחנו את הלמידה צריכים לעשות לפני ולא אחרי. אחרי- זה לרוץ לספר לחברה.

לא הבנתי אם מה שהפריע לה זה עצם הנשיקה

הצרפתית בגיל 14 או עצם השיתוף הפומבי. אישית - גם אני התנשקתי צרפתית בגיל 14. לא היה פייסבוק ולא צילמו אותי מתנשקת אז אף אחד לא ידע מזה. אם אראה תמונה של הבת שלי בפייסבוק בגיל 14 מתנשקת צרפתית אתיחס לזה כתהליך טבעי ומובן . אדבר איתה על העלאת תמונה כזו לפייסבוק ומה התמונה "משדרת" אבל עצם הנשיקה לא תעורר אצלי שום סערה .

gils33

New member
אני איתך בקטע הזה

גם לפי דעתי 14 זה נורמלי לגמרי

aviah

New member
נותן לו שיעור על פרטיות, לפני הכל

מיד אחר כך אני מזכיר לו שאם הם נכנסים למיטה, אבא שלה יכול להתלונן במשטרה על אונס. (מצדג שני, לפחות זו נשיקה ולא בקבוק וודקה...)

amir_aikido

New member
נו באמת

אם ... אז גם אתה יכול להתלונן ... ולא רק אבא שלה. ואם כבר, בעיני זה נורא שאנשים לא רואים את המרחק העצום בין נשיקות (גם צרפתיות) ובין המיטה מקווה מאוד שאוכל לזכור זאת גם כשהקטנות שלי יגיעו לגלאים הרלבנטיים
אמיר

iris51

New member
יש מקרים שבהם מצלמים איברים מוצנעים

עם הטלפון הנייד או מצלמים איזה התעללות ומעלים לאינטרנט,היום לא בעייה גם לצלם סרט וידאו קצר עם הטלפון הנייד. אתם מתעסקים באיזה נשיקה תמימה.

למעלה