אם אתה מדבר עלי אז תגיד ישר.ומה תגידו על אנשים שלבושים בחורף כאילו אנחנו באוגוסט הלוהט?
אני מדבר בעיקר על נשים צעירות.אם אתה מדבר עלי אז תגיד ישר.
במילים אחרות, מה שמטריד אותך זה לא מזג האויר, אלא אם כן למפלס החום שלך אתה קורא מזג אויר.אני מדבר בעיקר על נשים צעירות.
מה הקשר?אני מדבר בעיקר על נשים צעירות.
אני מאלו שלפעמים קר להם ולפעמים חם להם. תלוי בטמפרטורה, בלבוש, בחימום/קירור.אתם אנשים שחם להם או קר להם?
יש לי נכדים כאלו. גשם, מטריות ושרוול קצר.ומה תגידו על אנשים שלבושים בחורף כאילו אנחנו באוגוסט הלוהט?
תראי, מצד אחד אני מקווה שחם להם. מצד שני, אם לא והם מתגרים במזג האוויר ומצטננים אז "מגיע להם".יש לי נכדים כאלו. גשם, מטריות ושרוול קצר.
לי נעשה קר רק מהמראה, אבל הם - לא קר לי.
מה אני יכולה הגיד?
תראי, מצד אחד אני מקווה שחם להם. מצד שני, אם לא והם מתגרים במזג האוויר ומצטננים אז "מגיע להם".
בעקבות הפוסט ארצה להתייעץ אתכם.האם להעיר לאחותי על הלבוש של הילדים שלה? הקטן הוא כבר בן 13 עוד מעט.ולא בגלל מזג האוויר.לפני כמה שנים ביום ההולדת שלי ושל אחותי חגגנו במסעדה. זה היה בערב שבת. אחד מהבנים של אחותי הגיע לבוש בבגדים קצרים וסנדלים של טבע נאות.
כמובן שאלנו אם לא קר לו. הוא ענה כמובן שלא.כמעט אותו דבר קרה השנה.עם בן אחר שלה.רק השנה קודם ביקרנו במוזיאון ואחר כך הלכנו למסעדה.
לא יודע. תלוי איך אנשים נוהגים להתלבש שם. זה לא כמו קוד הלבוש בארה"ב. אם יגיעו למוזיאון בתחתונים וגופיה זה לא מכובד, מקסימום שיחליפו חזרה בשירותים או משהו.בעקבות הפוסט ארצה להתייעץ אתכם.האם להעיר לאחותי על הלבוש של הילדים שלה? הקטן הוא כבר בן 13 עוד מעט.ולא בגלל מזג האוויר.
אלא שיכבדו את המקום שהם נמצאים בו. כמו מוזיאון או מסעדה.
איפה זה שם? לדעתי לכל מוזיאון או מסעדה שמכבדת את עצמה צריך לבוא בלבוש הולם לא?לא יודע. תלוי איך אנשים נוהגים להתלבש שם. זה לא כמו קוד הלבוש בארה"ב. אם יגיעו למוזיאון בתחתונים וגופיה זה לא מכובד, מקסימום שיחליפו חזרה בשירותים או משהו.
מסכים, אבל השאלה היא איך המקום מגדיר. האם חליפה ועניבה, טוקסידו ועוד כל מיני ורסיות של קוד לבוש.איפה זה שם? לדעתי לכל מוזיאון או מסעדה שמכבדת את עצמה צריך לבוא בלבוש הולם לא?
אין צורך להגזים בחליפה ועניבה .אבל להגיע למסעדה בערב שבת במכנסים קצרים. ולא שאני מחפשת כבוד אבל בכל זאת יום הולדת.מסכים, אבל השאלה היא איך המקום מגדיר. האם חליפה ועניבה, טוקסידו ועוד כל מיני ורסיות של קוד לבוש.
לא יודעת עד כמה קצרים המכנסיים ואיזה מכנסיים, אבל אם זה ממש מפריע וממש הכרחי לדבר, רגע לפני, יש לך מושג איך תתנהל/תסתיים השיחה?אין צורך להגזים בחליפה ועניבה .אבל להגיע למסעדה בערב שבת במכנסים קצרים. ולא שאני מחפשת כבוד אבל בכל זאת יום הולדת.
ההתלבטות שלי אם לדבר עם אחותי על זה?
לא.בעקבות הפוסט ארצה להתייעץ אתכם.האם להעיר לאחותי על הלבוש של הילדים שלה? הקטן הוא כבר בן 13 עוד מעט.ולא בגלל מזג האוויר.
אלא שיכבדו את המקום שהם נמצאים בו. כמו מוזיאון או מסעדה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.