בואו נדבר על ... קינאה

בואו נדבר על ... קינאה ../images/Emo186.gif

בין אחים ואחיות יש הרבה פעמים קינאה, רוצים משהו שלאחר יש תמיד וכו'. במה אתם הכי מקנאים באחים/ות שלכם ומדוע זה כך לדעתכם
התשובה שלי
: אני הכי מקנאת לאחותי בקטע שמתייחסים לכל דבר שיוצא לה מהפה כקדוש, כל דבר שהיא רוצה נעשה בבית, כל דבר שהיא אומרת זה נכון, גם אם זה לא. אין ספק שהיא מאוד מעודפת בבית וכשהיא מגיעה לארץ- כאילו אני ואחי לא קיימים.

לא חושבת שיש לי קנאה

וואלה, אני לא חושבת שאני מקנאה באחי במשהו. חוץ מזה שהוא בוגר ...הוא בן 27 ואני בת 23. והוא יכול בקלות להכנס לכל מועדון
אבל ... שששש.... אחי מקנא בי לפעמים ... כי אני קטנה

noooga

New member
מקנאה?

אני לא ממש מקנאה... אני רואה אצל אחותי זוהר ואני שואפת שככה אני אהיה- זוהרת. במקום קנאה- שאיפה

eris1515

New member
אני מקנאה באח שלי../images/Emo3.gif

בגלל שהוא יותר גדול ממני אז לו מותר הכל!

אני לא מקנאה בכלום

וגם כשהייתי קטנה לא ממש קינאתי, אם כבר יותר באחי שהיו דברים שהיו מותרים לי כי הוא היה יותר גדול, אבל לא דברים חריגים כמו שאחרים תיארו כאן. כשאחותי נולדה, הייתי בת 3 וקצת, וכל כך שמחתי שהיא נולדה ושיש לי אחות ולא קינאתי בה, כמו שראיתי שילדים מקנאים באחים הקטנים שנולדים להם. כבר אמרו לי לא פעם שזה די חריג ולא נשמע אמיתי, אבל באמת שלא קינאתי - שמחתי שיש לי בובה שתגדל ואז אני אוכל לשחק איתה. היינו באותו חדר עד שהייתי בת 6, ואז ישנו ביחד כל פעם בחדר אחר - פעם בשלה ופעם בשלי. אנחנו בלתי נפרדות.

fushit

New member
כרגע אני לא מקנאה באחותי, אבל אחרי

שהורי התגרשו קינאתי בה שהיא רחוקה מהבית (היא בצבא) ולא צריכה לסבול את התסכולים של שני ההורים, לא צריכה לקפוץ מבית לבית וכו'... היום אני חושבת שהיא זאת שמקנאה בי קצת, כי אני אהיה יותר קרובה לאחותנו שתיוולד בקרוב.

Breaking Wave

New member
אחים וקינאה

אני יודעת שאחי הקטן קצת מקנא בי שאני בת יחידה ואימא תמיד 'מעדיפה' אותי(חחחח) כאילו..היא יותר מגוננת עליי ולטובתי לפעמים. ועוד משו אני שונאת שאבא שלי ישר מאשים אותי ואיכשהו תמיד האחים שלי בסדר. 'את ילדותית' 'את אוהבת לריב' 'את נקמנית' 'את שומרת טינה' 'את אוהבת להתווכח' 'את אוהבת להתגרות' 'את מתחילה איתם' בלה בלה בלה. ארר

Snapple

New member
אולי קצת?

יותר בקטע של הלימודים אח שלי עכשיו עלה לתיכון וההורים שלי ישר ישבו ודיברו איתו על המורים, המערכת, המקצועות... אני לא זוכרת פעם אחת שזה קרה לי... מה לעשות אני רוצה קצת צומי מההורים... :)

לא מקנאה בהם, הכל שונה מדי

אם יוצאת מרירות אז היא רק כלפי ההורים שלי ולא כלפיהם.

גליארד

New member
מקנאה באחותי על זה שהיא יותר

משפחתית וחמה, היא יודעת לחבק ולאהוב, מה שאני קצת מתקשה בו. באחי הגדול אני קצת מקנאה שהוא הצליח להגשים את החלום שלו, בעוד אני עוד לא מצאתי חלום.

sivanshain

New member
אממ...בהכל...בערך

ז"א לא ממש הכל אבל היא כזו פרינסס קטנה הכל נותנים לה והכל מותר...חוץ מזה שהיא דיי חיה הרבה דברים שאני רציתי לחיות ולא נתנו לי... הורים שלי נותנים לה לעשות דברים שאותי ממש דיכאו לא לעשות אז נשארתי עם דברים קטנים שתמיד רציתי ולא קיבלתי או ליתר דיוק אסרו עלי ולה פשוט מותר הכל אז זהו זו הקינאה הפרטית שלי...

למעלה