איזה שאלה טובה זאת
כדי לקרוא את הצד של המין השני, באמת מעניין אותי לדעת עם כמה נשים גברים מתחילים בשבוע כדי לדעת עד כמה אני לא מיוחדת, כי אני מתארת לעצמי שכל יום מתחילים עם כמה בנות אם הבחור מרגיש טוב עם עצמו.. אם לא ,אז בחצי פחות....? מתחילים איתי, ברחוב-העיניין של כאלושמתחילים בלי להכיר אותי, זה רק בקרב הגברים בני ה40 מרשים לעצמם להעיר איזה הערה תוך כדי ידיעה שהם לא יסיגו מזה כלום, אבל מה לעשות זה כמו טיקים אצלם הם לא שולטים בעצמם , הם חייבים להגיד משהו. בקרב "העם הבחורי" שבגילי, האמת הוא די אחלה עד מבאס, כי בחיי היוםיום הוא לא מתחיל איתי אלא רק מתייחס אליי ממש עד-יותר מידי יפה. בעבודה למשל או בלימודים, במקומות שאפשר להכיר אנשים לעומק, תמיד בבמוצע 3 רציניים כאלה שננעלו עליי והתחילו להתקשר, לשלוח לי דברים בדואר, ניסיונות רומנטיים כדי להעיר אותי... כאילו אנשים שאני כבר מכירה לעומק, עד סוף הלימודים או התפטרותי, וכמה שמצחיק הם עדיין מתקשרים אליי. ואני מאוד מעריכה את זה. כמובן לעולם לא פגעתי אבל אני מדגישה ישר אם מישהו אני רוצה או לא. ובגלל זה אני "נענת" רק לבחורים שמוצאים חן בעיניי ושהייתי מתחילה איתם בעצמי, אני לא מתפשרת. אני מתחילה עם אפס אנשים, ומי שמוצא חן בעיניי אני פשוט נחמדה אליו יותר מידי, אבל מחכה שהוא יעשה את הצעד, מה שברוב המקרים קורה (טפו טפו) . ו"זוהי התורה כולה..."