בואו נדבר על...

מיטללל

New member
בואו נדבר על...

התחלות עם כמה נציגים מהמין השני אתם "מתחילים" בדרך כלל בשבוע? כמה "נציגים" מהמין השני בדרך כלל "מתחילים" אתכם בשבוע? איפה זה קורה? בעבודה? במקומות בילוי? בקופת חולים?

:))))))))))))))

תלוי מה ההגדרה ללהתחיל... יש בחורות שאני סתם ככה מתחיל לדבר איתן, בלי שום קונטקסט או כוונה מינית כלשהי... אבל להתחיל בכוונה מינית נטו, בערך 4 - 5 בשבוע.... קורה גם פעם בשבוע ככה (תלוי כמה אני יוצא, כי בחורות נוטות להתחיל יותר במקומות יציאה) שמישהי מתחילה איתי עם כוונות מיניות ברורות... איפה זה קורה? בעיקר בעבודה כי אני מסתובב מלא במסגרת העבודה וכל היום פוגש אנשים חדשים, ובבארים ודאנס-ברים למינהם... וגם החברות של אחותי אופציה קלה מאוד... וגם בכל מקום אחר שבו אני עשוי לראות נקבות.

Cobe Anan

New member
../images/Emo6.gif

המממ.. פסססט.. פיה... אני חושב שהוא צחק איתך...

כמו שקובי אמר, כנראה שלא הבנת את הבדיחה...

ואל תהיי עוינת, אני לא אוהב סימני קריאה (!)...

מיטללל

New member
../images/Emo12.gif הריב הזוגי הראשון בינכם?

(... אם זה לא היה ברור צחקתי. כמו ששדון צחק. לאף אחד לא היה כוונה רעה, וחבל לקחת את זה למקומות של העלבות

sweetdolla

New member
איזה שאלה טובה זאת

כדי לקרוא את הצד של המין השני, באמת מעניין אותי לדעת עם כמה נשים גברים מתחילים בשבוע כדי לדעת עד כמה אני לא מיוחדת, כי אני מתארת לעצמי שכל יום מתחילים עם כמה בנות אם הבחור מרגיש טוב עם עצמו.. אם לא ,אז בחצי פחות....? מתחילים איתי, ברחוב-העיניין של כאלושמתחילים בלי להכיר אותי, זה רק בקרב הגברים בני ה40 מרשים לעצמם להעיר איזה הערה תוך כדי ידיעה שהם לא יסיגו מזה כלום, אבל מה לעשות זה כמו טיקים אצלם הם לא שולטים בעצמם , הם חייבים להגיד משהו. בקרב "העם הבחורי" שבגילי, האמת הוא די אחלה עד מבאס, כי בחיי היוםיום הוא לא מתחיל איתי אלא רק מתייחס אליי ממש עד-יותר מידי יפה. בעבודה למשל או בלימודים, במקומות שאפשר להכיר אנשים לעומק, תמיד בבמוצע 3 רציניים כאלה שננעלו עליי והתחילו להתקשר, לשלוח לי דברים בדואר, ניסיונות רומנטיים כדי להעיר אותי... כאילו אנשים שאני כבר מכירה לעומק, עד סוף הלימודים או התפטרותי, וכמה שמצחיק הם עדיין מתקשרים אליי. ואני מאוד מעריכה את זה. כמובן לעולם לא פגעתי אבל אני מדגישה ישר אם מישהו אני רוצה או לא. ובגלל זה אני "נענת" רק לבחורים שמוצאים חן בעיניי ושהייתי מתחילה איתם בעצמי, אני לא מתפשרת. אני מתחילה עם אפס אנשים, ומי שמוצא חן בעיניי אני פשוט נחמדה אליו יותר מידי, אבל מחכה שהוא יעשה את הצעד, מה שברוב המקרים קורה (טפו טפו) . ו"זוהי התורה כולה..."

בעבודה !

אין יום שלא מתחילים איתי..... גברים מכל הגילאים , כאלה שרוצים להכיר לי ילדים/נכדים שלהם, אני מקבל הצעות שונות ומגוונות ומה לא... חבל לכולם יש לי חבר :)

זכוכיות

New member
התחלות,

0. וזה לא קשור לעובדה שאני תפוסה, גם באפיזודות סינגליות לא נהגתי "להתחיל". ככה סתם. לא יודעת, אבל זה ממש תלוי באופי אותו שבוע, יכול להיות לי שבוע שבו אני אתרוצץ במליון מקומות ואעשה המון דברים, ולכן גם אתקל ביותר אנשים= יתחילו איתי יותר... ויכגולים להיות חודשים שבהם אסור לי בכלל לצאת מהבית...
כל מקום, לרוב דווקא ברחוב, ובמקומות יומיומיים אחרים כמו קופת חולים, מכולת, בנק... במקומות בילוי אני כמעט אף פעם לא לבד (בדרך כלל עם החבר), אבל ממספר הפעמים המועט בחיי שיצאתי לבד גיליתי שהגבר הישראלי בטוח שבחורה שיושבת לבד בפאב רק מחכה שגברברי ישראל יתחילו איתה, אחרת אני לא מבינה את ההתקהלות ההמונית...

danielo18

New member
אני באמת מתחיל עם "נציגות"...!

להחתיל? אני לא מתחיל עם אף אחת. אני רק מכיר,מפלרטט פה ושם, אבל לא להתחיל. אם אני מגדיר את זה כ"התחלה" אני פשוט לא עושה את זה (הביישן שבי מתעורר לו ברגעים האלה..באסה!) עם כמה? אין מספר. יש יותר מ220 בנות בבנין בן שני קומות שאני עובד בו ויש מצב שאני מכיר כבר את רובן..

העיקר לא לחנוק.

שיטת הצעד קדימה שניים אחורה/"דיר בלאק אם היא רואה 2 שיחות שלא נענו ממך יום אחרי הדייט הראשון" וכן הלאה.

למעלה