-----בואו נדבר קצת תכלס....----

mitmit28

New member
-----בואו נדבר קצת תכלס....----

שלום לכולם. אני מודה שרוב ההשתתפות שלי כאן פסיבית (אך עיקבית) וכזוגה המאושר של משתתפת מכורה... חסר לי החלק הכי פשוט אבל הכי חשוב ... כמה כסף ???? החוויות, התקוות, ההתרגשויות נידונו פה בהרחבה אבל בואו גבירותיי נדבר כסף כמה עולה ? כמה עלה ? כמה רצו ? מה קיבלתם ? מהמקום דרך הקייטרינג, הבר , הלם התקליטן, הצלם העיצוב ועוד . בואו נשמע ונשווה כדי שנוכל ללמוד ולהתמקח מהניסיון העצום שמסתובב פה בפורום נו מה אתן אומרות ? קדימה!! מי ראשון?

שמופית

New member
אופסי...

אני לא חושבת שמדברים כסף, מפני שכל אחד סוגר סכום מסויים, מי בזכות קשריו עם הבעלים או העובדים ומי בזכות יכולת ההתמקחות המופלאה שלו... טיפ - להתמקח
שום מחיר הוא לא סופי עד שלא נחתם החוזה. תנסה להציע חלק בשחור או לתחום את בעל המקצוע לסכום מסויים. אבל אני לא חושבת שזה יהיה פייר להגיד כאן סכומים, כי הם ממש לא קבועים.

oc101

New member
נכון שמופית אבל

אם לא נדע פחות או יותר מחירים , לא נוכל לדעת היכן אנו עומדים , היום אחרי החתונה אני לא חייבת הרבה לכאלו שנתנו לי הנחה "על העיניים היפות שלי " אז ככה : צלם סטילס : 850 $ הכל כולל מע"מ ל 300 תמונות צלם וידאו : 550$ לא כולל מ"ע די גיי: חבר..... בר אקטיבי : 450 $ ל 570 איש שמלה : 5000 יעל גרין- לא מומלצת עיצוב אולם: 2400 ש"ח מעצב של המקום מנה :36 $ לא כולל מע"מ - הנחת חברים-לימון ארועים מאפר+ספר : 350$ ליאור גרין =שווה לא שקל !!!!!!!!!!!!!!!1 מה חסר ? בצעירה

limor 2

New member
הבר אקטיבי רק 450 $ ?

אני הבנתי שבר תוצרת חוץ ב(בלי אקטיבי ) זה בסביבות 4$ לאדם. את מתכוונת שהסכום של כל הבר ככה ?

יעלי2

New member
זה לא אבסורד שעל בר נייד ואקטיבי ../images/Emo72.gif

עם כל המסביב, לוקחים סכום גלובלי נמוך יחסית, ועל בר נייח 4$ לאדם, תכפילי ב 350 איש, זה יוצא הון. מה ההגיון?

limor 2

New member
יעלי, תסבירי לאט לאט , כי ממש

אני מבולבלת עכשיו. במקום שאנחנו רוצים לסגור אמרו לנו שהמחיר לבר ( צריך לקבוע בנפרד )הוא בסביבות 4 $ לאדם לתוצרת חוץ. לא יידעו אותנו לגבי אפשרויות אחרות. אנא הסבירי והדגימי. תודה

יעלי2

New member
ללימור

אנחנו מבררים לגבי בר נייח (תוצרת חוץ או מקומי) וביקשו 4$. על בר אקטיבי, עם קוקטלים, הפתעות וצוות על הרחבה מבקשים מחירים גלובליים של כ 500-600$ בסה"כ... 4$ לבר נייח ברמה זה לא זול וחובה לנסות להוריד במחיר. באיזה בר אתם מבררים?

limor 2

New member
היי ייעלי, ותודה על התשובה

לא ידעתי שבכלל יש אופציה כזאת לקבוע על מחיר גלובלי - טוב לדעת. אנחנו עוד לא התחלנו במשא ומתן עם הבר אבל קוראים לו שוTים - הוא הבר שקשור למקום.

oc101

New member
הבר היה תוצרת הארץ בעיקרון!

הוא היה מאוד נחמד - אפילו לא הלכתי לראות אותו בפעולה - לא היה לי זמן וחשק... את הטקילה הבאתי מחו"ל - בכל מקרה רוב המשקאות מבוססים על שיק פירות עם טקילה... הוא נקרא בר -52 הבעלים : יגיל 053-399095 הצעירה

הילית*

New member
למה יעל גרין לא מומלצת ?

מעניין אותי מאוד לדעת משום שבחיפושי אחר שמלה נכנסתי אליה והיא לא כ"כ מצאה חן בעיני...

קרן-א

New member
נכון, אבל חיביים לדעת מחירים!

אחרת איך נוכל לחשב את עלות החתונה? ולתכנן תקציב בהתאם? חלק ניכר אם לא הכל,מאירוע כזה גדול הוא התקציב. שחשוב לכולנו.

יעלי2

New member
שפית מה ההתחסדות - זה רק לטובת ../images/Emo130.gif

כולם. להתמקח צריך לדעת ולכן לא יזיק ללמוד מניסיונם של אחרים !! שתפו אותנו !! ונהייה פורום חזק לעם חזק .

*שיר

New member
אני מרימה את הכפפה

החתונה שלנו היתה ביום ששי בצהריים (יותר זול) בספטמבר (תקופה יקרה) הגן+קייטרינג: 38$ למנה . מנת ילדים - 70% מהנ"ל עיצוב חופה+פרחים (נעשה בכשרון רב ע"י הגן עצמו): 400$ שמלה: 2500 שקל איפור: 400 שקל תסרוקת: 400 שקל מעגל מתופפים: חברים...הנחה פראית... DJ: 900$ צילום: הפריט היקר ביותר, אבל שווה כל גרוש - 1000$ עבור 600 תמונות סטילס + אלבום (כל הפילמים שלנו)

למעלה