מתלבטת הרבה זמן
New member
בואו נדבר רגע על סקס
כל השנים היו לי יזיזים קבועים
בכל תקופה בחיים היה לי את זה שאפשר לשלוח הודעה והיינו נפגשים
בשנים האחרונות מאז הלידה לא היה לי כח ולא חשק אז זה היה פעם באיזה חצי שנה ואפילו יותר.
עכשיו, כשאני ממשששששששש צריכה היזיז הקבוע שלי מהשנים האחרונות פתאום מצא זוגיות (החצוף
) ונשארתי יבשה
אין מצב שאכניס הביתה כשהילד בבית מישהו שאני לא מכירה (זה כבר לא כמו פעם). ואני לא מצליחה למצוא מישהו שאני מכירה שיהיה יזיז חדש
ואני מנסה.... באמת שמנסה
אני מרגישה שרשום לי על המצח נואשת
כבר פניתי לחברות ושאלתי אם יש להן מישהו להכיר לצורך כך
ות'אמת דווקא היו כאלה שרצו להכיר לי אבל טכנית זה לא אפשרי לי כי אכניס לבית רק מישהו שאני מכירה וכדי להכיר אותו צריך להפגש בחוץ והבייביסיטר הקבועה (אמא) לא זמינה בתקופה הקרובה ומעולם לא הבאתי בייביסיטר בתשלום
גם אין לי ממש כסף להוציא על זה
וגם מי שרוצה רק סקס לא יהיה מוכן להפגש בחוץ כאילו דייט ורק במפגש אח"כ להגיע הביתה
מה עושים??? איפה מוצאים יזיז?
אני צריכה סקס! לא יודעת מה עובר עלי, יכולה להיות שנה בלי ועכשיו אני מתחרפנת בלי
זהו, פרקתי....
סליחה אם זה לא היה פוליטיקלי קורקט...
כל השנים היו לי יזיזים קבועים
בכל תקופה בחיים היה לי את זה שאפשר לשלוח הודעה והיינו נפגשים
בשנים האחרונות מאז הלידה לא היה לי כח ולא חשק אז זה היה פעם באיזה חצי שנה ואפילו יותר.
עכשיו, כשאני ממשששששששש צריכה היזיז הקבוע שלי מהשנים האחרונות פתאום מצא זוגיות (החצוף
אין מצב שאכניס הביתה כשהילד בבית מישהו שאני לא מכירה (זה כבר לא כמו פעם). ואני לא מצליחה למצוא מישהו שאני מכירה שיהיה יזיז חדש
ואני מנסה.... באמת שמנסה
אני מרגישה שרשום לי על המצח נואשת
כבר פניתי לחברות ושאלתי אם יש להן מישהו להכיר לצורך כך
ות'אמת דווקא היו כאלה שרצו להכיר לי אבל טכנית זה לא אפשרי לי כי אכניס לבית רק מישהו שאני מכירה וכדי להכיר אותו צריך להפגש בחוץ והבייביסיטר הקבועה (אמא) לא זמינה בתקופה הקרובה ומעולם לא הבאתי בייביסיטר בתשלום
גם אין לי ממש כסף להוציא על זה
וגם מי שרוצה רק סקס לא יהיה מוכן להפגש בחוץ כאילו דייט ורק במפגש אח"כ להגיע הביתה
מה עושים??? איפה מוצאים יזיז?
אני צריכה סקס! לא יודעת מה עובר עלי, יכולה להיות שנה בלי ועכשיו אני מתחרפנת בלי
זהו, פרקתי....
סליחה אם זה לא היה פוליטיקלי קורקט...