בואו נדבר!

Music Man XD

New member
אדל מתעלה על הציפיות הגבוהות! - מכירות השבוע ה-I

המספרים פשוט הזויים. כולם ידעו שאלבומה החדש של אדל, 25, ימכור המון עותקים. אבל גם האופטימיים הופתעו לראות את המספרים האלה:

United State - 3,355,000
United Kingdom - 800,307

Germany - 263,000
Canada - 260,000
Brazil - 170,000
France - 169,693
South Africa - 80,000
New Zealand - 18,766
Japan - 6,000
Italy - 100,000

גם בארה"ב וגם בבריטניה, מדובר במספרים שוברי שיאים שלא נראו כמותם בעבר. היא עקפה בקלות את השיאנים אנסינק (ארה"ב, כ-2.4 מיליון עותקים) ואואזיס (בריטניה, כ-600,000 עותקים). זה מטורף. אני מזכיר שאנחנו בשנת 2015, שבה לראות במקום הראשון בבילבורד אלבום שמכר 90,000 עותקים, זה לא מראה חריג.

זה משוגע!!!!! אתם גם לא יכולים להגיד ש"זה היה צפוי, אין פה כותרת" - כי המספרים פשוט גדולים מדי כדי שלא נדבר על זה.

2Dirrty4U

New member
האמת שהיא כ"כ משעממת אותי, היא והשיר החדש שלה

כל השירים שלה נשמעים לי אותו דבר.
&nbsp

DAN1EL

New member
לא שמעתי כלום מהאלבום החדש שלה

חוץ מ-Hello שלא אהבתי.

מדובר על מכירות דיגיטליות או פיזיות? או גם וגם?

בכל אופן - זה האלבום הכי מצופה מזה שנים, של הזמרת הכי מצליחה של הדור שלנו, אז במובן מסוים זה היה צפוי, אבל זה עדיין מרשים מאוד, כמובן.

אני לא משתגע על הסינגל האחרון שלה, כאמור, אבל בכל זאת ההצלחה שלה משמחת אותי במובן מסוים. אני עוקב אחריה מהרגע הראשון ונחמד לראות שזמרת כמוה, שהיא סך הכל איכותית ויודעת לעשות מוזיקה, מצליחה ככה, נטו בזכות עצמה ובזכות הכישרון שלה (כי אי אפשר להגיד שהיא איזו מלכת שערוריות או משהו כזה, ולחצי מהשירים שלה שכל העולם מכיר אפילו אין קליפים רשמיים).

נראה לי שלא היה מקרה כמוה מאז טרייסי צ'אפמן - כלומר זמרת שהיא לחלוטין מחוץ למשחק הזה, מחוץ לאור הזרקורים, מחוץ לכללים של איך זמרת מצליחה "אמורה להיראות", ובכל זאת מצליחה בזכות עצמה, ותוך כדי שהיא נשארת נאמנה לסגנון שהיא טובה בו, אוהבת אותו ומאמינה בו.

ערן1987

New member
מכירות פיזיות בלבד, נראה לי

זכור לי משהו על זה שאמרו שהוא יימכר רק בפורמט פיזי, אבל אל תתפוס אותי במילה. בכל מקרה, קראתי היום שמישהו השווה את כמות המכירות השבועית שלה בארה"ב לכ-7.6 מיליון עותקים במקביל לשנת 2000! פסיכייייייייייי
&nbsp
ואזכור יפה מאוד על טרייסי

ערן1987

New member
זה רשמי שרק בארה"ב היא מכרה 3.5?

כי הבנתי שהציפיות היו שהיא תגיע ל-2.9 "בלבד". אבל כן, אין ספק שאלה מכירות מטורפות! גם בישראל, אגב, האלבום שלה מכר זהב עוד לפני שיצא - וזה בגלל הזמנות מוקדמות!
&nbsp
אני חושב שאם היא הייתה מצליחה באותה רמה בשנות ה-70/80 (אפילו 90) אז "21" היה מוכר אפילו יותר מה-30 מיליון שהוא מכר ואני לא יודע כמה "25" ימכור בסופו של דבר אבל אני בטוח שגם הוא היה מוכר כמה מיליונים נוספים.

מבחינה מסחרית היא הצליחה בענק

גם הסינגל Hello הגיע למקום הראשון בכל מצעד אפשרי, ובכלל לא זכור לי מתי שיר נכנס למקומות הראשונים בארה"ב, בריטניה, גרמניה, צרפת ואוסטרליה בשבוע אחד.

בפועל האלבום החדש שלה מאכזב מאוד ופחות טוב מהשניים הקודמים.

DAN1EL

New member
אחלה ביט,

אבל קצת טרנדי מדי ולא ממריא לגבהים שהוא יכול היה להמריא אליהם.

Music Man XD

New member
שיר + קליפ חדשים: סנטיגולד!

סנטיגולד עתידה לשחרר את אלבומה החדש, "99 סנט", בינואר הקרוב. אחרי Can't Get Enough Of Myself המדבק, היא חושפת שיתוף פעולה כיפי וממכר עם לא אחר מאשר iLoveMakonnen!
&nbsp
התוצאה מגניבה ממש לטעמי.
&nbsp
http://pitchfork.com/news/62285-san...e-around-a-festival-in-who-be-lovin-me-video/
&nbsp
פרט מידע פיקנטי: ידעתם שסנטיגולד הייתה בהריון וילדה ילד?! זה היה ההריון הכי דיסקרטי בהיסטוריה בערך
מזל טוב שיהיה.

DAN1EL

New member
חמוד, אבל זה לא שיר של סנטיגולד.

היא בקושי נוכחת בו וגם לא הסאונד הייחודי והמגניב שהיה לה פעם.
&nbsp
בערך כל זמר שני יכול היה להוציא היום את השיר הזה.
בשביל זה אנחנו לא צריכים את סאנטיגולד.

למעלה