בואו נדליק את המנוע ונצא לדרך

bensha1

New member
בואו נדליק את המנוע ונצא לדרך

אני מציע שנתחיל להתארגן. אמנם יולי אוגוסט הם חודשי חופשות ויש רבים שלא יהיו בבית וצריך לקחת את זה בחשבון התכנון, אז נניח מ ה 15 לאוגוסט ואילך, תפתחו יומנים, תבדקו ותציעו. כל הצעה מתקבלת באהבה!!!! ד"א המייל שלי [email protected] ואני מזמין אתכם גם לישלוח לי מיילים להמשך. מיקי

הרשמה למפגש פורום סתיו 2008 אצל Bensha

אם את/ה בעניין מפגש סתיו 2008 אצל Bensha במרכז הארץ, נא הרשם/י ע"י הוספת מודעה דרך הלחצן הנמצא בצד שמאל בלוח 'מפגש פורום' יחד עם המייל שלך (האופציה קיימת עדיין רק במערכת הפורומים הישנים - עמך הסליחה!). בנוסף מומלץ לשלוח הודעה למארח במייל כפי שהציע Bensha

Ja dodjem .....!!!

ספטמבר / אוקטובר ?!? רק שלא יהיה חם + לח ............
איזה יום בשבוע הכי מתאים לכולם ?! לי נראה יום ג' (פעמיים כי טוב ) מה יהיה בתכנית ?!

faridi

New member
אני מקווה שהפעם יצליח

אני זוכר לפני שנתיים+ כשהפורום אמנם היה בחיתוליו אך קבל היענות גדולה. חשבתי שזה יהיה זמן מתאים למפגש אך לצערי, לא כולם התלהבו מהרעיון. אולי הפעם בע"ה.

faridi

New member
יפה מירי

מלבד הבטחון בעזרתו, צריך לעשות השתדלות. אבל בעזרתו כלנו נהיה בריאים וחזקים ליום המפגש.

bensha1

New member
מה הכוונה "לחצן מפגש פורום"

היכן זה נמצא אני פירסמתי את האי-מייל שלי ואשמח לקבל דרך המייל פרטים ואיך ליצור קשר כולל המלצות למתי? מיקי

נכנסים בסרגל הכחול למעלה ללוחות

נפתח לוח מפגש פורום ויש להוסיף הודעה על ידי הקלקה על הוסף הודעה מצד שמאל בעמוד. בהצלחה ובעזרת בנשה.

bensha1

New member
נראה לי שאין לי את האופציה הזאת

אבל ניתן לשלוח אלי מייל ישירות

הנה כנס מהקישור של מערכת הפורומים הישנה

במערכת החדשה עוד לא שילבו את ה-Feature 'לוחות'. פתחתי לוח 'מפגש פורום' לחודשיים הבאים, כדי שתוכל לעקוב ולראות כמה נרשמו יחד עם אילו ששלחו אלייך מיילים, תוכל להוסיף הודעה בנוסף להודעות בפורום כך שתשאר בתצוגה מתמדת וגם לעדכן בלוחות את מועד המפגש ואיזה כיבוד קל יביאו חברי וחברות הפורום.

למעלה