בואו נהפוך את זה לצ'ט של הפורום

• פותח הנושא 6655
  • פורסם בתאריך

6655

New member
בואו נהפוך את זה לצ'ט של הפורום../images/Emo70.gif

האתר הבא הוא צ'ט שהוא בעצם מורכב משני חדרים: לובי ואולם חזרות של הביטלס. אפשר לצוטט שם בכיף כרגיל...אבל הנקודה היפה שלו היא, שאם יש ארבעה אנשים, אז הם יכולים ללכת לאולם החזרות ולעלות על הבמה ולשיר את השיר help בצורה יפה מאוד. ואם ממשיכים ומביאים עוד חברים אפשר לשחק כל מיני משחקי רשת שקשורים איכזשהוא לביטלס (עוד לא זכיתי לעשות את זה...). אני הכרתי שמה כמה מעריצים מהעולם. זה מאוד נחמד. כנסו ותהנו. דרך אגב צריך לרשום בפעם הראשונה שם משתמש שאתם רוצים שיהיה לכם קבוע וסיסמה, (זה "על המקום". פשוט מאוד ולא מסורבל ולא צריך לשלוח או לקבל אימייל...) אתר החודש שלי בכל אופן. ודרך אגב אם אתם נכנסים תבחרו את השמות שלכם כמו של הפורום כדי שנוכל לזהות אתכם...

6655

New member
חוקי המשחק../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

אז....זכיתי לשחק עם 2 ספרדיים ואנגלי אחד והנה החוקים לפניכם: כניסה למשחק! באולם החזרות מצד שמאל, יש ארבעה משבצות בצורת תקליט בצבע זהב, שמול כל משבצת יש תמונה של אחד מהביטלס. בשביל לבחור באיזה ביטל אתם רוצים לשחק, פשוט עמדו על המשבצת ממולו, וחכו לעוד שלוש שיעלו איתכם על המשבצות האחרות. (כולם רבים על המשבצת של ג'ון משום מה...) המשחק! אחרי שכולם עומדים במקומותיהם, אתם עוברים למסך המשחק. זוהי מעין עיר קטנטנה, שכל אחד מכם צריך לשוטט בה ולחפש אחר כלי הנגינה שלו האבוד המוחבא אי-שם באמצע מבוך, או על הר שלג, או סתם בתוך ארון בבית פרטי... לאחר שמצאתם את הכלי שלכם אתם צריכים לחזור לנקודת ההתחלה - ולחכות לשאר החברים שימצאו את כליהם ויבואו גם לנקודת ההתחלה, אם אחד החברים לא מוצא את הכלי שלו - אתם מוזמנים לעזור לו לחפש... הדודבן שבקצפת! לאחר שכולם מצאו את כליהם ועומדים בנקודת ההתחלה, אתם מוחזרים לאולם החזרות, כשאתם לבושים באחד מבגדי ההופעות של הביטלס, עולים על הבמה שם, ומתחילים לנגן שיר מתוך להיטי הביטלס שהאתר בוחר לשים לכם! זה כיף לא נורמלי לאחר כל העמל והיגיעה בחיפוש אחרי הכלי, ועוד שכל האנשים האחרים שבצ'ט באים לחדר החזרות כדי לשמוע את השיר שלכם. אם מישהו יורד מהבמה, השיר נפסק עד שהוא חוזר לבמה. שווה לעשות את זה ולהבין למה אני מתכוון. בהצלחה....אליאור.

ביטלמן

New member
אני ממש לא הצלחתי לשחק שם זה די

מבלבל... הדבר היחיד שהמשכתי למצוא זה איזה סקסופון...

6655

New member
גם לי זה קרה בהתחלה...

לאט לאט לומדים...שווה את הניסיון.

6655

New member
שמתי לב מאור..

למטה יש שורה אפורה ושמה כותבים... בכלל שאתה משחק בזה עדיף שתשחק על מסך מלא (f11)

6655

New member
מאור בהופעה!

לאחר עמל ויגיעה רבים מצאו חברי הביטלס שביניהם מאור, את כליהם, ועלו לבמה להופעת יחיד בשבילי...הם שרו את day tripper נהדר. מי שלא היה הפסיד!

למעלה