בואו נחיה פה קצת

hodayoyo

New member
בואו נחיה פה קצת../images/Emo60.gif

אוקיי, אז המיני דיסק של שרון שיוצא בקרוב... איזה שיר הייתם רוצים למצוא בו ולמה?! (כל שיר שקיים, אבל לועזי, כי זה דיסק של קאברים לשירים לועזיים להזכירכם)

שלמונזה

New member
אף שיר ../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif

רוצה רק שירים מקוריים! אגב, איפה שרון? הוא יודע שהשתדרגנו לפורום?

זיו שדה

New member
אני קרובה שלו!!

את יודעת שאני קרובת משפחה של שרון הולצמן?!?!?... הוא היה אצלי לא מזמן עם האישה שלו ועם הילדים שלו.. היה ממש כיף!! והוא הביא לי 3 דיסקים שלו

didi1309

New member
אני לא מבינה מה ההתנגדות

הכל כך גדולה לקאברים?! אני דווקא ממש מחכה לדיסק.. מעניין אותי לדעת איזה שירים הוא חידש (אני רוצה לדעת איזה שירים הוא אוהב..חח..) ולשמוע איך זה נשמע.. אני ממש סקרנית. לשמוע קאבר לא פחות מסקרן אותי מלשמוע שיר חדש..
אין לי שיר מסויים שהייתי רוצה שיהיה אבל אם הסגנון של השירים יהיה כמו הסגנון של השירים שאני אוהבת זה מאוד ישמח אותי.. יש לי קטע כזה- כשאני מוצאת מישהו שאוהב מוזיקה דומה לזאת שאני שומעת אני מתרגשת נורא..חח. בקיצור- בהצלחה שרון..!

hodayoyo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

בעיקר כשאלה קאברים לשירים לועזיים ככה שהשיר מקבל משמעות שונה לגמרי כי הוא לא בשפה המקורית שלו אלא שינו אותו.

mayooosh

New member
למרות שלא נראה לי שזה הסיגנון שלו..

The Doors - People Are Strange שיר פשוט מעולה לדעתי, ובמקרה גם הצילצול בפלאפון שלי
The kinks - you really got me The kinks - All day and all of the nighT להקה אומנם ישנה, אבל מדהימה :) sting & the police - every breath you take עוד שיר די ישן.. אבל ישן זה איכותי חח וכל שיר של אואזיס, כי הם להקה מעולה..!

Principesa Reut

New member
בטח יהיו שם הקאברים מההופעות...

סגרי ת'טלויזיה ולא רוצה לבוא לשינקין (שזה שיר מ-ע-ו-ל-ה
) וגם אני אשמח מאוד מאוד לשיר של אואזיס

למעלה