בואו נחייה קצת את הפורום ....

abarak88

New member
בואו נחייה קצת את הפורום ....

ונעשה שירשור חדש!!! אני בעד שירשור של תמונות שלנו [חברי הפורום] ושכל יחד הסבר קצר על התמונה זה ממש מגניב לראות עם מי מדברים אז ברשותכם אני אתחיל (בתקווה לשיתוף פעולה)...ואל דאגה אפאחד לא הולך לבקר אתכם! ;-

abarak88

New member
יש לי עוד תמונה יותר מוצלחת ...

חחח ולא אני לא נרקיסיסט אני פשוט משועמם ...

morito

New member
הנה לכם תמונה שלי

וואי היא קצת מממזמן .. כשהייתי בן 16 חח לפני שנה פלוסס אבל היה כיף באותו יום בבית של ידידה שלי גילי.. מעודד ידידה אחרת , לן , שהיא במקרה האקסית של ברק (קצת פרטים לגולשי הפורום שיהיה תוסס ברק אני מקווה שלא מפריע חח) .. הם רבו באותו יום על עוד אחד מהשטויות שלהם... אז היא שם מתחבאת בתוך השמיכה.. מה שמזכיר לי שקר לי אז אני הולך לישון אוהב אתתכם תשמעו רק רונהההה וברק ושירן.. אני אוהב אתכם

שישיץ

New member
מורי

מה אני אעשה איתך למרות הכל אוהבת אותך ואת בקו הכי בעולם!!!

morito

New member
מה אני אעשה איתך שירן

אקח אותך ואקפל אותך לארבע ואכניס אותך לתוך הג'נספורט שלי ואזרוק אותך לים!!!!!!!!!!! זה מה שאני אעשה עם החפץ שלי שנקרא שירן אופיר. או כמו שקוראים לו כולם - שישץ! חחחח

שישיץ

New member
חחח לג'נספורט

הכתום שאני וברק קנינו לך ליומולדת?? חח תקופה טובה... עוד מעט קיץ ותלבש גם את נעלי השורש שקנינו לך?? חחח יפה שלי.. אגב יפה התמונה עם לן.. טוב אני בעד שנלך ביחד שלושתינו לייייייייים
(אין פה סמיילי של אבטיח חח) באלך?

morito

New member
מה לים? חורף../images/Emo183.gif

אני מקווה שהתכוונת לי-ם זתומרת ירושלים היא יותר אטראקטיבית בתקופה זו.. שירד שם שלג נבקר גם את המדריכה שרית שאגב התקשרה אליי ואמרה לאחי למסור לי שהיא התקשרה ולחזור אליה אבל שכחתי בע ! כן אוטוטו קיץ אני כולי מתרגש לקראת בואו.. מחר אני מסדר את הבגדים לקיץ חחח ותודה על ההמבורגר בסמיילים של ההודעה הנל"ית איך בא לי

שישיץ

New member
כן אל תשאל

איך אני מתרגשת לנסוע לירושלייייייים! אז לא, הכוונה היא (כמו בשירו של עברי לידר מרי לנצח) לייייים בשביל זה כל הסמיילים של השמש והתמנון לא הספיקו לך? ואף הרמז על האבטיח!! (אם אתה יודע למה אני מתכוונת) אז תלמד מחר טוב לתיאוריה ותוציא רשיון עוד שבוע ונלך ונדסקס לנו בים? לא טוב? גם ככה אני עמוסה עד צאת חנוכה.. ויאללה לך לישון אני יודעת שאתה עייף
חחח לילה מקסים לכולם!
הלכתי לחדר נראה לי שיוצא ממנו אדים מרוב שחם שם..

abarak88

New member
פשש נחמד לכם ...

שחה ממש ממש מעניינת רק חבל שזה היה ב-5 לפנות בוקר! ... גם אני אוהב אתכם שישץ & מורי !!! :)

morito

New member
וואי איזה יפה

ועוד יותר יפה שזה נהפך להיות פורום פרטי איפה אתםםםם אנשים?

למעלה