בואו נחפור קצת - מה יש

איף

New member
בואו נחפור קצת - מה יש ../images/Emo3.gif

מזמן לא חפרנו לעומק בשירים....
בא לכם ? כמו ציפור מעל הים אוהבים את השיר? מה הוא גורם לכם להרגיש? הייתם רוצים לשמוע אותו בהופעה ? מהן השורות שהכי מדברות אליכם בשיר? ולמה ? תחפרו ביצירתיות האופיינית לכם!

Growler

New member
אז ככה

את השיר אני מאוד אוהב, אבל אמנם הייתי מאוד שמח לשמוע אותו בהופעה, אני לא בטוח שהייתי רוצה לוותר על השירים שהיום הוא שר
אולי להדרן אני לא יכול לבחור שורה, כל הבית הראשון זה שורה אחת ארוכה שמאוד מדברת אלי: כמו ציפור מעל הים שמחפשת יבשה כמו אותו אדם שלא מצא את עדיין האישה אין מקום אליו אני שייך יש בי קול שמצווה תברח אבל השמש מאירה בשבילי רק בשבילי אני מרגיש אני יודע התחושה הזאת של לא שייך היא תחושה שמלווה אותי הרבה בחיים ובכל התחומים השונים שבהם: מקצועית, חברתית, אפילו גיוגרפית. אני פשוט לא מצליח למצוא מקום בו אני ארצה להישאר מספיק זמן כדי להיקשר. ומצד השני, בכל מעבר שאני עושה, בכל שינוי שחל בחיים, אני תמיד מרגיש שיש משהו שעומד מאחורי זה, משהו שמניע אותי ומראה לי את הכיוון. (מרגש, אה?!
)

איף

New member
עכשיו אני

אני מחבבת את השיר. האמת שהוא גורם לי לחוש הזדהות עם הכותב מידי פעם....התחושה הזו של להסתכל על העולם מבחוץ....כמו ציפור מעל הים. אני לא בטוחה שהוא מתאים להופעות, אבל מצד שני מאיר הפתיע כבר עם ביצועים מעניינים שלאו דווקא היינו חושבים לשמוע אותם בהופעה
השורות שהכי מדברות אליי: "אין מקום אליו אני שייך יש בי קול שמצווה תברח" זה התחושה הזו של חוסר שייכות....זה בעיקר מזכיר לי את גיל ההתבגרות שלי שלא הרגשתי ממש חלק מכל החבר'ה בגילי. אז כן, היו לי חברים והסתובבתי איתם והכל...אבל לגמרי לא הרגשתי שהם מבינים אותי. וכן, לפעמים גם פשוט רציתי לברוח
מי מאיתנו לא רצה לברוח פעם בעצם....

למעלה