בואו נחתום על עצומה!!!

בואו נחתום על עצומה!!! ../images/Emo73.gif

רטה ואני גר בתל אביב עצומה להוצאתו המחודשת בדיסק של האלבום המופלא של שלמה ארצי: "יש לי אישה, ילדה ולמברטה ואני גר בתל אביב" כל מי שתומך בעצומה, שישרשר הודעת תמיכה. אם יהיו מספיק הודעות, נשלח את זה לשלמה ונכריח אותו להסכים. למנהל - שים את ההודעה בתג ליין, שעולם יראו אותה!!!!!!!!!!

זה לא משנה

שלמה לא סובל ת´תקליט ואמר את זה לא פעם אחת, וחוץ מזה שהוא קנה את הזכויות, כך שאין סיכוי. אבל, נו מילא קיבלת את הקול שלי.

ברק!

New member
אני חותם ../images/Emo9.gif

אם זה ייצא, אני אהיה הראשון שילך לקנות!! נ.ב. כדאי לעשות עצומות גם על עוד אלבומים גנוזים: פתאום אחר ימים רבים על אנשים אומרים ישנה ארץ משחקי 26 את ואני רומנסה ופיוט

d.poter

New member
האמת היא שאני בחיים לא שמעתי על האל

בום הזה. אבל אם זה אלבום של שלמה ארצי מי אני שאסרב שהוא יצא בהוצאה מחודשת על גבי דיסקים? אני בין החותמים!

מכל האלבומים הגנוזים, דווקא זה

הפחות מוצלח בעיני. יחד עם זאת, אני יודע שיש אנשים שמוכנים להשבע שזה האלבום הטוב ביותר של שלמה ארצי. טוב, יש גם כאלה שטוענים ברצינות ש"את ואני" זה תקליט טוב. אם תשאלו לדעתי, על הבכורה ביצירתו של שלמה ארצי מאותה תקופה מתמודדים שני תקליטים: "פתאום אחר ימים רבים" עם שירי המשוררים והאוירה הלירית, ו"לכל החברים מהמסע מים אל ים" שכבר יצא בדיסק. כמובן שגם שאר האלבומים מעניינים וכוללים המון קטעים טובים, וכמובן שהאידאל הוא שכולם יצאו מחדש, אבל אף אחד מהם לא ממש מעולה כתקליט שלם.

אתה צודק

"פתאום אחר ימים רבים" הוא באמת תקליט נפלא עם הברקות נפלאות כגון: גיל, תשיר איתי! "ואני שר לך, אה אה, שה שה ופיצי קטן"
אכן עמוק... לא סתם, הוא באמת נפלא וגם ההופעה עם אצ´י פשוט נהדרת. אבל, בכל זאת אם העצומה הזאת תעזור במשהו (למרות שאני פסימית בנושא) אני אשמח לכל דבר שהוא יוציא, גם אם זה ממש גרוע.

למעלה