בואו ניקח את תחביב הויקי, צעד קדימה

galvin

New member
בואו ניקח את תחביב הויקי, צעד קדימה

בהמשך למגמת ההתחמקות מלימודים, "בא לי רעיון". הערך העוסק ברונה בויקי, לא מספק בכלל בכלל, לטעמי. בכוונתי לשכתב אותי, והייתי שמח לקבל עזרה, באופן הבא: מי שרוצה כמובן, מוזמן לכתוב אלי במסר \ מייל פסקה או יותר שלדעתו ראוי שתכנס למאמר. ריכוזים של ציוני דרך, הופעות חשובות, קישורים לדיווחים מהופעות שראוי שיקושרו לדף הנ"ל, תמונות, וכו' וכו'. בגמר איסוף החומר, אפיץ ריכוז שלו, ונתחיל בעריכה (בהתאם לסטנדרטים של ויקי, כמובן..) עד שתגובש גרסה סופית. כשיהיה לי כוח אעלה הודעה בענין גם לפורום השכן. שימו לב 1: בויקי הקפדה יתירה על ענייני זכויות יוצרים. הקפידו לצרף את המקור לטקסטים באם הועתקו, לתמונות, וכו'. שימו לב 2: שהערכים של רונה, קורין, (עידו תדמור ..
)- אינם כתובים טוב, ולא מומלץ לקחת מהם רעיונות לאופן הכתיבה, לטעמי. קישורים לערכים מוצלחים יותר (בויקי האנגלית בעיקר) אעלה בימים הקרובים.

galvin

New member
לשכתב אותו כמובן, .. ../images/Emo122.gif

וקישור לויקי של רונה.

שוודה

New member
אתה מטורף! ../images/Emo152.gif

אבל אתה בסדר. אולי נשכתב לה קורות חיים? משהו בסגנון: "אהרונה פרנקלין קינאנוס נולדה בשוויץ לזוג מהגרים מקסיקנים. בגיל 4 למדה לנגן על בקבוקים, והצטרפה ללהקה עממית שהסתובבה בעולם והופיעה במקומות מתויירים, בשעה ששותפיהם כייסו את הצופים.... היא עלתה לישראל בגיל 18 ורצתה לשנות את שמה לשם יותר קליט ומסחרי- רוני. אולם שם זה היה כבר מוכר בעולם הבידור הישראלי, ועל כן נאלצה להסתפק ברונה. רונה קינן...." וכו' וכו'

galvin

New member
שאלת טריוויה מהירה, נראה אתכם:

בהופעות של איזו זמרת (מזרחית, רחמנא ליצלן
) ניגן מיסטר שפלן, ומה שמו השני?
בין הפותרים נכונה לא יוגרל שומדבר.

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif, בונבוניירות שוקולד. כפרעליה,

המלעונה כשרון מהלך,
.

bזוהר

New member
המון סליחה שאני מנצלשת.

אבל פתחו את עכבר העיר בעמוד 35, ובין היתר שימו לב מה כתוב ליד המילה "תופים:"

galvin

New member
אין בעיה,

אבל יש חוק, (ויש עדויות נסיונות שמאשרות את קיומו של החוק), שאם אני כבר כותב בשרשור כלשהו, אז 75% ומעלה מההודעות באותו שרשור, הן שלי. מאחר ובאופן מובהק אין סיכוי שתפריעי לסטטיסטיקה, את מוזמנת לנצל"ש.

שוודה

New member
חחחחחחח

ובצאתי לגנבך כשיבולת סינוורני הנר בהילו ונותרנו אני והחולד חשכים וסמורים למולו.

0mroosh

New member
עשו זאת בפורום קולדפליי,

זה היה חביב במיוחד,
אפשר לשלוח בדואר?

שישיץ

New member
ויקי../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif

מתחמקת מתפירת התלבושת שלי. לימודים כבר אין
הייתי מבלה לילות שלמים בויקי קוראת על ארה"ב אני יכולה למנות לכם כל פרט על ניו יורק ואת כל שמות 50 המדינות ומה הענף ייצור שלהן. לא עזר הרבה עד כה. רק... בשביל מה? כאילו אם מישהו רוצה לקרוא על רונה יש מאמרים (שאפשר להכניס את כל הקישורים) יש ביוגרפיה באתר שפרובבלי אנשים יכנסו לשם. אבל בכיף
בינתיים אלך לחפש מי זה אלבר קאמי :)

galvin

New member
אלבר קאמי

היה סופר צרפתי משובח, ועדיף לקרוא את ספריו,- מאשר לקרוא עליו.
וחוצעמייסע- קיים שם ערך. והוא מעפן. אז למה לא לתקן אותו?

0mroosh

New member
מהסיבה שישנם דברים חשובים יותר,

כמו לפתור את בעיית הרעב, לצאת להפגין ברחובות ולקיים יחסי מין, כמובן.

למעלה