בואו ניתן קצת כבוד לנגנים...

handlessman

New member
בואו ניתן קצת כבוד לנגנים...

תמיד התעמקנו רק בסטיבן ואביב, אבל הקלידים הבס והתופים ושאר הכלים שמשתתפים פה ושם בשירים לא פחות חשובים... אז מי שיש לו מידע ודברים להגיד עליהם - זה המקום!!!

handlessman

New member
ספי אפרתי (בס)

ספי אפרתי הוא בסיסט שמאלי, נתקלתי כבר בהרבה גיטריסטים שמאליים אבל הוא הבסיסט השמאלי הראשון שנתקלתי בו... זה נראה ממש מוזרא וכואב, במיוחד בסלפים... טוב לו זה נוח... הוא מנגן / ניגן גם עם דניאל סולון מחוץ לבלאקפילד, עם ווקי טוקיז, חמי רודנר (ב"איפה הילד" נראה לי), יובל גורביץ'... תמונה -------------->

handlessman

New member
דניאל סולומון (קלידים / פסנתר)

אין כמעט אף אחד בארץ שלא מכיר את דניאל סולומון עם הקריירה היחסית מצליחה שלו בארץ ושירים שהפכו ללהיטים... פסנתרן / קלידן ענק, מלחין וכותב מוכשר, וגם זמר טוב, שגם עושה קולות רקע בבלאקפילד... בעצם כולם עושים, יש לי סרטון של הופעה חיה של Pain ושם לכולם, גם לספי וגם לתומר Z (המתופף) יש מיקרופונים.הוא מוכר מעבודתו עם רוקפור, מיקה קרני וריקי גל עוד לפני שפצח בקריירת הסולו...

Apoca1ypse

New member
אחי עכשיו זה מיטלמן, עזוב את השמן

למרות שהוא נראה לי היה בהקלטות של השני

handlessman

New member
הוא היה בהקלטות של השני...

אבל כרגע בהופעות וזה מיטלמן הוא הקלידן שלהם נכון

handlessman

New member
תופים...

במקרה הזכרתי את Tomer Z קודם, הוא פשוט מוזכר בחוברת של בלאקפילד II... אבל המתופפים התחלפו בקצב בבלאקפילד - גאווין האריסון, כרטיס מייטלנד, ירמי קפלן גם... כרגע אין לי תמונה שלהם (של ירמי קפלן אני מניח שלא צריך)

handlessman

New member
תמונות...

של ירמי קפלן אמרנו שלא צריך... הנה של גאווין הריסון שאם אני לא טועה הוא המתפוף העכשווי של פורקיופיין

handlessman

New member
וגם של...

כריס מייטלנד, שהוא מתופף לשעבר של פורקיופיין, אפשר לראות תמונה שלו בקישור ששמתי מתישהו של FadeAway, זה נמצא בעמוד 3 נראה לי... בכל מקרה, אפשר לראות אותו במלא סרטונים של הופעות של בלאקפילד וכאלה מתקופת האלבום הראשון... כרגע זה גם ממש לא ברור מי המתופף ההכי סדיר...טוב בכל מקרה שמתי תמונה

handlessman

New member
לא בטוח שזה תומר...

חיפשתי באינטרנט, Tomer Z הזה שמוזכר בחוברת של בלאקפילד II - קוראים לו תומר צדקיהו... גיגלתי את השם שלו ומצאתי איזה תמונה... הוא עם תופים מסביבו אז אני מניח שזה לא צירוף מקרים... למרות שהוא לא נראה כזה מתופף שיכול לתת בראש, אבל לכו תדעו

lolly1

New member
אממ לא נראה לי שזה תומר..

זה לעומת זאת כן

handlessman

New member
איפה מצאת את זה???

חיפשתי תומר צדקיהו בגוגל והתמונה שששמתי למעלה זה הדבר היחיד שמצאתי...

handlessman

New member
Illusion quartet

"רביעיית האשליה" חחח לפי מה שהבנתי זאת רביעיית כלי מיתר שלקחה חלק באלבום הראשון שדניאל סולומן ניצח עליה...

handlessman

New member
אורחים...

די בילבלתי בין חברי ההרכב שהיו בתקופת האלבום הראשון ובתקופת האלבום השני... אני כבר אעשה סדר בלאקפילד I סטיבן וילסון - שירה, גיטרות. אביב גפן - שירה, גיטרות. דניאל סלומון - קלידים, פסנתר, קולות. ספי אפרתי - גיטרה בס. גווין האריסון, כריס מייטלנד , ירמי קפלן - תופים. Illusion Quartet - כלי מיתר. בלאקפילד II אביב גפן - שירה, קלידים, גיטרות. סטיבן וילסון - שירה, גיטרות, קלידים. דניאל סלומון - קלידים, פסנתר, קולות. ספי אפרתי - גיטרה בס. תומר צדקיהו - תופים. אורחים (רק באלבום הזה, II - האלבום הרבה יותר עשיר בזכות זה) עופר מאירי - קלידים, פרוגרמינג (ב-1,000 People). הראל בן עמי - גיטרות (ב-1,000 People). איתמר לשם - קרן יער (ב-1,000 People). ריצ'ארד ברביירי - פסנתר חשמלי, סטילופון (ב-Christenings). גבין האריסון - תופים (ב-Christenings). דניאלה פיק - קולות (ב-Epidemic). ערן מיטלמן - פסנתר חשמלי (ב-My Gift of Silence). (זה מופיע בחוברת של בלאקפילד II בסוף, אבל זה באנגלית וזה בקטן... אז עכשיו יותר קל)

למעלה