בואו נכיר עוד קצת

רואה 6 6

New member
בואו נכיר עוד קצת

נספר משהו נוסף על עצמנו,ולא מה שכתוב בפרופיל,שמענין כמו תעודת זהות בערך.
מה אני עושה כרגע בחיים?
מה אני רוצה ליהיות כשאהיה גדול?
נשוי?בזוגיות? מחפש, (רוצה שנכיר לך)?
האהבה הראשונה שלי היתה בגיל...
והנשיקה (נהנית מימנה או לא)?
איזה שחקנ/ית היית רוצה שישחק אותך בסרט על חייך?
איזה משפט יהיה כתוב על המצבה שלך?
השיר שמאפיין אותך:

רואה 6 6

New member

ברור שאני ראשונה...
אני עובדת כרגע עם ילדים אוטיסטים,לומדת איזה קורס של "אוי ויי" ו גם עושה תואר של "ואללה,סבבה".
החלטתי שאני גדולה כבר כי אני לא רוצה שום דבר אחר חוץ מעבודה עם ילדים עם צרכים מיוחדים.
בזוגיות (ויש לי בגדול את מי להכיר למי אבל בגילאים מעל 40).
האהבה הראשונה שלי,לדעתי היתה בגיל..3. כן...התאהבתי בבחור מאנגליה או קנדה אני חושבת,מקסים,חתיך,השמש הזורחת.
הנשיקה הראשונה בגיל 16 והיתה איכס,פיכס. לקח לי זמן ללמוד להנות מזה.
אני חושבת שהייתי רוצה שג'ולייט בינוש תשחק אותי.
על המצבה שלי יהיה כתוב "אני שוכב לי על הגב...מביט על העולם..."
זה גם השיר שלי https://www.youtube.com/watch?v=TyBbTdVg6X4

תשובות

מה אני עושה כרגע בחיים?
מטפלת הוליסטית

מה אני רוצה ליהיות כשאהיה גדול?
המשיח
פנויה
4 אהבה.. חבר ראשון בכתה א'
לא זוכרת
אני
אלוהים נתן אלוהים לקח
השיר שמאפיין אותך:
היהודים - קח אותי

רואה 6 6

New member

גם אני הייתי בעבר בתחום (ההוליסטי).
אבל עבורי התרופה שלי החלה ליהיות מרה ועדיף להשאיר את השטח לטובים מימך.

טובים ממני?

איזה תחום ספציפית?
אני עוסקת בתקשור והילינג.
איך הגלולה נהייתה מרה? (אם בא לך לשתף?)

אני מבינה שכך או כך את בתחום של טיפול ועזרה לזולת...

רואה 6 6

New member
בהחלט יש טובים יותר

גם אם יש לך כישרון,יותר קשה לו להתממש אם אין נכונות מספיקה.
התעסקתי בנטורופטיה ובמסגרת הלימודים היה לי גם הילינג,ו לאחר הסיום ויתרתי על המקצוע הזה בפרט. באמת שלא ידעתי מה עושים עם זה.הייתי חזקה יותר בטיפולים גופניים ואחרי זמן נשארתי רק עם התחום התזונתי.
אחרי X שנים התחלתי לפקפק בהכל והפסקתי. מה שאני עושה היום הוא לא ממש טיפול אלא לימוד וחינוך בעיקר,אולי "אימון" זה גם תאור נכון אבל לפעמים,פה ושם אני עוד עושה שיאצו קצת לילדים...

ori 6

New member
תשובות...

- מה אני עושה כרגע בחיים? עו"ד מתחיל, משמע - מובטל טרי שמחפש עבודה בצורה קדחתנית.
- מה אני רוצה ליהיות כשאהיה גדול? מבחינת קריירה - אני רוצה להרוויח בצורה מספקת לי ולמשפחתי, ובעיקר שיהיה לי כיף לבוא למקום העבודה בבוקר, להיות מוקף באנשים איכותיים וחיוביים. אישית - להתפתח יותר, להיות מוקף יותר בחברים טובים ואוהבים, לנצל כל רגע ולדעת להנות מהרגע.
- נשוי?בזוגיות? מחפש, (רוצה שנכיר לך)? מאורס, עומד להתחתן בחודשים הקרובים.
- האהבה הראשונה שלי היתה בגיל... הפעם הראשונה שהרגשתי שהלב שלי יוצא ליד מישהי, שהייתי נותר אילם ושעשיתי הכל כדי לזכות בתשומת ליבה (כולל ברכות יומולדת בתא הדואר בגיל החטיבה) היה פחות או יותר בגיל.....11/12.
- והנשיקה (נהנית מימנה או לא)? הנשיקה הראשונה הייתה בגיל 17. התחיל נורא (השיניים התנגשו וכו'), אבל המשיך טוב, היישר לקשר של מעל ל-5 שנים.
- איזה שחקנ/ית היית רוצה שישחק אותך בסרט על חייך? ברוח היום הזה - רובין וויליאמס, מתיו פרי, ספי ריבלין כל אדם שאוהב הומור, אוהב להצחיק, ציני, אבל הוא הרבה יותר מורכב מזה (לא להבהל, לא מדובר בנורה אדומה, סתם נשמע מתאים ברמה הכי שטחית של זה).
- איזה משפט יהיה כתוב על המצבה שלך? שאלה קשה, אני מדחיק את הנושא בכל כוחי. משהו פשוט, רגיל עם משפט שינסחו אלו שאוהבים אותי.
- השיר שמאפיין אותך: היו לי המון שירים פתאום בראש, שסתם אני אוהב. הבחירה היא מצחיקה - הרקדן האוטומטי - צביקה פיק. בגלל הקלילות, השמחה והכיפיות שזה מבטא.

אחלה שאלון! :)

TakeCtrl

New member
אז קצת עלי

* מה אני עושה כרגע? כותב את ההודעה הזו, אבל בגדול, מתכנת בחברה שאני גאה לעבוד בה, כיוון שהיא עושה מוצר שממש עוזר לאנשים ולא סתם מסחטת כסף כגון מערכות מידע בחברות ביטוח או איזה טריק פרסומות
&nbsp
* מה לעשות כשאהיה גדול ? עובד, מביא תועלת ,מנסה ללמוד דברים חדשים (לנגן, לצייר ציור ממוחשב, אלקטרוניקה), כיוון שאני לא מתחתן, להקים משפחה , זוגיות, חברה וכו' ,אני חייב למצוא משהו שיעסיק אותי במשך הרבה שנים ולא לאפשר למוח שלי להתנוון..
&nbsp
* פנוי, אם אתם רוצים להכיר לי מישהי תבדקו טוב טוב, שאין לה משהו מרשיע עליכם, היא לא חייבת לכם כלום, ושאין לה גישה לכלי נשק קטלניים, אחרת זה לא יסתיים טוב בשבילכם דקה אחרי שתראה אותי...
&nbsp
* אני לא התאהבתי או הייתי מאוהב ואני לא רואה מצב שזה יקרה בעתיד, אני כן נמשך לבחורות, שלא יימשכו אלי (מן הסתם)... אבל מלבד זה לא הרגשתי כלוםי
&nbsp
* מעולם לא נישקתי/שכבתי/הייתי בקשר פיזי עם מישהי, (אפשר להבין בקלות למה אחרי שרואים אותי :) ).
&nbsp
* בהתחשב בעובדה שאני לא אוהב ללחוץ ידיים לאנשים, שלא לדבר על חיבוקים, הייתי משער שנשיקה תכניס אותי לסטרס עצבני.

&nbsp
* ג'ים קארי (מד"ב )
&nbsp
* EOF ( זה עושה שכל כאשר מגיעים מרגע של מחשבים ..)
&nbsp
&nbsp

ommerl

New member
יאללה גם אני

מה אני עושה כרגע בחיים?
עבודות אחרונות לתואר בפסיכולוגיה, עובד על סדנה דיגיטאלית בנושא התפתחות אישית למציאת זוגיות, עובד על מערך שיווק כדי להרים סדנה חיה באותו נושא (אל תדאגו אתם לא חלק מהמערך שיווק... בינתיים!), לומד כלי טיפולי נוסף שאולי אשלב בעבודתי.

מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?
להיות שם בולט בתחום ה- NLP והטיפול בכלל. לרשום פטנט (רעיון כבר יש, אומץ וכסף אין). להקים רשת מיוחדת של בתי קפה (לא מגלה במה מיוחדת.. בינתיים) אבל לא לנהל אותה (להחזיק במניית מקים ואולי לקנות מניות ברגע שאדע שהרשת הולכת להיסחר בבורסה, אם זה חוקי), לכתוב תסריטים בזמני הפנוי, ולהשקיע בשוק ההון (עם ברוקר טוב שאני מתחבר אליו). וגם שבבית שבו אני גר תהיה דירה להשכרה. נשמע הרבה אבל זה לא הרבה לעצמאי שרוצה יציבות כלכלית פלוס פלוס.

בזוגיות מאושרת

כיתה א'. הייתי מאוהב קשות בילדה שלא שמה עליי קצוץ

בכיתה ז'. ונהנתי ממנה מאוד

ג'וני דפ, ואם הוא תפוס אז ליאונרדו דקפריו. ג'ק ניקולסון יכל לגלם את אבא שלי ומרטין סקורסזה יביים (ושיהיה נרטיב פורמליסטי).

לא תהיה לי מצבה. אין לי סיבה לשמור על הגוף שלי אחרי המוות. מבחינתי שישרפו ויפזרו בעולם. אתם לא רוצים שאני אחזור בתור white... אבל אם בכל זאת- אני אהיה קצת מעתיקן ואגיד תשובה שקשורה לתשובה לשאלה הבאה: I Did it My Way

השיר שמאפיין אותך:
אני לא יודע אם הוא אכן מאפיין אותי, אבל הייתי רוצה שיחשבו או יגידו עליי שזה השיר שמאפיין אותי: i did it my way

רואה 6 6

New member
ואללה,סיקרנת אותי

סדנה דיגיטאלית? ממש קשה לי לדמיין את זה. זה מין אימון מקוון?
או שאני מחטטת מדי כרגע?

ommerl

New member
את ממש לא מחטטת

הסדנה תהיה מבוססת בעיקר על קטעי ווידאו. חלק מהקטעים יהיו כמו שיעורים שבהם אני אלמד כלים לעבודה עצמית כמו איך לקבוע מטרות ואיך לפרק לעצמך אמונות ובחלק מהקטעים אעביר תהליכי NLP במצב של דמיון מודרך (עיניים עצומות, רגיעה עמוקה).
&nbsp
כל זה יהיה על המחשב, דרך האינטרנט. אני עובד עם איש מחשבים אז זה לא יהיה מבוסס רק על הווידאו. אנחנו נכניס הרבה טכנולוגיה פנימה כדי להפוך את זה למשהו שבאמת ישפיע על חיים של אנשים ולא סתם יעביר מידע...

Shamy

New member
תשובות

מה עושה בחיים - מסיימת תואר הנדסת אלקטרוניקה (שלבי תזה)
מה רוצה לעשות כשאהיה גדולה - דוקטור לאלקטרוניקה (ואו מדהים...) למרות שחלום חיי הוא להיות חוקר פרטי
אהבה ראשונה - מממ גיל 14 אבל הייתה בוסרית מדי
נשיקה ראשונה - גיל 16 לא אהבתי אותה
בזוגיות מאושרת כרגע
תחביבים- תרבות ובידור (סרטים ספרים וסדרות) וחדר כושר...משעמם ממש אני גם אןהבת ללכת לקיר טוס ויש לי חיבה יתרה לאמנויות לחימה..ספציפית mma ו bjj

Cade Foster

New member

מה אני עושה כרגע בחיים? מחכה לטיסה ביום ראשון
מה אני רוצה ליהיות כשאהיה גדול? מאושר
נשוי?בזוגיות? מחפש, (רוצה שנכיר לך)? 4 ימים לפני טיול אחרי צבא נראה לי כמו זמן די רע להתחיל לחפש זוגיות. אולי אחזור משם בסטטוס אחר...
האהבה הראשונה שלי היתה בגיל... אם קטעים של גיל ההתבגרות לא נחשבים אז 18
והנשיקה (נהנית מימנה או לא)? 13. היא הייתה בסדר
איזה שחקנ/ית היית רוצה שישחק אותך בסרט על חייך? אני בספק אם מישהו ירוץ לקולנוע לראות סרט על חיי

איזה משפט יהיה כתוב על המצבה שלך? מה שיחליטו אלה שיקברו אותי
השיר שמאפיין אותך: https://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI
?

רואה 6 6

New member
well,hello!!

אותך לא ראינו מזמן ואני רואה שגם לא נראה מהסיבות הטובות ביותר.
שיהיה בכיף בנאדם

למעלה