בואו נכיר...

בואו נכיר...

מה קורה?? אוקיי, אני הכרתי את היהודים רק השנה.. ווואלה.. השירים שלהם מדהימים אותי!! פשוט חבל על הזמן!! עכשיו, אצלנו בביצפר, שתבינו זה ביצפר..ממש עיר!! 2000 ומשהו תלמידים.. וכאילו..אני מכיר 3 מהם שאוהבים היהודים.. ומכירים את השירים.. בושה, בושה וחרפה ^-^ נחמד להכיר עוד אנשים שחולקים את אותו עניין.. אוקיי, השיר האהוב עליי, (אחד מהאהובים יותר נכון) זה "לפעמים" השיר הוא כל כך נכון מבחינתי!! אני פשוט, בגלל משהו שקורה ליפה במשפחה.. עם המעבר למקום חדש והכל, זה פשוט נכון!! אני מרגיש פשוט מיותר!! אני כל הזמן מבקש מאנשים שמן כזה..ירחמו עליי, זה עבר לי! ברוך השם! אבל השיר הזה מדהיייים!!! ו"עוד ארון אחד" הוא מדהים גם!! - יהיה נחמד לדעת מה אתם חושבים שהוא השיר הכי טוב שלהם..

יו בנאדמ...

אני רוני הסטלנית ל. לא תמיד כותבת בפורמ ולא ממש מכירימ אותי כאנ...:( אבל בכל זאת... גמ אני מתה אל השיר ליפעמימ ועוד ארונ 1... וזהו שמחתי להכיר...

Shani5

New member
כל פורום אביב גפן

יצא במחאה נגד האותיות הסופיות או משהו?

וואלה אנשים!! זה פשוט לא יאומן!!

עכשיו רק שמתי לב לזה! אני משאר שכולםפה יודעים מה זה מירק ( mIRC ) אז ככה.. כל האנשים שם!! הכי ,אבל הככיי סבבה בארץ! מכל הלב אני אומר עכשיו! וכאילו, אנשים שמבינים באהבה.. אנשים שמזזזההה עזרו לי. שאוהבים את אותה מוזיקה שאני אוהב, יעאני, מצאתי מקום שאני יכול להזדהות עם האנשים שם. וזה דבר שקשה למצוא. וואלה, אני רואה שגם פה, אחרי שעברתי בקריאה על כמה מהנושאים, אנשים פה הם אותו דבר. :) אז, סבבה. נעים להכיייירררר אתכם, שמממי בישראל הוא אלעד.. בחו´´ל הוא גם אלעד.. אבל.. כאילו..אנילא בחו´´ל..אז..הבנתם..כי..כאילו..אז..זהו.. תהיו בריאים - אלעד.

אם דיברת אליי (פרטי מירס)

אז ככה /server irc.israel.net הערוץ עצמו הוא #געש #יש-מצב #ברווזים #זולה המקומות הכי טובים לפי דעתי. מקווה לראות אותך שם , הניק שלי שם הוא BiZuNa :) אתה תראה אותי או ב +V או ב Op .. לא ברגילים.

sagiiltus

New member
אני אקפוץ לבקר...

רק תגיד לי... המקום נטול כל ה"סוטה בן 12 מחפש בחורה עם כוס חם ", אני מקווה....

חחח

חמוד אתה אחי!! זה היה טוב עכשיו. לא , אלה ערוצים של אנשים מאיזור לב השרון!! וואלה, נשמה של אנשים. באמת אחלה ילדים. כייף שם. ^-^אלעד

sagiiltus

New member
אה מגניב, אנשים מהסביבה...

אני חדרייתי:) בכל מקרה, למה התכוונת כשאמרת "חמוד אתה אחי"? סתאם סתאם

חח,עלית עליי אחי!!

שגיא! אני רוצה אותך אחחחחייי!! עכשיו!! על השוולחןןן!!! מפנה את השולחן כמו חיה חיה מחורמנת ומטורפת!* חחח ,סתם אחי. ^-^אלעד

sagiiltus

New member
אמרתי שאח"כ! תתאפק!

כל היום מחפש לשחק שחמט... חלאס!!! אתה יודע שזה לא מדליק אותי כבר..

אחחחי!!

אתה קורע אותי אחי!! באמא שלי!!! היא פה לידי, קרעת גם אותה! חחחחח,יפה אחי, כבר הרבה זמן לא צחקייתי ^-^ זה כייף משהו משהו. ^-^אלעד.

למעלה