בואו ננחש את משחקי הפלוס לחודש מאי! ....

בואו ננחש את משחקי הפלוס לחודש מאי! ....

סוף חודש אפריל מתקרב וזה זמן לשרשור ניחושים חדש.... אז מה הניחושים שלכם הפעם? שלי הם.....

Ps4 נקבל שניים מהמשחקים הבאים לדעתי:
Entwined ׂ(ואז גם הps3 יקבל)
Retro City Rampage DX (ואז גם בעלי הPs3 יקבלו)
homas Was Alone ביחד עם בעלי הps3.
grim fandango
White Night
life is strange

משחק הps3 שהוא לא cross buy עם הps4 יהיה בעיני אחד מאלה.
sonic unleashed (כן, גם לי זה כואב, אני רק מנסה להיות מציאותי כאן!)
far cry 3 blood dragon.
הטרילוגיה של הנסיך הפרסי.
south park rpg (הלוואי!)
Alice: Madness Returns
הויטה:
שניים ממשחקי הcross buy שציינתי, או חרא אחר.

מה ההימורים שלכם? הסיבה שאני מהמר על כל כך הרבה משחקי cross buy זה שסוני ממש אוהבת לחלק אותם בזמן האחרון, זו כנראה הדרך
שלהם "לרצות" את כל בעלי הפלטפורמות שלהם.

נ.ב נקודת אור אחת לבעלי הps3 עם פלוס אם סימנתם את החידוש של Oddworld לps4 אתם יכולים להוריד אותו בחינם עכשיו לPs3 שלכם,
ותעשו את זה!

evilplate

New member
מה קורה עם הניחושים שלך

אין מצב לקבל LIS, זו סדרה שעדיין רצה בתשלום, גם גרים פאנדנגו חדש מדי, מצד שני באמת שאין לי מושג מה הם כן יכולים לתת, כל חודש אני מהמר שמכת הנאק מגיעה אלינו ואני מתבדה, זה לא אומר שאחרוג מהמנהג שלי וגם החודש אני מכניס אותו :)
&nbsp
הרבה פעמים מקבלים בפלוס בכורות של אינדים, צריך לבדוק מה צפוי לצאת חודש הבא ויש סיכוי שזה יהיה משחק שיערוך את הבכורה שלו ישר לפלוס, אם נגיד ג'ורני צריך להכנס (וידוע שממש בקרוב הוא כבר עולה לחנות ושהפורט בשלבים אחרונים) אז יש מצב שזה יהיה משחק פלוס.

וואלה? הייתי בטוח שהסתיימה העונה של LIS, פאשלה.

אז כן, אין מצב שהוא יהיה. הסיבה שאני כל כך בטוח לגבי גרים פאנדנגו, זה שמשחק הרפתקה אחר של טיים שייפר יוצא בסוף החודש לps4,
broken age, ואני חושב שסוני תרצה לעניין אנשים במשחק הזה דרך גרים פאנדנגו. חוץ מזה כמו שאמרתי בחודש הקודם, גרים פאנדנגו מבחינת סוני
הוא המשחק המושלם לתת בפלוס בעיני.

אין ספק שמכת הקנאק תגיע אלינו מתישהו, אבל אני חושב שזה לא יקרה עכשיו אלא רק יותר מאוחר בחיי הPs4 כשסוני תעלה את הרמה ותתן משחקי AAA כל חודש, ואז הם ישרפו לנו איזה חודש עם קנאק וקיילזון.

אתה צודק שיש המון פעמים שסוני נותנת לנו משחקי אינדי ישר שהם יצאו בפלוס, אבל אני אופטימי שזה לא יקרה עכשיו.
ורק שיהיה ברור, אני אשמח אם לא נקבל את גרים פאנדנגו לא בא לי עליו, אני פשוט בטוח שהוא יגיע כמו שאתה בטוח שקנאק יגיע :)

מישהו 2

New member
אוקיי חברים, יש כבר שמועות מבוססות

אנחנו הולכים לקבל rayman legends ואת קנאק ל- PS4 לחודש מאי!
חבל שקניתי את ריימן חח, אבל אני דווקא מצפה לקנאק.

2 משחקי AAA בחודש אחד ל-PS4?? זה עוד לא היה..
זה בטח חלום

** עריכה: אני רואה שכרונו כבר פרסם בשרשור החדשות

PlayGirl3

New member
זה בטח אותו גרמני מההדלפה השקרית הקודמת

אבל הפעם shovel knight הפך את זה למאוד ברור שזה זיוף.

סוני עושים מאמץ מאוד גדול בחודשים האחרונים למנוע הדלפות. אני כבר לא מאמינה שיהיו הדלפות אמינות בזמן הקרוב.

בתחושה שלי, לא נקבל משחק AAA ל-PS4 החודש, אבל אשמח להתבדות. גם אם זה יהיה knack.
אני יותר מקווה שיהיה לפחות משחק אחד שווה ל-ps3 או לויטה.

כן, גרמני שקרן ומגעיל.

מה הוא לא יעשה בשביל ה5 דקות תהילה שלו :(.תכלס אם המפתחים של shovel knight היו מסכימים לדיל הזה, הם היו יורים לעצמם ברגל עם הכותרים
שלהם בעתיד, אז כן זה לא הגיוני.
לויטה הכי בא לי על הJRPG הזה... (צירפתי סרטון) שאת משחקת שושלת שלמה נראה משחק עם טאץ יפני מאוד אותנטי ומגניב וגם בתורות :)

אם כבר אנחנו חייבים להתפשר על משחקי AAA בינונים, את לא חושבת שעדיף לנו לקבל קילזון? הוא גם גרוע, אבל הוא לפחות נראה ממש יפה גרפית להראות איתו את הקונסולה לחברים ולמשפחה, עם קנאק אפילו את זה אי אפשר לעשות :(

PlayGirl3

New member
בקילזון אני לא אגע

ואני לא צריכה לעשות רושם על אף אחד

המשחק ששמת נראה מגניב. אם יחלקו אותו מתישהו בהחלט אשחק בו.
ואם כבר מדברים על jrpg לויטה, הנה משחק שאני מחכה בקוצר רוח להכרזה על לוקאליזציה שלו-
https://www.youtube.com/watch?v=T9olJZ2dkYA

פשש! נראה מושקע בטירוף, תעדכני אם את שומעת על לוקאליזציה.

הגרפיקה פצצה למשחק ויטה.הדיג'ימונים נראים נפלא, וגם הדיג'דלים שהם עושים.איזה מדליק זה שרואים את הדיג'ימונים הולכים איתך בקטעי החקירה :)
בגלל משחקים כאלה אני אוהב את הויטה יש במכשיר הזה המון משחקים בשביל מי שאוהב משחקים יפנים, ל3DS יש משחקים מדהימים, אבל אין לו את הכמות הזו של הויטה.

למעלה