בואו ננסה, ואני אומר את זה בזהירות, ננסה..

MasterD_iL

New member
בואו ננסה, ואני אומר את זה בזהירות, ננסה..

לעשות שרשור התפקדות. שם: גיל: איך החופש? איפה עובדים? מה הדבר הטוב ביותר שקרה בנתיים החופש? תמונה למי שרוצה. ניסיון... נראה מה נשאר מהפורום הפצוע והגוסס שלנו.

Liraz 6q

New member
כל הכבוד דן!!!!

מי שלא מגיב מקבל מכות!!!
שם: לירז
גיל:18+ איך החופש? מעייף איפה עובדים?Burger King -Have it in your way
מה הדבר הטוב ביותר שקרה בנתיים החופש? כל הכסף שחסכתי כבר? תמונה למי שרוצה
סתמו אין לי תמונה חדשה

AdamINC

New member
נו טוב..

שם: אדם גיל: 19.7 !!! איך החופש? איזה חופש? איפה עובדים?
דן! זו זריעת מלח על הפצעים. הפתוחים. הכואבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בצה"ל. מה הדבר הטוב ביותר שקרה בנתיים החופש? שיש לי רגילה. מוהאהאהאה

H a V i T u S h

New member
איףףף טוב גמני אשתמש...

שם: אלעד אדיב גיל: 21.6 איך החופש? יבש יחסית לחופשים אחרים שהיו באילת מקווה שאוגוסט יהיה חזק יותר. איפה עובדים? "הלנה"/"טרויה". מה הדבר הטוב ביותר שקרה בנתיים החופש? יום חמישי הקרוב זה קורה- שיחרור!!!!!!!!!!!

S h i R l e y

New member
זה קצת חצוף מצידי האמת

שהרי אני לא באמת מגיבה לכלום או כותבת הרבה אבל אני עדיין מטיילת פה וזה בעיקר כדי שאיציק ימשיך לאהוב אותי :) שם : שירלי מור גיל : 21 איך החופש : איזה חופש? איפה עובדים : צה"ל לעוד שבוע ומשם הכל פתוח.. למישהו יש הצעות עבודה מעניינות? הדבר הכי טוב שקרה לי בחופש : החופש עצמו

W00FER

New member
נו טוב...

. שם: צחי טובול גיל: 20 איך החופש? צבא עבודה עבודה צהא איפה עובדים? לונה פארק אילת, דרורי אלקטרוניקה מה הדבר הטוב ביותר שקרה בנתיים החופש? יש חופש??

matanbu

New member
../images/Emo122.gif

שם: מתן גיל: 20 איך החופש? חופש? איפה עובדים? כלי זמר מה הדבר הטוב ביותר שקרה בנתיים החופש? לא יודעת מה איתכם, אני אפיתי אתמול עוגיות חלבה ועוגת אננס לפנים

לההה זה סושי. ../images/Emo209.gif

אין תמונות של העוגה וכל השאר... לצערי לא תוכלו לראות כמה היה טעים

matanbu

New member
חיסלו לפני שהצלחתי להפעיל את המצלמה

לא מצאתי סוללות בזמן ופספסתי את חלון ההזדמנויות...

havlaz

New member
מיאווו

שם: איציק אדרי גיל: 21 איך החופש?: חופש.. מדהים פשוט. איזה כיף שהוא כזה ארוך (יומיים). איפה עובדים?: במשרד הביטחון, יחידת צה"ל. מה הדבר הטוב ביותר שקרה בנתיים החופש?: גם אם הייתי בן נוער, לא הייתי מתלהב מהחופש, נראה לא מלהיב השנה.

Liraz 6q

New member
../images/Emo82.gifהלו?? מישהו בבית??../images/Emo124.gif

איפה יאיר, בוני, מור שיצאה שבת ראשונה, ניקו, מתן, אדם, עזרא? ייאלה!

H a V i T u S h

New member
אני אהיה קצת ישן ואשאל

איפה שחף, עדי, רומי, נופר, אלינה ו....בועז איש התחזית!

למעלה