בואו ננסה להשוות מחירים- והרגלי קניה

da522

New member
בואו ננסה להשוות מחירים- והרגלי קניה

ולנסות לראות היכן יותר זול אני גרה ליד צומת סגולה ועורכת קניות בחביב הם נותנים הנחה של 2% לחברי מועדון הכרטיס עולה 30 ש"ח פעם בשנה וכמובן שבשתי קניות שבועיות אני מכסה את ההוצאה הרגלי הקניה שלי הינם פעם בשבוע את כל מה שצריך אח"כ רק מוסיפים דברי חלב הנחוצים ביותר מה שיש במקרר יש. דרית

מאז התוכנית שראיתי משפחה חורגת התחלתי להבין

התחלתי להבין דברים איך נקלעתי למינוס גדול (שעדין אפשר לשימחתי לצאת ממנו ) והבנתי שהינו חיים ללא תקציב ללא אירגון עם סתם הוצאות מיותרות שלא השאירו אותנו אח"כ עם מזומנים ומצוקה כלכלית שהביאה אותי למצב של לקיחת הלוואה לכיסוי המינוס. אני ממש מברכת את ממציא התוכנית ,את הפורום שהייתי זקוקה לו כמו מזון לגוף. התחלתי ללכת עם רשימת קניות והשוואתי מחירים לדעתי הכול בראש שלנו..לקיחת אחריות וצורה נכונה של ניהול חיים תקין וזה מתבטא בכול דבר לדעתי. באם אנו נחיה בצורה שקולה ונכונה ונדע לשים גבולות ברורים גם לילדים שלנו כול שכן יראו שאנחנו יודעים לנהל את תקציב הבית בצורה נכונה אין סיבה שגם ילדנו יחיו ויעשו את אותם טעויות שלנו . הרגלים .. ושוב פעם הרגלים .. הרגלים רעים הם שמסבכים אותנו וגורמים לנו לחיות בצורה פזרנית ללא רחמנות..הכול תלוי בצורת חשיבה ונכונות לשנות צורת חיים בזבזנית את הפלאפון שלי למשל ניתקתי לחלוטין והרגשתי כייף כשבסוף חודש אין יותר חשבון לתשלום .(חוץ מאשר תשלום מספר 20 מתוך 36 תשלומים בגין רכישת פלאפון שגם זו טעות בפני עצמה .. השיכנוע המפתה הזה לחייב אותך ב- 36 תשלומים כמו תשלום שלעולם לא נגמר רק 29 ש"ח וכן.. הסכום מפתה.. רק שאתה לא חושב רגע שלזה נוסף חשבון כולל מע"מ ועכשיו את 2 הניידים הנוספים אני מתכוונת להגביל .. אני עדין חושבת איך לעשות זאת..בגלל ההתחייבויות הללו טלפון בבית גם הוא הולך להסגר באמצעות קוד שכפי הנראה אכניס למניעת שיחות יוצאות . התחלתי ברישום מחברת קניות .. כמה מוציאה על קניות (מזון) מידי שבוע.. ובנתיים לא קונה לעצמי ביגוד,ולא הנעלה,עד שנוריד את המינוס בבנק ואסיים ההלוואה.ברצוני להכניס סכומים נכבדים לכיסוי ההלואה. פשוט כול הכבוד לכם .. אני מברכת הפורום הזה.

למעלה