בואו ננסה לעורר פה
לעונה 3

Mockingjay

New member
בואו ננסה לעורר פה
לעונה 3

אז .. במהלך העונה השלישית אנחנו נחשפים לצדדים חדשים של הדמויות שלנו.

סטפן- הוא מתחיל את העונה רע, הוא חוזר להיות הריפר, ניזון מדם של בני אנוש , קלאוס שולט בו בערך .
אבל לקראת אמצע העונה אנחנו מבינים טוב טוב שמתחת לתמידת הזאת סטפן הישן והטוב!! מסתתר והוא מגיח לעיתים יותר קרובות ממה שחשבנו.
את העונה הוא מסיים בטוב ,הוא חזר לעצמו והוא טוב לגמרי טוב ..

דיימון - הוא גם עלה מדרגה פה, הוא הפך להיות מישהו שאכפת לו , הוא מאוהב והוא לא מפחד לומר את זה בקול רם, גם לא לסטפן! הוא מוכן לעשות הכל בשביל אלנה ..
וגם הקשר שלו עם סטפן ,התחזק הם הוכיחו שאחרי הכל הם עדיין אחים מאוד מחוברים אחד לשני. את העונה דיימון סיים במקום מאוד פגיע ,הוא יודע שאלנה בחרה בסטפן ולא בו , אבל הוא גם יודע שהתירץ של "אם רק הייתי פוגשת אותך קודם" הוא רק תירוץ כי היא פגשה..

אלנה- היא בכלל התחילה את העונה עם לב שבור מסטפן ,אבל כולה מאמינה באהבה שלהם שתנצח את הכל . באמצע העונה היא הבינה שהיא חייבת לוותר עליו ואז היא הבינה שהיא מרגישה משהו כלפי דיימון וזה הפחיד אותה וריגש אותה והכל ביחד .. בסוף היא הייתה חייבת לבחור והיא בחרה בסטפן רק שאיכשהו התוכניות השתבשו והיא הפכה להיות ערפדית שתזכור הכל עכשיו ..

וגם שאר הדמויות עברו שינויים קיצוניים אם זה ריק שמהטוב האולטימטיבי הפך לרע האולטימטיבי ואז מת

אז איזה צד של הדמויות אתם יותר אהבתם? הטוב? הרע? הפגיע??

אין ספק שמה שאהבתי בעונה הזו

זה הצד הפגיע של דיימון.. ללא ספק.
כאב לי עם שנגרם לו בסוף העונה כשאלנה בחרה בסטפן.

מבחינת אלנה אני די מבולבלת... עדיין היא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה.. אבל מצד שני היא מודה סוף סוף שיש לה רגשות כלפיי דיימון !

למעלה