בואו ננסח "תקנון לחמיות"

בולי27

New member
בואו ננסח "תקנון לחמיות" ../images/Emo186.gif

ואם הן לא ימלאו את הכללים אנחנו נשבות והשביתה שלנו תהיה קשה וחסרת רחמים.... הבנים היקרים שלהם יאלצו להכין לבד אוכל, לכבס, לגהץ, לסדר ,לטפל בילדים, ללכת להורים שלו לבד וכו´... התקנון שלי: 1. לא תתערבי בשום עיניין שנוגע לבנך ולכלתך. 2. לא תתקרצצי, תתעלקי, תנצלי ותשאבי לנו את המרץ מהחיים. 3. תשתדלי לא להתקשר כל יום כדי לבדוק את סדר יומו של בנך. 4. לא תעזי לפתוח דואר של בנך שמגיע אליך הביתה. 5. כבדי את כלתך, אם את רוצה שהיא תכבד אותך. 6. לא תזכירי את שם אקסיטו (האקסית שלו) לשווא. 7. לא תופיעי בדלת, ללא הודעה מראש. 8. לא תתערבי בחינוך ילדינו. 9. לא תדברי עלינו מאחורי הגב! 10. אם את מקבלת מתנות לימי הולדת/חגים, יהיה נחמד אם גם תיתני משהו צנוע מנגד. שינויים הוספות ותיקונים יתקבלו בברכה

smagi

New member
תוספת לתקנון

10.1 וכשאת מקבלת מתנה יהיה נחמד אם תגידי רק תודה (בלי תוספת של מה אני אעשה עם זה ויש לי משהו כזה בדיוק)

../images/Emo3.gifואיך נעביר את זה לידיעתן?

נדפיס על קלף, נמסגר ונשלח להן ליום האם?

בולי27

New member
פנינה תפיץ את זה כלל ארצית!

ותחתום למטה כמנהלת פורום "חמותי ואני" וככה אף אחת לא תבין שזה הכלה שלה מתלוננת עליה, אלא כל מי שהיא חמה תקבל את זה. והיא תאלץ להנחיל לבני משפחתה את החוקים החדשים (קרי לבעלה ולילדיה הנוספים) ומי שלא תפחד מהשביתה, נאיים עליה בסיגלי....

בטח!

ומייד כל חמות מרשעת תאמץ לחיקה החם את "מגילת העצמאות לחמות ולכלה". ותדבק בחוקיה בנאמנות ובשמחה.

היי ריפי../images/Emo124.gif

זה הדבר היחידי (למעט מאויר בנתיים) שעדיין ללא תשלום במדינתנו:
ל ח ל ו ם

עזבי ...

לחמות המסויטות באמת, יש כישרון בלהתגנב ולהיכנס גם לחלומות. בשבילן ולכבודן, אני מסתפקת באוויר.

בולי27

New member
בשמחה, מה פתאום! מראש יש איום

בשביתה, או בסיגלי (לאמיצות במיוחד)

שביתה נגד חמיות

נראית לי איכשהו, כדבר די לא אפקטיבי, (מזעימות הפנים שבהן, רק "יגדילו לעשות"). ואצל סיגלי, רק ממה שאצלנו, נראה לי שכבר יש אצלה "פול האוס". אולי נעביר הכל לאיזה איצטדיון אולימפי?

ריפי אני צוחקת ומדמיינת ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אותי עם בגדי עור
ושוט ביד וכל ה"חמותיות"
קשורות מהתקרה עם הראש למטה
לתוך קלחת רותחת וכו´ וכו´. תפסיקו לגרות אותי,
אסור לי לחלום
באמצע היום
צריך להעביר דרישה לתפוז להחלפת האייקונים בפורום זה.

ונשלח אותה אל הבור?../images/Emo6.gif

למה אני אין לי כל כך הרבה מקום בבית, ומשום מה נראה לי שהרבה "חמות" "סוררות" ישלחו אליי
.

../images/Emo3.gifעציון מכין את זרי הדפנה../images/Emo9.gif

הוא הולך לנוח מ"המשכון" שהופקד בידיו (הנכד), ולנתח סיליקון לשפתיו לקראת הנשיקה מהכלה החוזרת מהניכר. ולהתכונן נפשית לחמותו השתקנית שהולכת להפגיז "אומן אורח" אצלו בשבת. אני מארגנת את חמותי להופעת חימום אצלו גם כן. וההיא מככבת בשעות הערב.

עציון

New member
רגע, רגע. לפני המנוחה מ..ולקראת

בואה של... אני חייב לעיין היטב בתקנון לחמות כדי לדעת אם יש מקום להגיב או לבלוע...

bertap

New member
חמודה אני כאן

רק אני בדאון אחרי הרצח בנצר אני לא נעלמת כל כך מהר שיהיה לכם שבוע טוב

את כאן? אז למה את לא משתתפת../images/Emo7.gif

חשבתי שהחלפת משמרת לערב. לא חיפשנו שתעלמי. להעלים מתפוז אפשר בלחיצה אחת קטנה של כפתור כתום.
שיהיה לך שבוע טוב ושלא נדע צער.

למעלה