בואו נסיים את הדיון הזה אחת ולתמיד

Another Girl

New member
בואו נסיים את הדיון הזה אחת ולתמיד

... מה באמת הייתה מידת האשמה של יוקו בפירוק? האם היא מואשמת לשווא? אני לדוגמה לא השתכנעתי שלפול לא הייתה בדיוק את אותה מידת אחריות לעניין,אם לא יותר...מי צודק? שכנעו אותי...

i love lucy

New member
זה כל כך ברור

שיוקו היא אישה מניפולטיבית שחושבת שהיא יכולה למשוך בחוטים ולהסיט את כולם זה נגד זה! אני נגדה תמיד!!!! כי היא מטומטמת ואני שונאת אותה כי בגללה הם התפרקו! אבל אני לא פוסלת דעות שונות אם מישהו יגיד משהו שיגרום לי לשנות את דעתי זה יהיה ממש קשה... מה שבטוח: פול לא אשם!!!!!!!!!!!!! רק יוקו יוקו יוקו!!! גם התפוזון המכני חושב כך!

i love lucy

New member
../images/Emo52.gifאולי קצת הגזמתי...

אני פשוט די מעוצבנת עליה... והתפוזון לא חושב כך... אז אתם יכולים לישון בשקט עכשיו...

ביטלמן

New member
לפול פשוט הפריע שיוקו באה תמיד

לחזרות אפשר לראות באנתולוגיה את הוויכחים בין ג'ון לפול ציטוט: "למה אתה מביא אותה לחזרות" ג'ון משיב "מה רע בזה" או משהו כזה הקרע המרכזי היה היחסים בין יוקו, ג'ון, ופול לפול חילוקי דעות בין יוקו ולג'ון היו חילוקי דעות עם פול. יוקו יש חלק בפירוקה של הביטלס אבל גם לשאר חברי הלהקה למעט רינגו

Another Girl

New member
לפי מה שהבנתי זה היה יותר מזה

הוא תמיד רצה את השליטה בידיים שלו,וג'ון גם הרגיש שהמנהיגות נלקחת ממנו,שכן הוא הקים את הלהקה. לפול היו וויכוחי אגו עזים עם ג'ון אבל גם עם ג'ורג',כזכור,שהגורם הישיר של זה הייתה ההתפרקות,אם כי עדיין לא רשמית,לאחר ההופעה האחרונה על הגג.

אלרוס

New member
דעתי בעניין

יוקו הוסיפה אבל לא הייתה הגורם האמיתי, לפי דעתי הם פשוט כבר לא יכלו להמשיך להיות ביחד, הם היו ביחד המון זמן ובכל קבוצה יש מריבות,כל אחד מתישהו היה צריך לעזוב ולהתחיל להיות לבד.

ביטלמן

New member
זה לא זה

כך לדוגמא את הרולינג סטונס הלהקה הזו קמה בתקופה של הביטלס והיא קיימת עד היום.

ביטלמן

New member
לדעת למה התפרקה הביטלס זה כמו

לדעת למה מכחדו הדינוזאורים - אין סיבה חד משמעית לפירוקה

אלרוס

New member
זו דוג' מיוחדת, חוץ מזה

הביטלמניה הזו ממש הרסה אותם, כל אחד רצה שזה יהיה שלו, אבל הם נאלצו להתחלק בזה עם כל השאר, הם לא היו כבר פול, ג'ון, ג'ורג' ורינגו אלא חלקים מהביטלס, כל אחד רצה את ההצלחה הזאת, אבל בלי להתחלק בה עם השאר.

Another Girl

New member
אז לדעתך היא לא הייתה הגורם העיקרי?

אם ככה למה היא שנואה כל כך? לא ייתכן שזה יש מאין...

אלרוס

New member
כי היא נכנסה יותר מדי ללהקה

והיא בעצם היתה גורם חלקי, לא הגורם הראשי אבל גורם שאפשר לשים עליו את האצבע.

דקלה9

New member
דעתי (גם בעניין הסטונס)

אין להקות שמחזיקות כ"כ הרבה זמן יחד. הסיבה שהביטלס התפרקו בעיני היא הרבה יותר מורכבת מיוקו
לבדה. היא היתה זרז, לא יותר. ג'ון עיצבן את כולם כשהביא אותה לאולפן (לשלב מסויים, אפילו יחד עם מיטתה-
) פול רצה לשמור על הלהקה, אבל הגיע לשלב מעצבן במיוחד בחיים שבו הוא התנהג כמו פוץ והיה בעצמו די בלתי נסבל (ר' הסרט Let it Be וקטעים נבחרים מהאנתולוגיה ה-8 בוידאו/DVD)- האגו דיבר מגרונו. זה עבר לו קצת אחרי התמוטטות העצבים שהוא עבר אחרי הפירוק. ג'ורג' נקלע לכל הסיפור הזה והתבאס (חוץ מזה- הוא הגיע ללהקה בגלל האיכות הגבוהה שלה ובשלב הזה פשוט לא נתנו לו להתבטא אומנותית וAnother Girl נתנה סקירה מצויינת על האלבום שהוא הוציא ומוכיח שהיה לו מה לשיר ופשוט לא נתנו לו). ורינגו? לרינגו אף פעם זה לא שינה ממש, אבל כשויכוחי האגו הגיעו לשיאם, הוא הרגיש אבוד ומדוכא. בקיצור- ג'ון ופול אשמים. יוקו היתה האישה הלא נכונה במקום הלא נכון. אני בהחלט לא נימנית על מעריציה, אבל בעניין הזה היא לא אשמה (גם לא זכאית, אבל לא אשמה). זה בהחלט זירז את הפירוק. זה מספיק טוב בשביל התחלה למאמר, Another Girl?

דקלה9

New member
מרוב התלהבות שכחתי את הסטונס ../images/Emo9.gif

הסטונס לא מתראים אחד עם השני כמעט, הם ממשים תיאוריה שג'ורג' הציע פעם לגבי הביטלס (יש לי ראיון איתו מלפני הפירוק ובו הוא מדבר על זה): הם נפגשים אחת לכמה זמן ומוציאים אלבום, מופיעים יחד ותו לא. הם ממש לא חברים הכי טובים. השנים הארוכות יחד הולידו הרבה סיסוכים לא נעימים. הם יחד רק בשביל ההיסטוריה והאמנות.

דקלה9

New member
../images/Emo9.gif באמת???

הנה אני מתחילה לכתוב... אני מקווה שאני אצליח לסיים אותו לפני יום ראשון, כי אז אני מתחילה ללמוד (או לשבות-תלוי באגודה)...

מאור 87

New member
לדעתי יוקו'לה לא אשמה.. ../images/Emo99.gif

היא סתם הייתה מישהו שהמעריצים יכלו לזרוק עליו את האשמה!! אם כבר מישהו אשם זה פול..

מאור 87

New member
../images/Emo12.gif אבל יוקו באמת לא עשתה כלום..

למרות שכל הידע שלי בנושא הוא מהסרט imagine שאותו הכינה יוקו..

למעלה