בואו נסיים את הויכוח הזה על ליצנים!

D i l D o

New member
בואו נסיים את הויכוח הזה על ליצנים!

לדעתי - הם זוועתיים! המפלצות הכי מפחידות שקיימות! אני מעדף להיתקע במעלית עם ג'ייסון מאשר עם ליצן! פטריציה (מזמן לא משעתי את השם הזה
) אתה רוצה להגיד לי שהליצן ב"פולטגרייסט" לא היה מפחיד, אז נכון שהוא רק בובה, אבל כל שנייה שהראו אותו אמרתי לעצמי "הנה הוא בא להרוג אותי" אין מה לעשות ליצנים זה דבר מפחיד!

אנזימים

New member
פאאאק!!!!!! כמה שאתה צודק!!!!!!!

נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך פחדתי מהבובה הזאת!!! ליצנים זה גרררררררררררר שלילי ביותר!!!

europe1990

New member
אני הייתימעדיף להיתקע במעלית

עם "פני עור" רק לא עם ליצן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנזימים

New member
אני מתחילה לאהוב את הפורום הזה../images/Emo13.gif

נראה לי שאני הולכת לפתוח פורום "גם אנ מפחד\ת מליצנים" בהיידפארק חחח מי מצטרף?

europe1990

New member
לי יש טראומה מליצנים עוד מגיל צעיר

בעקבות בובת ליצן שקנו לי חחח

אנזימים

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!! סתם
אתה מוזמן להצטרף
תיכף אני ארשום אתר

europe1990

New member
את מוזמנת להצטרף למועדון שלי

"אנטי ליצן"! אנחנו מתכננים אמבושון על הערפדון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

europe1990

New member
כבר אמרתי את זה בעבר אבל אני אומר

שוב: הייתי רוצה לראות את אלכסנדר (מהתפוז המכני) מתעלל קצת בליצנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אווווו הזוועה

אנזימים

New member
חחחחח

הייתי מעדיפה סמל בלי ליצן אני לא יכולה לראות ערבוב צבעים שכזה-פנים לבניפ עפ שיער אדום-דם ואני נותנת לאלכסנדר את הכבוד להרביץ לליצנים, במקום לדקור את חבר שלו

europe1990

New member
את לא יודעת איזה קשה היה לי לשים את

התמונה הזאת, את האמת זהל א אני שמתי, אלא אח שלי -(חחחח) אני אפילו מפחד מקראסטי מהסימפסון- ממנו החל גם הפחד שלי-(חוץ מהטראומה שהיית לי עם בובת הליצן שציינתי מקודם). פשוט הסרטים שנעשו-IT, ופולשי החלל, פשוט הגבירו את הפחד שלי.. הייתי מעדיף להתקע במעלית עם"פני עור" כשהוא מכוון עלי עם המסור שלו ועם מייק מאיירס-רק לא להיתקע עם ליצן!. צריך לעשות משהו נגד הליצנים האלה- צריך להשמיד אותם!!!!!!!!

VAMPhantom

New member
אגב, אז מבין שלעולם לא הייתם ב...

קרקסים?!
יודעים מה? לא מאמין לכם
!

למעלה