בואו נעביר נושא.... אני לא רוצה להיות עוד יותר עצובה.... אז יש למישהו הצעה?
ג גל GS New member 11/12/02 #1 בואו נעביר../images/Emo110.gif נושא.... אני לא רוצה להיות עוד יותר עצובה.... אז יש למישהו הצעה?
מ מאיה Ms New member 12/12/02 #2 גל... למה את עצובה??? DONT BE !!1 את צודקת באמת יבשששש פהה!!! אנשים למה שום דבר לא זז???!!! לי אישית אין רעיון או משהו להעלות (אני לא מקורית או משהו כזה...) אז פליז לפחות אתם!! החיים משעממים.... דרך אגב גל, אני צריכה שתביאי לי את הדיסק של המורדים לשנייה אז תקפצי אלי רגע! אוקי?
גל... למה את עצובה??? DONT BE !!1 את צודקת באמת יבשששש פהה!!! אנשים למה שום דבר לא זז???!!! לי אישית אין רעיון או משהו להעלות (אני לא מקורית או משהו כזה...) אז פליז לפחות אתם!! החיים משעממים.... דרך אגב גל, אני צריכה שתביאי לי את הדיסק של המורדים לשנייה אז תקפצי אלי רגע! אוקי?
ג גל GS New member 12/12/02 #3 מעין...../images/Emo110.gif תבואי את אליי.... אין לי כוח היה לי מבחן בחשבון!!! מזה קשה!!!
C Charmed 4ever. New member 12/12/02 #4 חשבון?! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo136.gif זה לא אמור להיות מתמטיקה? אגב, קיבלתי 86 במבחן בהיסטוריה *גאה בעצמה* ויש לי 95 במתמטיקה בתעודה |סנוב|
חשבון?! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo136.gif זה לא אמור להיות מתמטיקה? אגב, קיבלתי 86 במבחן בהיסטוריה *גאה בעצמה* ויש לי 95 במתמטיקה בתעודה |סנוב|
ג גל GS New member 12/12/02 #5 כן... ../images/Emo110.gif אבל אני תמיד אומרת חשבון... בשבילך מתמטיקה הלוואי וגם לי היו כאלה ציונים במתמטיקה..
כן... ../images/Emo110.gif אבל אני תמיד אומרת חשבון... בשבילך מתמטיקה הלוואי וגם לי היו כאלה ציונים במתמטיקה..