בואו נעזור לבליזארד

dorhaimovich

New member
בואו נעזור לבליזארד

נתונים סטטיסטיים לגמרי: 1.4 מיליארד איש התנתקו לאחרונה באופן כללי מהמשחק וורלד אוף וורקראפט. 1.4 מיליארד איש. זה בערך שישית משרת המשחק. הסיבה? נמאס. לאחר זמן רב שבליזארד לא עושים שם דבר חדש, ו"מסתורי ארץ הפנדות" היה, איך לומר בעדינות, דפוק לאללה, השחקנים מתעצבנים ועוזבים את השרת לטובת משחקי רשת אחרים. אנחנו לא יכולים לעמוד מהצד ולצפות בגוויעתו של המשחק הטוב ביותר- והגאוני ביותר- בעולם! ולכן אני פונה לכאן. מי מכם לא חלם פעם לרוץ לבליזארד עם תיקייה של רעיונות ולהפוך פתאום לחלק ממעצבי העלילה? עכשיו אפשר! אם כל המעריצים של וורלד אוף וורקראפט יעלו את הרעיונות שלהם- עלילה, סיפורת, דמויות, גזעים, מקצועות, הכל- וורלד אוף וורקראפט ינצל ויחזור להיות המשחק הכי טוב שנוצר בציוויליזציה האנושית.
אז קדימה! עתידה של אזארות' בידיים שלכם!

restored

New member
מיליון כמובן, לא מילארד

שיחקתי את WOW לפני כשנה לתוקפה של 4 חודשים.
הגעתי לדרגה 85 ועד הסוף לא הבנתי מה מושך אנשים למשחק הזה .
משחק פשוט חסר כל עלילה וערך.
כן, יש שם הרבה דברים מצוינים, יש שם המון המון קווסטים, אבל בסופו של דבר ?
אפשר להגיע למפה מסוימת לעשות שם קווסטים וללכת למפה אחרת וגם להגיע לדרגה 85.
פשוט מיותר.

penholders

New member
אוי. איזה מסכנונים. דמעה בודדת זולגת על לחיי.

אני מניח שהם יאלצו להסתפק במיליארדים שהם הרוויחו מהשקת המשחק הרווחית ביותר בכל הזמנים (דיאבלו 3, הדפוק ובעל הDRM הדרקוני ביותר בעולם), ממכירות של חבילות הרחבה במחירים של משחק מלא (SC2 HOTS), ומהכנסות על הרעיון המגעיל ביותר בתולדות משחקי המחשב - THE AUCTION HOUSE.
אני מצטער, אבל לא נראה לי שהם צריכים עזרה. אלא אם כן עזרה משמעותה "בעיטה הגונה בעכוז".
ואתה - תתקדם הלאה, WOW מת. השוק רווי בMMO עם מכניקות משחק יותר טובות, סיפורים יותר טובים, קווסטים פחות רפטטיבים, ומודלים עסקיים פחות סוחטניים. אני מבין שאתה בטח קשור לדמות שלך, שפיתחת לאורך שנים. אבל זה מה שהם רוצים! עזוב אותם, הם לא ראויים לכסף ולזמן שלך.

zuriki

New member
מצטער, לא מגיעה להם עזרה

ברגע שהם החליטו להפוך את דיאבלו 3\סטארקראפט 2 למשחקים קצת לא משהו (וכמובן מסחטת כספים עם בית המכירות הפומביות, חיוב חיבורשת ועוד הפתעות לא משמחות)
החידושים שלהם נועדו במקום להוסיף אתגר ועניין למשוך עוד ועוד קונים ומנויים וכמובן שלא לדבר על העיצוב שמשום מה נראה קרטוני להחריד (הכל נראה כמו WOW), אבל זה באמת כבר הטעם שלי
אם אתה רוצה לעזור למישהו תעזור לפרוייקטים פתוחים כמו DOTA,LOL או POE (באחרון אני גם משחק והוא מצויין להפליא) החברות והקהילות שמפתחות אותם נותנות אותם בחינם ואין להם את כל התפיסה של PAY TO WIN ...

dixie chick

New member
אני אוהבת, וגם מכורה קשות

אבל אני חושבת שבליזארד יכולים לעשות בעצמם את ההחלטות הכלכליות שלהם, הם תמיד מקשיבים לתלונות השחקנים, ובחלק מהדברים ממהרים לשנות (לפעמים ממהרים מדי...).
כמו כן אני לא מסכימה שMOP לא כיפי, הדבר היחיד שלא כיפי בו הוא העלאת רף הXP לרמה הזויה בעליל (דבר שהבנתי שישתנה בPATCH הבא).
כמו כן, איבדו הרבה שחקנים זה עדיין משאיר להם *המון* אחרים, אני הייתי שוקלת לסגור שרתים (לא יקרה...), וכמו כן המשחק ומנוע המשחק כבר ישנים, ככה שאולי הגיע הזמן לחדש? (מישהו אמר SKYRIM MMO?)

dixie chick

New member
אגב אני כן מסכימה עם המודל הכלכלי שלהם

לשלם פיקס חודשי עדיף לי על פרסומות או על נחיתות של מי שלא משלם על פני מי שכן משלם.
מה שכן טענתי בעבר שהמודל הכלכלי בתוך המשחק הוא סביר ועכשו אני מרגישה שקצת פחות בדרגות הגבוהות.

למעלה