בואו נעיף את שפרה!!!! נמאסה!!!!

ilanwei

New member
בואו נעיף את שפרה!!!! נמאסה!!!!

המחנכת הדגולה.... ונסה צודקת ב100 אחוזים, ושפרה פשוט נמאסה לגמרי, צבועה, מעושה, מתחנחנת..גילתה את הפרצוף המכוער האמיתי שלה, מי היא שתחנך את ונסה!?

bubbleboi

New member
מצטרף, בואו נעיף את המתחנחנת הצבועה

אני בחיים לא שולח אסאמאסים לשום תוכנית ולשום עניין. אבל...אם אני אראה לפני ההדחה הבאה שכל שונאי שיפרע מתאגדים אצטרף גם אני למיסמוס. שמישהו יפתח הודעה בנושא בפעם הבאה שתועלה להדחה. מה זה שקל, שניים או חמישה בשביל לראות אותה מועפת.

יוני678

New member
שיפרה לשילטון!!!!

אתם לא חכמים!!שפרה מוסיפה חן לתכנית!! שיפרה לשילטון!!

bubbleboi

New member
לא יעזור לאף אחד

רק עניין של זמן עד שהיא עפה. ולכל עיוורי שיפרע מאחל לכם שתראו את האור ובקרוב (פעם הייתי במקום האפל בו אתם נמצאים, ברוך השם נרפאתי)

Jason2

New member
יש דיון שלם למעלה

מסתבר שהיתה דרמה דווקא בזמן שישנו.

lavender4

New member
אתה מאוים מאישה חכמה וחזקה

היא לא מנסה לחנך אף אחד. יש לה הרבה ידע והיא משתפת אותו. היא יודעת הרבה על הדת. ואפילו יש לה הערכה לדת אם תקשיב למה שהיא אומרת. אחת הבעיות בדת היא שאישה יוצאת נחותה וזה משהו שמאוד מפריעה לה.

droriko

New member
אולי תפסיקו ליהות כאלה חכמולוגים יומרנים?

לא כל מי ששונא את שיפרה המושלמת שלכם(סמנים ראשונים לגרופיז באח הגדול?) פוחד ממנה כי היא חזקה או משהו כזה. , בטח לא כשהוא מפרט אחד לאחד את התכונות השליליות שלה.

lavender4

New member
אוקי, שפרה ממש לא צבועה דבר ראשון

היא מאוד אמיתית, והולכת עם האמת שלה עד הסוף. אז להגיד דווקא עליה שהיא צבועה זה ממש לא נכון. וכל שאר התכונות שהוא ציין זה סתם מראה על סוג של איום מצידו. אין מה לעשות יש גברים שמאויימים מנשים אינטילגנטיות...

פרוקט

New member
שפרה לא תעוף, מהסיבה הפשוטה ביותר

היא יוצרת סביבה באזזז כל כך גדול (שים לב כמה שרשורים כאן עוסקים בשפרה, לטוב או לרע) ולשם זה בדיוק נוצרה התוכנית וזה לא משנה כמה יסמסו לה או לאחרים ההפקה תשאיר אותה כי אני אישית לא מאמינה שהם סופרים בכלל כמה הצביעו למי, הסימוס נועד לפרנס את ההפקה.

this ocean

New member
ממש לא

שפרה מהאנשים הכי נורמליים שם, אם לא הכי נורמלית. לאן ויק קורנפילד נעלמה? :)

mui mui

New member
גם חג וגם נורא תקפתם אותה..

חוץ מזה שאני מעריכה שיש לה חיים חוץ מלכתוב כאן.. לימודים.. משפחה חברים וכו וכו.. רק לנו אין.. שרוטים שכמותינו

למעלה