אני בחיים לא שולח אסאמאסים לשום תוכנית ולשום עניין. אבל...אם אני אראה לפני ההדחה הבאה שכל שונאי שיפרע מתאגדים אצטרף גם אני למיסמוס. שמישהו יפתח הודעה בנושא בפעם הבאה שתועלה להדחה. מה זה שקל, שניים או חמישה בשביל לראות אותה מועפת.
היא לא מנסה לחנך אף אחד. יש לה הרבה ידע והיא משתפת אותו. היא יודעת הרבה על הדת. ואפילו יש לה הערכה לדת אם תקשיב למה שהיא אומרת. אחת הבעיות בדת היא שאישה יוצאת נחותה וזה משהו שמאוד מפריעה לה.
לא כל מי ששונא את שיפרה המושלמת שלכם(סמנים ראשונים לגרופיז באח הגדול?) פוחד ממנה כי היא חזקה או משהו כזה. , בטח לא כשהוא מפרט אחד לאחד את התכונות השליליות שלה.
היא מאוד אמיתית, והולכת עם האמת שלה עד הסוף. אז להגיד דווקא עליה שהיא צבועה זה ממש לא נכון. וכל שאר התכונות שהוא ציין זה סתם מראה על סוג של איום מצידו. אין מה לעשות יש גברים שמאויימים מנשים אינטילגנטיות...
היא יוצרת סביבה באזזז כל כך גדול (שים לב כמה שרשורים כאן עוסקים בשפרה, לטוב או לרע) ולשם זה בדיוק נוצרה התוכנית וזה לא משנה כמה יסמסו לה או לאחרים ההפקה תשאיר אותה כי אני אישית לא מאמינה שהם סופרים בכלל כמה הצביעו למי, הסימוס נועד לפרנס את ההפקה.