בואו נעיר את הפורום...

סעמק יש הרבה!!

פרפר זה שיר מצויין אבל חרשו עליו כבר וכל הפרחות התחילו לשמוע אז זה מעצבן. אני מאוד אוהבת את רקוויאם לבלונדינית שכולם די שונאים. אבל זה שיר גדול!! ויש עוד הרבה. אה.

חי חי חי.....

פצעים ונשיקות באמת שיר חזק......, אבל אני אוהב במיוחד את על הריצפה.., למרות שאני אוהב את כל השירים כן...., אני אוהב במיוחד את ה: נשבר(ואז יש את ה, טלל, פפ שופפ, משהו כזה, את זה אני אוהב)...,חי חי

Yael Floyd

New member
נו, של אריק איינשטיין!!

סתם.. אני אוהבת אותך יוליה.
פרפר הנה את איתי יושבת בחדר קוראת מכתב שאת קראת אוף, כואבות לי העיניים אני אכתוב כאן מתישהו אחרת באביי!

גשם חזק!!!

שיר ממש טוב.. נראה לי הכי טוב שלהם.. יחד עם איש קש.. ואממ.. על הריצפה אני חושב...

Mooa-Numi

New member
תקראו לי נדושה אבל...

חכה אפורה לשלטון (אז??? מה? לנדושים לא מגיע זכות בחירה???) כמה עיוותים אפשר לעשות מהשיר השולט הזה
וגם כל החברה טוב, מאוד

maayan15

New member
אצלי זה...

"פרפר", "כל החבר´ה", "רקוואים לבלונדינית"... וגם "מכה אפורה" ו"פצעים ונשיקות" מצויינים אבל ככה כל הדיסק של "פצעים ונשיקות"... מעיין (נכון שזה מעצבן שיש על כל דבר "מרחאות"?!)

ברור שכל הדיסק של פצעים ונשיקות....

זה הדיסק הכי מוצלח שלהם.., אבל אני בניגוד הרבה..,, אומר שגם יחסים פתוחים גם אחלה דיסק....

maayan15

New member
גם לדעתי "יחסים פתוחים" זה אחלה

דיסק...אבל הרבה פחות טוב מקודמו.....כי לדעתי "פצעים ונשיקות" הוא אחד הדיסקים הטובים ביותר ברוק הישראלי בעשור האחרון...

למעלה