בואו נעשה מחווה לפרופסור!!

בואו נעשה מחווה לפרופסור!!

אני חושבת שמותו גרם עצב לכולם (בפעם המי יודע כמה עדיין בכיתי מזה) בואו נעשה שירשור מחווה שכל אחד ירשום מה הרגע הפרופסורי שהוא הכי אהב וכמה מילות פרידה!

Freemee

New member
../images/Emo45.gif

אח הפרופסור, הדמות הכי אהובה עלי אחרי קוין. הפרופסור הוסיף הרבה טעם לסדרה, איש מבוגר עם רוח של צעיר ויוצר מין מאזן של גילאים. מצחיק לראות איש מבוגר משכיל בכל העולמות המוזרים שהם הלכו אליהם. איך תמיד אהבתי שהוא הכריח את כולם בעולמות המקבילים לקרוא לו פרופסור ולא מר
אין ספק ש BLISTERING IDIOT זה משפט גאוני. תמיד נהנתי כחובב מדע בעצמי מכל התאוריות שהוא וקווין פיתחו והסבירו עליהם. ראו שגם במציאות ג'ון רייס דוויס היה חובב מדע לא קטן ואפשר לראות את ההערות של גלבטרון לגבי יציאת מצרים חלק א כהוכחה לכך. אין ספק שהוא יחסר והיה חסר בפרקים מעכשיו. היה עצוב אך ג'ון רייס דיוויס עשה החלטה טובה לקריירה שלו אחרי הכל. בנוסף אני מצדיק אותו על זה שהוא עזב, דיוויד פקינפה הזה פשוט זוועה ואני לא מאמין ששחקן ירצה לעבוד איתו. רואים מכך שוויד עזבה לא יותר מדי מאוחר. קליבנט נשאר נראה לי רק בגלל שלא היה לא משהו אחר לעשות והוא כבר לא שחקן כזה צעיר, וקריירת הזימרה שלו לא שגשגה באותו זמן. מגי הייתה שחקנית חדשה והייתה מוכנה לקבל כל תפקיד ובמיוחד בסדרה מצליחה כמו גולשים בזמן.. RIP ארטורו!

snirk

New member
פרופסור יקר

בשבילך, האדם שכה אהבת, אייזק ניוטון.

pusher

New member
../images/Emo10.gifפרופסר..*מבטא בריטי*..../images/Emo10.gif../images/Emo215.gif

מקווה שנראה אותך שוב..

יאללה, גם אני

הפרופסור היה הדמות הכי אהובה עלי, גם בגלל המבטא וגם בגלל שהוא היה פשוט צעיר ברוחו והיה ממש אכפת לו מהעבודה שלו. כמו שקווין אמר, הוא היה ההרפתקן הכי גדול, כל התיאוריות שלו שהוא נשאר נאמן אליהם למרות שכולם לא לקחו אותו ברצינות.. הוא היה הדמות האבהית בסדרה. היו מלא רגעי פרופסור שאהבתי, אבל זכור לי הפרק שהם הגיעו לעולם עם ה"מכשף" והם היו צריכים לברוח מהרופא אלילים שרצה את המוח של קווין, ואז הפרופסור אמר "אני מציע פיתרון שיחזיר אותנו לימי ילדותינו - Run, Run like hell!!" וגם כל הפעמים שחשבו שהוא פאברוטי, וכמובן כמו שמישהו אמר פה blistering idiot היה המשפט הכי ענק בעולם. אז היה שלום פרופסור, בטח נראה אותך בשידורים החוזרים שכולנו יודעים שיהיו מתישהו.

The Quickening

New member
הו פרופסור

להתראות פרופסור, להתראות רעיונות לעולמות חדשים, להתראות עלילה טובה. מעכשיו הסדרה אכן מתחילה להתדרדר. אפילו בהתחלה של "יציאת מצריים" הפרופסור שפך אותי מצחוק כשהוא צעק "Incomming!!!" ונפל על ספה. בפרק של הקרומגס הוא לא הפסיק להצחיק אותי - בהתחלה שהוא נפל על האיש עם בגטים ואז שהוא רב עם המלצר הצרפתי והיה צריך לתת לו את השעון ואחר כך מילמל כל מיני ירידות על הצרפתים והחבר'ה צחקו. כשהוא נפל לפח זבל!!! איכשהוא יש קטע ממש קטן שהכי קרע אותי מצחוק משום מה. בפרק שהוא נבחר לייצג את המפלגה של הגברים בעולם שנשלט על ידי נשים אז דיברו איתו שמקימים מפלגה ושהם מחפשים מנהיג אז ארטורו ישב והקשיב כזה. אז נהיה שקט וכולם הסתכלו עליו אז הוא אמר בכזה הפתעה "Meeeeee??????" במבטא הבריטי שלו - משום מה בקטע הזה לא הפסקתי לצחוק. כשהשוו אותו לפברוטי אז הוא התעצבן על האיש בדלפק של המלון ואמר לו שפברוטי הוא איטלקי ואז עשה מבטא איטלקי. יש עוד אינסוף קטעי פרופסור- צריך פשוט לראות את הסידרה עוד פעם.

אם כבר מדברים על הפרק עם המפלגה

היה שם קטע שהוא היה בקניון והוא רדף אחרי איש עם תינוק "sir, I'm going to have to kiss your baby" פשוט ענק, אין עליו.

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif חח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה היה חזק

Freemee

New member
סליחה? איזו גסות!

מה זה הוקרב למגי?!?!? עם כל הכבוד למגי שסה"כ היא שחקנית טובה, לא צריך לראות את זה כהקרבה. פרופסור מת וזה שמגי מחליפה אותו במציאות זה לא אומר שהיא מחליפה אותו בסדרה! לפרופסור איך תחליף.

CoolBoy 17

New member
מה שהתכוונתי

זה שהסיבה היחידה שמגי הצטרפה זה כי היו צריכים מישהו רביעי שיחליף את הפרופסור...והייתי מעיף כל אחד אם זה היה כדי לצרף אותה

Fairywitch

New member
שני קטעים נורא מצחיקים של הפרופסור:

בפרק שחשבו שהוא פברוטי: Pavarotti is Italian. he speaka lika this! do i speaka lika this? ובפרק שלוקחים אותו ואת קווין לצרכי רביה, משהו כזה, עם העולם שבו אין כמעט גברים- והוא אומר: "זה הרס כל פנטזיה שהייתה לי אי פעם על אחיות"(nurses)
חבל
הוא כ"כ חסר. ואני גם שונאת את מגי- יש לה פד"כ

למעלה