בואו נעשה משהו.... משעמם לייייייייייייייייייי
ל לירונר New member 3/9/03 #2 ../images/Emo124.gif לא לשכוח - מחר הפרק השבועי וחבר'ה, כתבנו החודש יותר הודעות מהחודש שעבר (תסיקו מסקנות לבד ).
../images/Emo124.gif לא לשכוח - מחר הפרק השבועי וחבר'ה, כתבנו החודש יותר הודעות מהחודש שעבר (תסיקו מסקנות לבד ).
ל לירונר New member 3/9/03 #3 אמממ.... שאלה שאלתית אם הייתם על אי בודד, ולא היה מה לאכול חוץ ממישהו מהסדרה, את מי הייתם אוכלים *אל תסתכלו עליי ככה *
אמממ.... שאלה שאלתית אם הייתם על אי בודד, ולא היה מה לאכול חוץ ממישהו מהסדרה, את מי הייתם אוכלים *אל תסתכלו עליי ככה *
H h e n y New member 3/9/03 #4 אהממממ../images/Emo4.gif אהממ.......... א. מזל טוב לנו!!!!!!!!!!!!!!!! ב. אהממ....אהמ....אין לי מושג{המחשבה לאכול אנשים מגעילה אותי}
אהממממ../images/Emo4.gif אהממ.......... א. מזל טוב לנו!!!!!!!!!!!!!!!! ב. אהממ....אהמ....אין לי מושג{המחשבה לאכול אנשים מגעילה אותי}
H h e n y New member 3/9/03 #6 אההה אז תגיד..... אני הייתי שמחה להיפטר מ.....מהחדשה{שכחתי איך קוראים לה היום אני אראה}
N nedisrael New member 4/9/03 #7 החדשה נורא יפה!! לא הייתי נפטר ממנה לעולם! אני אוהב אותה! אוקיי, נראה לי ששתיתי קצת יותר מדי הערב.. כנראה צריך ללכת לישון..
החדשה נורא יפה!! לא הייתי נפטר ממנה לעולם! אני אוהב אותה! אוקיי, נראה לי ששתיתי קצת יותר מדי הערב.. כנראה צריך ללכת לישון..