אהבה בסוף הקיץ,אין מדינה לאהבה,עברי לידר-אגדות,עמיר לב-אריה ורותי,התרנגולים אליפלט( מה?מה המבטים האלה? כן אני שומע את התרנגולים..),החברים של נטשה-אוהבת לא אוהבת...טוב יש עוד אבל לא רוצה שתחשבו שניסחפתי או משהו ....
השיר המצחיק של יובל בנאי: "אני אוהב לישון" (אני אוהב לישון, להיות תמיד בתוך חלום. אני מוכרח לישון, וכך עובר לי כל היום... אני אוהב אוהב, אוהב לישון אני אוהב אוהב, אוהב לישון טה דה דה טה דה דה טה דה דה טדה טה טה דה דה טה דה דה טה דאם~!)
אין לי ארץ אחרת אהובתי אנחנו שניים אחלום לנצח אנה אני אני ואתה אבשלום אין אני איש קש אמש אל תדברי על אריק אמסטרדם אהבנו אור הירח אל תדאג אין מקום אחר את באה לבקר את דומה לכלב את יודעת אוכלת מהצד וזהו.... ניצחתי?
אבא שר אני אליך אגדה אגדה יפנית אגדת דשא אגדת המפוחית אדוני השופט אדון עולם אדמה אדמתי אהבת פועלי הבנין אובלדי אובלדה אולי עוד קיץ אוקרמבה אור הירח אל הדרך אני חוזר אליך אחי הצעיר יהודה אחרי השקיעה בשדה אייה איילת אהבים אלה אילו ציפורים אל בורות המים אל גיזת אגוז אלוהים שלי אלון עתיק אליעזר בן יהודה אמא אדמה אנו נהיה הראשונים ארץ טרופית יפה ארץ שבעת המינים ארץ ישראל יפה אנחנו מאותו הכפר את חכי לי אנשי הדממה אם תשוב אהבת איתמר בן אב"י אהובת המטדור אלני בת אלמוות אני רואה אותה בדרך לגימנסיה איך הגלגל מסתובב אחרי עשרים שנה אצלי הכול בסדר אהבה בת עשרים אנהקש אישתי הקטנה אל תבכי ילדה אל נא תאמר לי שלום אל מלא רחמים זהו נמאס לי להקליד..............