בואו נעשה עוד ניסיון לסקר?

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
בואו נעשה עוד ניסיון לסקר?

סטטיסטיקה קלה: מי פה היו בנים ועכשיו הן בנות? מי היו בנות ועכשיו הם בנים? מי היו באחד הצדדים ועכשיו חיים באמצע? ולמי יש עוד הגדרות, שהרי ידוע שיש הרבה יותר משניים או שלושה מינים... *תקווה להחייאת הפורום*

AlphaBeta

New member
המם

מה עם אני עוד לא התחלתי את השינוי אבל בונה על זה?

Lizz

New member
אז ספר/י לנו..

מאיפה התחלת ולאן את רוצה ללכת? או שתספר לנו סתם על עצמך ועל השינוי שאת רוצה לעשות.. או מה שבא לך. :)

AlphaBeta

New member
חחח

ממש נואשות לקצת חיים בפורומים, אה?
לדעתי אנחנו צריכים\ות קודם כל להחליף את מנהל הפורומים, הוא אולי אחלה בן אדם אבל לדעתי לא ממש מתאים לתפקיד הזה. הטיפול של שרון בפורומים ממש גרוע, הוא כבר לא היה כאן חודשים, הפורומים מלאים הודעות זבל ומין, והסקר המטומטם כבר לא הוחלף לה-ר-ב-ה זמן. אין כאן שום סדר והשגחה, וגם נורה ברחה מכאן
בכל מקרה, בגלל הגיל הצעיר שלי, 17, אני עדיין מוגבל למה שההורים נותנים לי לעשות (למרות שהם נותנים לי די הרבה מקום להתפתח). אני די חי את החיים שלי במגדר המעודף עלי, אבל בכל זאת אני ידוע כבת בחברה. אני מקווה שברגע שאני אסיים תיכון ועבור מהבית (או לצבא או לאוניברסיטה, עוד לא בדיוק החלטתי), להתחיל לחיות את החיים שלי כבן פול טיים, ולהתחיל את הטיפול ההורמונלי. כרגע אני עובד די הרבה על לקבל את תמיכת ההורים, שזה לא ממש מתקדם יותר מידי, אבל זה זקוק לזמן. ואם כבר על הנושא, איך אתם\ן הסתדרתם\ן (או עדיין מסתדרים\ות) עם ההורים?

Lizz

New member
אכן, אני נואש ופתטי. :)

ובקשר להורים - לא סיפרתי להם. זה הארון הראשון שבו הייתי אי פעם - כל דבר אחר מעולם לא הסתרתי. רק את זה, כי האמת, פשוט אין לי כוח לצעקות עכשיו, אני עייף מדי. אולי מאוחר יותר. התשאלני, כיצד הם מפספסים משהו שכה ברור לי? ובכן, כשאנשים ממש לא רוצים לראות משהו, הם לא יראו אותו גם אם הוא יביט להם בפרצוף ויצרח. ~אדם~

FreakOnALeash

New member
בלה.

אני בן טרנסקסואל כלומר ´הייתי בת´ (למרות שזו קצת הגדרה גסה בשבילי, עכשיו נראה שאני בן וזהו). בקשר ל´אמצעים´-אני רואה את עצמי כבחור נשי ומסמפט כל רגע (בדרך כלל) אני ארחיב על זה טיפה למעלה מכיוון שיש לי עוד הודעונת לכתוב. -ברייאן. ----לאלפאביתא- שלחת לי מכתב לאימייל ואני מודה לך, אבל התוכנה שלי לא קוראת את זה יפה, כלומר אני מקבל ג´יבריש אנגלי. תוכל לנסות שוב או לשלוח לי הודעה פרטית בתפוז, בבקשה? חשוב לי להיות בקשר.

FreakOnALeash

New member
אגב.

סתם בשביל לסבר (?!) לאנשים את האוזן, אני לא מנותח, וגם אני עדיין מחכה לשלב שאני אצליח לקשור כמו בן אדם
. אבלאנימסתדרטוףתודה.

Michelle B

New member
אני חושבת שהבעיה נעוצה בכך..

שאין לפורום חברים קבועים, קבוצה מסויימת של אנשים קבועים שכותבת בו. וזה חבל..

Michelle B

New member
עד עכשיו נתקלתי ב..

סתיו ליז פריק (עם איזשהו המשך) ימית ומישל(שזאת במקרה אני) שכותבות פה יחסית באיזושהי קביעות.. כל אחת יכולה להציע נושא להודעה חדשה ליצור דיונים למשוך אנשים וככה הקהילה הוירטואלית של הפורום הזה תתרחב והוא יהיה הרבה יותר חי כי כרגע המצב מתחת לכל ביקורת.. מה אתן חושבות? נ.ב אגב שרון..אתה חי?

Lizz

New member
נוכל לנסות לדבר, רק אנחנו..

וכשיהיו יותר חיים בפורום, לנסות לעשות מסע פרסום קל ברחבי תפוז ולהביא עוד אנשים פנימה :) נשמע לא רע :)

stavit10

New member
../images/Emo24.gifבהחלט 2

לדעתי זה בהחלט פיתרון די טוב. בהחלט צריכים פה יותר חברות, ויותר קביעות. אני אנסה לעזור ככל שאוכל... אך לטעמי האישי, סיפורים אישיים, וחוויות אישיות, ואולי אפילו מפגשים (!!!) לפעמים, לא יזיקו ואף מועדפים על סקרים... אז.. למישהו יש סיפור חיים מעניין??? :) ביי, סתיו.

Michelle B

New member
אני חושבת שלכל טרנסקסואלית

בפני עצמה יש סיפור חיים מרתק.. כל אחת בדרך שלה כל אחת עם ההשקפה והסיפור האישי שלה..

barak001

New member
גם אני בן

היי, אני קורא מדי פעם את הפורום. אני FTM. גם אני חושב שיש להחליף את מנהל הפורום שאינו מתאים לתפקידו. צריך מישהו מתוך הקהילה (רצוי FTM כדי להראות קצת נוכחות) ורצוי אדם ללא קונוטציות מיניות, שרק מחזקות את הסטריאוטיפים השגויים. אם היה לי קצת זמן הייתי עושה זאת בעצמי...

למעלה