בואו נעשה פה קצת סדר D:

keren eckshtein

New member
בואו נעשה פה קצת סדר D:

הצטרפו מלא מעריצים לפורום והפורום גדל מיום ליום
יש כ"כ הרבה דברים חדשים ושירשורים חדשים שאני לא מספיקה להבין .. אז אפשר בבקשה לעשות פה קצת סדר XD 1 . בקשר למפגש ב - 15 לחודש .. א . תבוא כתבת ראש 1 ותראיין אותנו ותצלם ? ב . איזה צבע בלון הליום צריך להביא ? ג . המפגש בשעה 13:00 ? 2 . בקשר לשיר שולריה כתבה
קודם כל אחלה מילים :) צריך לדעת אותם בעל פה למפגש ? 3 . הבנות מהקומונה עשו חולצות !? חייב לקנות אותם , כי כבר יש לי חולצה של טוקיו =( 4 . הצמידים שאנחנו רוצים להזמין ? מה נסגר עם זה ? >< אוקי צריך לעשות פה סדר ממש ענק
[email protected] אני במסן בבקשה תעדכנו אותי DDDD: וסליחה מראש שפתחתי שירשור חדש .

tissue

New member
גם לי יש כמה שאלות ..

יש לי כמה שאלות בנוגע למספר נושאים ..
בלון הליום
1. צריך להביא בלון הליום למפגש? 2. אם כן, לאיזו מטרה? 3. באיזה צבע הבלון צריך להיות?
השיר של לרה
קודם כל, זה שיר מעולה, וניסתי שיר אותו עם המוזיקה ויצא לי בדיוק
1. צריך לדעת לשיר אותו בעל פה למפגש? 2. אפשר להביא דפים אם המילים למקרה שנשכח? 3. לדעתי, אם מישהו יוכל להשיג פלייבק של מונסון זה יצא אפילו יותר טוב. אני יכולה לנסות
חולצות
1. חולצה עולה 55 ש"ח? לא אמרו שהיא עולה 13? 2. מה הצבעים של החולצה? 3. אצל מי מזמינים? 4. החולצות רחבות מאוד או רחבות טיפה?
צמידים
1. כמה כל צמיד עולה? 2. איפה ניתן להשיג אותם? 3. יחלקו צמידים במפגש? תודה מראש על התשובות

3has3

New member
../images/Emo69.gif תשובות ../images/Emo9.gif

בלון הליום 1. צריך להביא בלון הליום למפגש? בלון, בלוני, כמה שבא לך 2. אם כן, לאיזו מטרה? הולכים להפריח אותם לכבוד היומולדת שנתיים למונסון וגם הצלם והכתבת יבואו שוב לצלם את זה
3. באיזה צבע הבלון צריך להיות? איזה שבא לך
השיר של לרה קודם כל, זה שיר מעולה, וניסתי שיר אותו עם המוזיקה ויצא לי בדיוק - לי לא יצא XDDD 1. צריך לדעת לשיר אותו בעל פה למפגש? נראה לי
2. אפשר להביא דפים אם המילים למקרה שנשכח? כן! גם אני מביאה
3. לדעתי, אם מישהו יוכל להשיג פלייבק של מונסון זה יצא אפילו יותר טוב. אני יכולה לנסות - גיטרה.. פעם קודמת מישהי שם שלא הייתה קשורה ידעה לנגן את השיר DD: חולצות 1. חולצה עולה 55 ש"ח? לא אמרו שהיא עולה 13? 55.. ה-13 זה לא אמיתי.. 2. מה הצבעים של החולצה? יש תמונה של החולצה בקומונה
3. אצל מי מזמינים? את קונה אותה שם.. אם זה יגמר את תוכלי להזמין, לשלם וישלחו לך בדואר או יביאו לך במפגש הבא.. 4. החולצות רחבות מאוד או רחבות טיפה? רחבות מאוד אני חושבת XDD

tissue

New member
תודה רבה רבה רבה על התשובות ../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

3has3

New member
../images/Emo69.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif DDD:

3has3

New member
../images/Emo69.gif עונה ../images/Emo9.gif

1 . בקשר למפגש ב - 15 לחודש .. א . תבוא כתבת ראש 1 ותראיין אותנו ותצלם ? תראיין אני לא בטוחה אבל יצלמו אותנו עם הבלונים בטוח
ב . איזה צבע בלון הליום צריך להביא ? קודם כל, את יכולה להביא כמה בלונים שאת רוצה והצבע לא משנה
ג . המפגש בשעה 13:00 ? כן 2 . בקשר לשיר שולריה כתבה קודם כל אחלה מילים :) צריך לדעת אותם בעל פה למפגש ? כנראה 3 . הבנות מהקומונה עשו חולצות !? חייב לקנות אותם , כי כבר יש לי חולצה של טוקיו =( - זה כמו שאת הולכת לחנות... אם יש לך כבר משהו את חייבת לקנות עוד אחד כזה? אז התשובה היא לא.. אני מנחשת XDD אגב, בקשר לצמידים אין לי מושג

ElinorLahav

New member
לא הבנננתי כלום בקשר לשיר !

מיישהו יכול להסביייר לי ? אוו אפילו לשלוח לי קישור עם המילים שאני ילמד אותו חיחי :] ומישהי יודעת לתרגם מכתבים מעיברית לגרמנית אולי ?

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifבקשר לשיר-

אוקיי אז ככה, זה שיר שולריה כתבה והוא סוג של קאבר למונסון XD זה שיר עם מילים חדשות, שנכנסות בדיוק ללחן של מונסון אנחנו בתור מעריצות טוקיו הוטל הולכות לשיר אותו במפגש, ולצלם את זה כמובן!
הנה המילים: Come to Israel/ Valeria [Lera] Axelrod We love you here in Israel, We want you to come as soon as you can, We're waiting for you in the Middle East. We love your songs; we love your style, Your music has part in our life, We know you also want to come here now. And if you still don't know, We want you to come, It will be nice, even one perform, Gustav on drums, Georg on bass, And Tom will play guitar only for us, Together we will sing with Bill all night! Now when you know, we want you to come.. We're voting for you everywhere, And sending some letters for your band, We are the best fans, let us prove you that.. Fan meetings here, in Tel- Aviv, We're hearing "Monsoon" here everyday, It will be nice to sing it with you, guys.. And if you still don't know, We want you to come, It will be nice, even one perform, Gustav on drums, Georg on bass, And Tom will play guitar only for us, Together we will sing with Bill all night, Even if the words won't be that right Now when you know... Hey!.. Hey!!.. We're fighting with all our power Getting you in here! "Rosh E'had" is helping us, But we need more help from you! So come over here.. To Israel.. You will be soon.. We hope. And if you still don't know, We want you to come, It will be nice, even one perform, Gustav on drums, Georg on bass, And Tom will play guitar only for us, Together we will sing with Bill all night, Even if the words won't be that right, Now when you know... Come to perform.. Now when your know.. Come to perform.. Now when you know!! אה כן, העתקתי את זה מהבלוג של לרה

למעלה