בואו נעשה שוב סיפור בהמשכים! זה היה כיפפ!

yaaruka

New member
בואו נעשה שוב סיפור בהמשכים! זה היה כיפפ!

אבל הפעם. בכל המשך אתם מוסיפים את השם שלכם ומה הייתם עושים.. אוקיי אז אני מתחילה. [סיפור מטומטם אני יודעתת!] לילה אחד. חלמתי על ג'ראד חלמתי שאני מחבקת אותו ואז התעוררתי [דמט]! למחרת בבוקר סיפרתי על החלום לחן [השנייה] והיא אמרה לי שכשהיא חולמת על ג'ראד היא עושה אותו ולא רק מחבקת אותו.. אז החלתתי שאני נוסעת לארצות הברית מוצאת את הכתובת של ג'ראד פורצת לבית ומכניסה אותו למיטה וכשהגעתי לשם פרצתי לבית וראיתי ש..

../images/Emo45.gif

אני גם לא חושבת שהתוכן הזה מתאים לפורום. אי אפשר להשאיר את זה בסיפורים על הלהקה?

my reflection

New member
לא?אז כדאי שתקראי שוב את מה שאת בעצמך כתבת

"למחרת בבוקר סיפרתי על החלום לחן [השנייה] והיא אמרה לי שכשהיא חולמת על ג'ראד היא עושה אותו ולא רק מחבקת אותו.. אז החלתתי שאני נוסעת לארצות הברית מוצאת את הכתובת של ג'ראד פורצת לבית ומכניסה אותו למיטה" זה נראה לך תוכן מתאים לפורום?זה נראה לך תוכן המתאים לפורום של להקה? תחשבי שוב.

yaaruka

New member
הממ..

לא יודעת ממש.. הייתי די משועממת באותו יום.. אה ומה שכתבתי בהתחלה זה שלמחרת בבוקר וזה שחלמתי על ג'ראד זה היה רציני.. וחן באמת אמרה לי את זה. המ.. וסליחה. ראית מה כתבו בסיפור הקודם?? איך עושים את ההודעה הזאת שכשאחרי שמוסיפים הודעה או תגובה אז יש כזאת הודעה שלך נגיד כמו ששלך זה "Well you know If the press is gonna Label me a damn Diva I may as well living up and act like one she's a damn diva!-christina aguilera Automatic, I imagine, I believe 30seconds to mars-1799"?

TheMarsArmy

New member
אבל אם אומרים לך שהתוכן לא מתאים לפורום,

למה את ממשיכה להתעלם? בסך הכל אמרנו שזה פורום של להקה מסויימת ולא של בן אדם אחד. בכל מקום יש כללים\חוקים שצריך להקשיב להם ומן הראוי כשאת באה לפורום חדש לקרוא את החוקים ולהתנהג בהתאם. למה סתם לגרום לבעיות מיותרות? הפורום הזה הוא בשביל שאנשים יבואו ויהנו ממנו. מקווה שהבנת את זה.

yaaruka

New member
הבנתי ;]

ת'אמת.. אם הייתם יכולים להמשיך אולי הייתם מבינים שאני לא מתייחסת לאדם אחד.. אבל אתם צודקים.

כן,

ולהבא אני מבקשת, שכאשר אתם פותחים כל שרשור. לא משנה איזה שרשור זה, תשאירו את הפנטזיות המיניות שלכם מחוץ לזה. תודה.

adiiiXD

New member
מתוקה, טעית ,זה בסדר,תסיקי מסקנות ותלמדי להבא

ואת צריכה להבין שיכול להיות שיש דברים שנתפסים כטבעיים ולגיטימים בעינייך , אבל הם גם די מזעזעים אנשים אחרים .... לא קרה שום דבר, את ההודעה ניתן למחוק אם אני לא טועה, והלקח כבר נלמד , לא?

yaaruka

New member
במה טעיתי בדיוק?

לא ממש הבנתי אותך. אמרת לי מותק טעית. במה טעיתי? אעע! ותפסיקו עם זה כבר! תפסתי את הרעיון אחרי הפעם הראשונהה!!!

adiiiXD

New member
התכוונתי שזה היה טעות בגלל שזה לא במקום לשתף

אותנו בפנטזיות שלך... קצת חצית את הגבול וזעזעת כמה בנות, אז אל תהי כל כך מופתעת מהתגובות.

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifא' את מגזימה באמת

ב' זה נשמע כל כך סיפור שפאנגירל התחילה! {No Offense כן?
} ג' צריך להפסיק להתרכז בג'ראד ג'ראד זה לא הלהקה ג'ראד זה רק חלק מהלהקה כמובן שהוא חלק בלתי נפרד בתור כותב השירים וממקימי הלהקה אבל הוא לא הלהקה אסור לשכוח שיש את שאנון טומו וטים שלא רשמי כרגע ואני מאוד מחכה לשמוע אותו באלבום סטודיו ולא רק בלייב....

my reflection

New member
נמאס כבר להסביר את זה שוב ושוב.

אנשים לא קולטים שזה פשוט מרגיז אנשים אחרים ו...שגם הלהקה עצמה קוטלת אנשים כאלה, זה מרגיז כבר להסביר את זה לבנות שוב!לא נכנס לשום מקום.

אל תשכחי שיש אנשים חדשים

שלא מכירים את החוקים. בואו לא ניקח את זה לקוים אישיים ונסיים את זה כאן.

yaaruka

New member
א. כגם אני חושבת כמוך בקשר לג'ראד

ב. הממ.. לא נראה לי שיש לי ב'. לא משנה. וזה יצא במקרה שהתחלתי רק עם ג'ראד. היה לי המשך אבל.. לא יודעת.. נוו. אולי נעזוב את זה כבר? הבנתי ואתם גורמים לי להרגיש אשמה!! כן.. כן אני אלמד להבא ><"

למעלה