בואו נעשה שיחת סיכום על הסדרה:

spiralla m

New member
בואו נעשה שיחת סיכום על הסדרה:

איזה פרק הכי אהבתם? איזה פרק היה הכי מעניין? מה אהבתם במיוחד בסדרה, או משהו שיש בה ואין בסדרות אחרות? אם הייתם משנים בה משהו/ מישהו? ועוד כל מיני שאלות.... אני אתחיל: הפרק שהכי אהבתי היה הירח דבש של קמילה ואדו, ואחריו את החתונה שלהם. הפרק הכי מעניין לדעתי היה החטיפה של איריס ואינגריד, שבו התחלתי להתמכר לסדרה, והפרק שבו אורלנדו התפוצץ! הכי אהבתי את הדמויות, הסיפורים, עלילה, תסריט (ה-כ-ל) מה איתכם?

אחלה של רעיון! תשובות שלי ו....

אחלה רעיון! :) איזה פרק הכי אהבתי? אממ...אני חושבת שאת שני הפרקים האחרונים, כשכולם מגלים שקפיטו היא נערת ליווי וקשה לי עוד להיזכר כי בערוץ 3 התחלתי לראות רק מהקטע שקמילה חולה כי ראיתי את הסדרה לפני שנה ככה בערוץ אחר ואז בכלל לא התמכרתי לכן לא ראיתי את הסדרה מהתחלה בערוץ הזה...אה כשקמילה מגלה שפדרו הוא אביה כל מיני פרקים מרגשים אהבתי... מה אהבתי בסדרה שאין בסדרות אחרות? נופים היו פשוט מדהימים! משחק היה ברמה מאוד גבוהה ( מה שלא תמיד אפשר לראות בטלנובלות), עלילה הייתה מאוד מעניינת מציאותית כזאת שאפשר להתחבר אליה, לא היו מריחות ( 14739820 פרקים למשל), בקיצור סדרה ממש ברמה!!!!!אין הרבה סדרות כאלה! חבל שלא עשו עונה שנייה בת איזה 100 פרקים נגיד, היה יכול להיות מאוד מעניין... אה וטוב שלא היו 2000 דמויות משנה מו שבד"כ בסדרות אחרות. מה הייתי משנה? אמממ...תמיד אפשר לשאוף ליותר ולרצות הכי טוב, בכל דבר יש מקום לשיפור אבל בכללי אני לא חושבת שהייתי רוצה לשנות בסדרה הזאת משהו. ************************************************** בואו גם נעשה כזה דבר שכל אחד ביחד עם התשובות שלו יוסיף שאלה. השאלה שלי היא: איזו דמות הכי אהבתם בסדרה ולמה? אני גם אענה על זה קצת יותר מאוחר!

קפיטו

New member
גדולל התשובות שלי:

הפרק שהכי אהבתי הוא החתונה של קמי ואדו, היא הייתה מרגשת ומלאת אקשן (מן הסתם...). וגם בפרק האחרון היה מרגש ויוצא דופן. מה שאהבתי שאין בסדרות אחרות הוא כל סיפור המחלה של קמילה, משהו פשוט מדהים! ראיתי הרבה מחלות בסדרות, אבל זו הפעם הראשונה שזה ריגש עד כדי כך ופשוט לקחו את זה כזה רציני וזה ממש מצא חן בעייני. ומה שגם אהבתי היו השירים ה-מ-ד-ה-י-מ-י-ם שממש ממש היממו אותי בכל פרק.. והקטעי מעבר עם הנופים והים.. פשוט מהמם! מה שהייתי משנה הוא פשוט כ-ל-ו-ם! לדעתי זו הייתה סדרה סופר על רמה, והדבר היחיד שהייתי משנה הוא שהיא לא הייתה נגמרת. איזה דמות הכי אהבתי בסדרה? זאת קמילה, שממש היה אפשר להתחבר אליה וכל פרק מחדש היא ריגשה אותי, וגם איריס במרדנות שלה וזה שהיא עושה מה שהיא רוצה, ממש אהבתי את הגישה שלה, למרות שהיא הייתה רעה. וכמובן קפיטו שהיא פשוט בחורה מתוקה... והשאלה שאני מוסיפה היא: מה אתם חושבים על כך שבסופו של דבר פדרו ואיריס היו ביחד? לדעתי זה דיי טוב, כי מגיע לאיריס המסכנה שכביכול גם השתנתה, וגם כמה שהיא חיזרה אחריו הגיע הזמן שיכנע...

הנה המילים

הנה המילים: LOVE BY GRACE I remember the rain on the roof that morning And all the things that I wanted to say The angry words came from nowhere Without warning That stole the moment and sent me away You standing there at the doorway, crying And I wonder if I’d ever be back Chorus I said I didn’t come here to leave you I didn’t come here to lose I didn’t come here believing I would ever be away from you I didn’t come here to find out There’s a weakness in my faith I was brought here by the power of love Love by grace And I remember the road just went on forever That just couldn’t seem to turn that car around Through the distant like a long lost treasure A phone booth that just could not be found And you standing there at the doorway Waiting And the moment when we laid back down Chorus I said I didn’t come here to leave you I didn’t come here to lose I didn’t come here believing I would ever be away from you I didn’t come here to find out There’s a weakness in my faith I was brought here by the power of love That was just a moment in time And one well never forget One we can leave behind Cause when there was doubt you’ll member I said I said I didn’t come here to leave you I didn’t come here to lose I didn’t come here believing I would ever be away from you I didn’t come here to find out There’s a weakness in my faith I was brought here by the power of love I was brought here by the power of love Love bye grace ****************************************

תגובה, תשובה ושאלה נוספת ! :)

הדמות שאני הכי אהבתי זאת אלנה וקפיטו. את דמותה של אלנה אני פשוט מעריצה. כמה היא עברה בחיים וכמה היא עשתה בשביל ילדיה וממשיכה לעשות. מה היא עשתה בשביל קמילה! ובכלל אישה רגועה מלאת שלווה כזאת,משדרת אושר פנימי ושלווה פנימית אמיצה ומוכנה לתת הכל בשביל אנשים שקרובים לה. קפיטו היא בחורה נורא חמודה וישירה! פשוט מאמי! ******************************************************** נכון, שכחתי להוסיף שגם מוזיקה בסדרה הייתה פשוט מהממת והיא הותאמה לסדרה פשוט ב-100%. ************************************************** אני לא חושבת שזה טוב שאיריס ופדרו יהיו ביחד. הוא בטח בסביבות גיל 50 והיא בקושי בת 20. אני לא חושבת שזוגיות כזאת היא נכונה. אבל תכלס, אין לאף אחד זכות לשפוט, אם ככה הם בחרו שיהיה,ף למרות שפשוט לטובתם לדעתי, זה לא טוב.... להוסיף עוד שאלה? אני אוסיף..... מי השחקן או שחקנית ששיחקו הכי הכי טוב בסדרה הזאת. ברור שכולם שם שחקנים מאוד טובים ומוכשרים אבל בכל זאת תשתדלו לבחור מישהו אחד שהיה לדעתכם הכי הכי!

spiralla m

New member
לדעתי:

הדמות האהובה עלי היא קמילוש, כי היא כזאת מתוקההה. גם אלנה, קפיטו ופרדי, אבל לא כמו קמילה... וגם אני אהבתי מאוד את השירים המדהימים והשחקנים. בקשר לפדרו ואיריס- הם שניהם לא התיחסו אף פעם לבני אדם אחרים כראוי, לא שמו על אף אחד, והם תמיד עושים מה שבראש שלהם, כך שמתאים להם מאוד להיות יחד, ואיריס אוהבת אותו, אז שיהיה להם לבריאות:) בקשר לשחקן.... זה קשה, אבל דבורה סקו- איריס. היא נתנה את כולה לדמות, הכל היה מהלב שלה וזה היה כל כך אמיתי

alinali

New member
הדמות האהובה עליי..

הדמות שהכי אהבתי הייתה כמובן, קמילה..וגם בתור שחקנית היא מדהימה..שהיא גילחה את הראש שלה בשביל התפקיד וכל פעם שהיו מראים אותה עושה כימותרפיה זה נראה כ"כ אמיתי..למרות ששמתי לב שהגזימו קצת עם הכתום מתחת לעיניים שלה..תשימו לב גם..בעיקר רואים את זה בפרק האחרון.. השחקנית שאהבתי לא פחות מקמילה, אפילו אולי יותר זו הדמות של איריס..היא שחקנית כ"כ טובה..היא נתנה את כולה לדמות..דבורה סקו היא שחקנית ממש ממש טובה.. מהגברים לא הייתה איזו דמות שאהבתי יותר או פחות, אורלנדו היה ממש טוב..השחקן ששיחק את הדמות {לא יודעת איך קוראים לו} שיחק אותו ממש ממש טוב..זה נראה כ"כ אמיתי.. וכמובן השירים, איך אפשר להתעלם מהשירים?! השירים בסדרה היו כאלה מהממים..ועכשיו אני מתכוונת לצרוב לי דיסק עם השירים..השירים ששמו היו כ"כ במקום..ממש אהבתי..

alinali

New member
וואי, מגניב!! ../images/Emo13.gif

הפרק או יותר נכון הפרקים שהכי אהבתי היו ירח הדבש של קמילה ואדו..לא יודעת, הם נראו שם כ"כ מאושרים ביחד..ממש אהבתי את הפרקים האלה.. הפרק הכי מעניין היה הפרק האחרון, כי מן הסתם בו יש הכי הרבה התפתחות..איזה באסה שהביאו לנו את הגרסה המקוצרת..
למה בכלל התחלתי לראות את הסדרה..אז קודם כל אני נורא אוהבת את ברזיל..וחשבתי לעצמי שזה בטח יהיה נחמד לראות כל מיני נופים בסדרה וכאלה..אבל כבר בפרק השני כ"כ נמשכתי לזה שלא יכולתי להפסיק לצפות.. מה שאני אהבתי בסדרה, זה שהכל כ"כ מציאותי..אין שם את הדברים שיש לרוב בטלנובלות/סדרות אחרות, הכל מבוסס שם על מציאות..זה מה שמשך אותי כ"כ.. השחקנים היו ממש ממש ממש טובים..כל אחד עשה את העבודה שלו בדרך הכי טובה שיש! סדרה מעולה! אהבתי הכל..ממש הכל..מה שלא אהבתי זה ששידרו לנו את הגרסה המקוצרת.. מבאס קצת הרבה..

Gitana

New member
מישהו יכול לספר לי על החטיפה???

אני לא ראיתי את הפרקים שבו חטפו של איריס ואינגריד ולכן גם אין לי מושג איך אינגריד מתה...אשמח אם תספרו לי מעט על מה שהתרחש...תודה!!!

קפיטו

New member
החטיפה

הייתה מה זה מרגשת איריס יצאה כזה ואז לקחו אותה כבת ארובה בחנות ואמא שלה באה ולקחו גם אותה לתוך החנות יחד עם עוד כמה אנשים והם לא הפסיקו לבכות ואחרי הרבה זמן שהם היו בפנים הם יצאו והחליטו לקחת איתם את איריס כבת ארובה עד שיתנו להם לברוח ואמא שלה באה ורצה אליה ואז ירו בה ואיריס הסתכלה מהחלון של האוטו והתחילה לבכות ואז היא יצאה וצרחה אמאא אבאאא ונגמר... וואי זה היה ממש מרגששש כמה בכיתי בקטעים האלה

Gitana

New member
תודה רבה!!!

איזה באסה שלא ראיתי את הפרק הזה...זה באמת נשמע קטע מאוד חזק ובשביל זה אני מקווה שמתי שיסתיימו השידורים החוזרים של "טרה נוסטרה" ישדרו מההתחלה את "קשרי משפחה" על מנת שאני אוכל להשלים את הפרקים שפספסתי... שוב, תודה!!!

קפיטו

New member
בבקשה ומתי בדיוק יש שידורים חוזרים

של טרה נוסטרה?? כי אני רוצה לראות

Camillinia

New member
תשובה :)

הפרק שהכי אהבתי... טוב יש לי כמה: הפרק של החתונה של אדו וקמילה והפרק לפני האחרון שהתמקד באיריס וקפיטו. הפרק שהיה הכי מעניין-נראה לי האחרון כי קרו מלא דברים הדבר שאהבתי במיוחד בסדרה זה האותנטיות שלה, המשחק הנפלא של השחקנים, הנופים והשפה. הדבר שמיוחד בעיניי זה המוזיקה המדהימה שהייתה לכל דמות ונושא. הדבר היחידי שהייתי משנה זה הגרסה ששודרה, כי הגרסה המקורית הרבה יותר טובה ומעניינת ויש הרבה סיפורים שהיו צריכים עוד לקרות (פדרו ואיריס, החתונה של פרדי וקפיטו, המשך החיים של אדו וקמילה וכו'...)

תשובה :)

תאמת אהבתי את כל הפרקים לא היה פרק שלא בכיתי ממנו. אבל הכי הכי אהבתי את הפרק שאינגריד מתה! בכיתי כאילו אני שם. וגם את הפרק שגילו שלקמילה יש לוקמיה וגם את שלושת הפרקים האחרונים! אההה וגם את הקר שגילחו לקמילה את הראש אהבתי שהכניסו את המחלה של קמילה אני בטוחה שכולם התחברו לזה מאוד!!!! ואהבתי שהכל שם היה ממש מציאותי ראו הכל.. למשל עשו להם באמת זריקות.. ושלקמילה פעם יררד דפ במקלחת ראו הכל בע.. הכי אני אוהבת את קמילה!!!! אני חולה עליה היא כזאת יפה ומדהימה ומוכשרת בתור שחקנית גם! והדמות שלה מדהימה!

קפיטו

New member
צודקת בגדול

קרולינה ממש מוכשרת ובפרק עם הדם זה נראה ממש אמיתי...

spiralla m

New member
זה היה נראה יותררר מדי אמיתי......

איך נבהלתי! צרחתי על הטלוויזיה.. אנחנו מדברות על הפרק שהיא חלמה שהיא מדממת במקלחת, נכון?

למעלה