בואו נעשה שרשור היכרות..

בואו נעשה שרשור היכרות..../images/Emo9.gif

אני לא יודעת מה איתכם,אבל אני לא עניתי אפעם על שרשור כזה בפורום..,וגם יש המון אנשים [ואנשות] חדשים [וחדשות] בפורום,אז בואו נעשה שרשור היכרות קצרצר שאני מעבירה היישר מהקומונה שלי : כמו בכל קומונה ופורום,גם כאן נעשה אחד,
,אז תקחו
ותתחילו לכתוב :) שם מלא: שמות חיבה: תאריך לידה: מזל: גובה: מקום מגורים: מקור הכינו ופרושו: השיר שאתה הכי אוהב של ליאל קולט: להקות אהובות: ציטוט משיר: משפט נבחר: כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): פאדיחה שהייתה לכם: ו..תמונה תתקבל בברכה :)

../images/Emo27.gifאנייי../images/Emo37.gif../images/Emo140.gif

שם:הדר שמות חיבה:הדרי,הדרוש,צ"יקיטה,צ"יקיטיטה. תאריך לידה:6.9.1989 מזל:בתולה גובה: 1.63 [לפני שנה?] מקום מגורים:מרכז הארץ
מקור הכינוי ופירושו:
פשוט חשבתי על כינוי נחמד וזה מה שיצא! השיר שאני הכי אוהבת של ליאל קולט:די עד מתי. להקות אהובות/זמר/ת:שרון חזיז,משינה,עברי לידר,דניאל סלומון,אתניקס,דנה ברגר,רוני [ואני לא פאקצה!],.ליאל קולט. ציטוט משיר:"רק הזמן סוגר פצעים של מלחמות" [דלתות לאהבה,ליאל קולט] משפט נבחר : [יש כל כך הרבה..] "אי אפשר לשכוח,העבר מבסס לנו את החיים,את העתיד" כמה מילים על עצמך:מנגנת באורגנית וגיטרה!! :) אוהבת את הסדרה קטנטנות,מעריצה את ליאל קולט,אוהבת לכתוב,אוהבת להאזין לשירים [תלוי איזה!],אוהבת לקרוא[לא הכל~!]ו..זהו [?!] פאדיחה שהייתה לכם:כשאחי צעק באמצע הסרט של המורדים "הנה פוקימון ים" וכל הצופים הסתכלו ,לדעת מי אמר את זה.. .

nitzan111

New member
אני

שם מלא:ניצן שמות חיבה: תאריך לידה:11.6.87 מזל:תאומים גובה:1.60 מקום מגורים:כפר סבא מקור הכינו ופרושו: השיר שאתה הכי אוהב של ליאל קולט: רואים עליי להקות אהובות: אפשר לשנות לזמרים אהובים??? אם כן עפרה חזה! ציטוט משיר: צריכה לחשוב משפט נבחר: החיים הם כמו אופניים כשקל לך זה אומר שאתה בירידה. כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אמממ..... אני אוהבת בעלי חיים בייחוד כלבים. ולראות טלויזיה לגלוש באינטרנט לעשות קניות ( במיוחד טלפונים סלולרים
) פאדיחה שהייתה לכם: היו הרבה, אבל מה שהכי זכור לי: יש לנו מורה ללשון ממש ממש נחמדה מלמדת מעולה אי אפשר להגיד אליה מילה רעה, ולפני שנתיים כשסיימתי כיתה י' עשיתי מבחן מגן בלשון והתקשרתי למזכירות לשאול מה התוצאה אחרי יומיים, ענתה המזכירה ואמרה לי שאין תוצאה וכמה המורה לא בסדר וכל הזמן אמרה לי נכון נכון???? ולא ידעתי מה להגיד לה בסוף אמרתי מין כן כזה חנוק כי הייתי בהלם מהמזכירה הרכלנית ואז ענתה לי המורה ללשון שהקשיבה לשיחה וצחקה נורא... ואמרה שקיבלתי 98. אחר כך התקשרתי שוב למזכירת וצרחתי על המזכירה.

Sckkk

New member
ואני

שם מלא: אביטל
שמות חיבה: אביטלי, אביטלו, ביטי תאריך לידה: 22/7 מזל: סרטן גובה: 1.65+- מקום מגורים: אזור הדרום מקור הכינוי ופרושו:
השיר שאתה הכי אוהב של ליאל קולט
: "עד מתי" להקות אהובות: נינה סקיי, בלו ציטוט משיר: יש הרבה. לא דעת במה לבחור..
משפט נבחר: כנ"ל לגבי זה. כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): ליאל - וכל מילה נוספת מ-י-ו-ת-ר-ת.
פאדיחה שהייתה לכם:
ו..תמונה תתקבל בברכה :)

Sckkk

New member
טוב נו אני אזכר באחת../images/Emo3.gif

במהלך שוטטתי בעזריאלי [מפגש פורום ביפ] בחופש הגדול ראיתי מישהי - מאיה בוסקילה. בעודי מבקשת ממנה חתימה, הבחורה כולה מפותעת חותמת לי - "קרן רביב".

??? ולא אמרת לה???

ופגשת אותה? איזה צירוף מקרים,בדיוק היום חשבתי עלייה..[מאיה .ב.]

Sckkk

New member
כנראה שלא הבנת:]]

הבחורה הזאת לא הייתה מאיה בוסקילה, אלא כפילה שלה. או בעברית קלה: מישהי שמאוד מאוד דומה לה.

גמני גמני

שם מלא: אפרת שמות חיבה: אפרתי, אפי, אפרת'וש תאריך לידה: 14.9.87 מזל: בתולה גובה: 1.65 מקום מגורים: ליד חיפה מקור הכינו ופרושו: חברים המציאו השיר שאתה הכי אוהב של ליאל קולט: יש מלאאאאאאא להקות אהובות: אמ.. לא יודעת משפט נבחר: סתכלו על החתימה כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אוהבת ספורט, מוזיקה, בישול.... זהו פאדיחה שהייתה לכם: חחחחח היו יותר מידי ו..תמונה תתקבל בברכה :)

°°NaTaLi°°

New member
שלי:

שם מלא: נטלי אסולין שמות חיבה: נטי נטשה נטוש נטלילוש יש הרבה... תאריך לידה: 24.5.1991 מזל: תאומים גובה: 1:52 מקום מגורים: אשדוד מקור הכינו ופרושו: של השם שלי? מהשם של סבתה של אמא שלי לא זוכרת תפירוש. השיר שאתה הכי אוהב של ליאל קולט: רואים עלי להקות אהובות: אין ציטוט משיר: אין משפט נבחר: אין כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): שרה,רוקדת,מציירת,משחקת... בטלווזיה ובמחשב כל הזמן... פאדיחה שהייתה לכם: סיפרתי ש........

למעלה