בואו נעשמה מפגש אמיתי

תעשו כדאי לכם...

אולי זה מה שיעזור להגדיל את הנוכחות......

כן....

כי בפגישת הפורום בצ'ט הנוכחות הייתה דלה מאוד.... אולי בפגישה ויזואלית הנוכחות תגדל...

Amir 19

New member
את יודעת מה זה הזכיר לי?

את הישיבות שלנו בצופים על גיוס חניכים, מה לעשות בשביל להגדיל את כמות החניכים..... פחחחח

וכמו בכל צופים...

שום דבר לא עזר....אני לא יודעת מה אצלך.. אבל כשאני הייתי בצופים(שזה היה בכיתה ד' או משהו..) היינו 3 בכל גדוד....חחחחחח

Amir 19

New member
ליאור! למה אתה ער תמיד בשעות האלה?

כל הזמן שאתה שולח הודעות השעה היא בין 3 ל5 לפנות בוקר, וזה בכל יום בשבוע

שלומית...

כזכור לי בפעם האחרונה הופלה עליך המשימה מאחר ולא הסכמתן עם מה שאני ו"החבר'ה שלי" ניסינו לארגן.
לי יש חודש ריק מכל פעילות (כולל יציאה לגינה). אז מוזמנת לארגן.

AvocadoWoman

New member
../images/Emo156.gifצודק..

מכיוון שאנחנו גרים בעיר שוקקת חיים ומלאה במקומות שאליהם אפשר לצאת, עשיתי רשימה (כמובן שהיא התפרסה על 5 דפי פוליו מ-2 הצדדים) ולבסוף, לאחר מחשבות רבות רבות- מצאתי את המקומות שאליהם אפשר לצאת (שוב- הבחירה הייתה קשה מאוד..) 1. ארומה הניצחית. 2. מקדונלדס. 3. הפוך. 4. אחת הכיכרות. 5.אורחן (על פי הצעת המקור) זהו מקום הממקום מחוץ לבית שמש אך במרחק כמה דקות נסיעה, לכל אלו שאין להם רישיון אפשר לארגן מונית, זו לא בעיה, רק תראו נכונות. אז אנשים, הירתמו למשימה ובחרו מקום.. לגבי היום- השבוע אני מניחה שזה לא יצא לפועל מכיוון שגנית ורותם לא נמצאות בבית שמש.. אז רוב הסיכויים שזה יצא רק שבוע הבא..

AvocadoWoman

New member
אזז.. אני אתחיל.

אני מצביעה בעד האורחן. (
) (נו באמת.. אתם באמת רוצים לשבת איזה 20 איש בארומה ולחכות שיקראו את השמות של כולנו..? חחח)

AmSaLeMiT

New member
וואי!!!!!!

איזו רשימה ארוכה... לקח לי שעה לקרוא את כללללל האפשרויות...

../images/Emo13.gifולשאלת אמיר על שעות הודעותי היא

א) אמיר אני פרפר לילה
ב) ככה זה כשיש רשיון אתה כל יום יוצא ג) אני בחור שלא אוהב לישון ד) זה הזמן היחיד כמעט נראה לי שיש לי תמחשב ככה זה כשהמשפחה מבינה במחשבים וזה למרות שיש לנו גם שני מחשבים ניידים שלוש אחד אבל ישן רק לעבודות וכאלה מה לעשות
באהבה לכל הפורום ממני ליאור רמון

Amir 19

New member
מה אתה מז*** בשכל?

אתה מחובר כל היום, בבוקר, בצהריים, בערב ובלילה!

למעלה