בואו נפרוש את היריעה - בנות חרמניות

מור~!

New member
"..שמסתירות את זה, רק השד יודע למה"

השד, ומי שעשה את האופצייה שניתן לכתוב כאורח

עוזבנג

New member
בואו נפרוש את היריעה - בנות חרמניות

יצא לי לדבר עם אחת שטוענת כך: 1. מעולם היא לא הביאה ביד. 2. בנים ב-ה-ר-ב-ה יותר חרמנים מבנות. אז בנות יקרות וחמודות, דבר לא אליכם: 1. ידוע שבנות חרמניות ונהנות פי 8 מקיום יחסי מין. 2. קל להם הרבה יותר מבנים להביא ביד, אך הן פשוט ברוב המקרים מסתירות את זה. 3. התשובה לכך היא פשוטה, הן מתבישות שיצא להן שם רע ואני מבין אותן - אך פה כשאף אחד לא יכול להוציא שם לאף אחד, בואו נחשוב לרגע קט ונודה, בנות הרבה יותר חרמניות מבנים והכי חשוב, בנות מאוננות המון ! אפילו יותר מבנים. מי מצטרף לדעתי ?

EverMan

New member
בנוגע לבנות חרמניות - לא.

הן לא פי 8 יותר חרמניות. הן חרמניות באותה מידה בדיוק ונהנות לא פחות. בנוגע לאוננות - האמת שנתקלתי בתופעה שבאמת יש בנות שלא מאוננות כי זה לא עושה להן את זה. מוזר.

SYCHO

New member
אוקיי בוא נראה

בנות חרמניות באותה המידה ונהנות באותה המידה ורוצות סקס באותה המידה. אולי יש כאלו שסקס הוא לא משהו לחוץ אצלהן וזה הן לא חושבות שזה ביג דיל...עכשיו לגבי להודות על אוננות...ברור שיש בנות שעושות את זה ומבתיישות להגיד למה? מפני שזה לא דבר שכל העולם צריך לדעת ממנו. זה הגוף שלי, דברים שאני עושה בחדרי חדרים ואולי החשש נובע בכלל מהתנ"ך והדעות שלו לגבי אוננות (במקור כולנו דתיים...איפשהו בשורשים של העץ...
) לא יודעת...אני בכל אופן לא הייתי רצה לספר דבר אישי כזה... אני יכולה להגיד משהו עליי...אני אומנם חושבת המון על סקס והמון דברים מתקשרים לזה אצלי (אני שומעת בטעות דברים אחרים... וזה יכול להיות נורא מצחיק לפעמים
) אבל אני לא כ"כ להוטה לגבי סקס... גו פיג

ני3ו3ות

New member
סדר בבלאגן ../images/Emo47.gif

1. יתכן, אך לא סביר. 2. לא, הם רק מראים את זה יותר מבנות. בנוגע למה ש אתה כתבת: 1. לא חרמניות "יותר".. בערך אותו הדבר. ובטח שלא נהנות "פי 8" מסקס מאשר בנים. ההנאה היא הדדית אם כל אחד מהפרטנרים עושים הכל כדי שהצד השני יהנה. מה שכן מרבית הבנות לא גומרות בסקס מחדירה, וגברים כידוע- כן גומרים, מה שעושה את הסקס לדבר יותר מהנה מהבחינה הזו עבור הבנים. ולסיום- תהיה בטוח שבנות לא מאוננות "יותר" מבנים. איך אני יודעת? דיברתי עם ידיד שלי על זה השבוע, והוא אמר לי בחלק משיחה כלשהי שרק באותו היום הוא אונן כבר פעמיים. וחשבתי על זה שאני לא אוננתי כבר שבוע וחצי. והוא אמר לי שהוא היה מתפוצץ אחרי שבוע וחצי.

lady106

New member
נראה שמרוב התלהבות לא שמת ../images/Emo23.gif

למה שאתה כ ו ת ב (לא אומרת שאני לא עושה את זה :) ) אוקי אז ככה אין כאן עניין של כמויות אולי יש בת אחת שהדהימה אותך וגרמה לך לחשוב שהיא חרמנית בטירוף וסקס עושה לך את זה ואולי אתה הכלי האמיתי? בכל אופן בכללי זה אותו דבר בקשר לאוננות... תראה, תשמע, תבין... זה הכל עובד ככה: בנים עושים, הרבה ואומרים בנות, עושות, לא יודעים כמה ושותקות בגלל האפלה הזו בנוגע לבנות... אי אפשר לדעת אם יותר או פחות אבל סביר להניח שפחות... למה!?!??! אתה בטח שואל למה?!?!?!?!? אוקי אז ככה: לנו זה לוקח הרבה יותר זמן אנחנו רוצות להרגיש משהו בפנים, עד כמה שהדגדגן זה דבר חמוד לנו יש מצבי רוח ועניין של חשק.. לכם, לרוב אין.. אל תכחישו!! לפעמים זה נורא קשה להגיע לאורגזמה לבד.. אנחנו מורכבות... אנחנו צריכות א ו ת כ ם איתנו! אנחנו חרמניות בכללי אנחנו חרמניות ביותר כשאתם איתנו אתם חרמנים ביותר בצורה טבעית ללא קשר.. סיימתי, lady106

Devilish Angel

New member
גם אני מסכימה!

ורק להגיד לך משהו אחד - כולנו בני אדם, לכולנו יש צרכים, וזה משתנה בהתאם לאופי של כל אחד... זה בנים ובנות, זה יותר אופי של בן אדם. זייהו

בחיים לא הבאתי ביד!

ואתה ממש טועה - בנים הרבה יותר חרמנים. אתם חרמנים באופן טבעי.

Devilish Angel

New member
היא בטח משקרת, בטוח הביאה ביד....

מה זה מותק את חושבת שאת יכולה לעבוד עלינו...

בואנה אחותי תחשבי על זה שניה

אם את נגעלת לגעת בעצמך איך את מרשה שאחרים יגעו בך? זה לא טיפה אדואיסטי? תחשבי שניה.. אם את מגעילה למה ש*הוא* יגע בך זה איכסה..!!!

למעלה