בואו נפתח שרשור משמח

rona25

New member
בואו נפתח שרשור משמח

מה התוכניות שלכם לסופ"ש? אנחנו הולכים מחר להקרנה של סרט בסינמטק ת"א... ושאר הסופ"ש יוקדש לאחרוחות משפחתיות (עם הצד שלי)

Hadar p

New member
אצלנו קצת מבאס../images/Emo4.gif סופ"ש שלא כ"כ

ניהיה ביחד! הוא הולך מחר בערב למסיבת רווקים....אני מארגנת לאמא שלי ארוחת יומהולדת! יום שבת אני הולכת עם ההורים שלי ואחותי לבר מצווה של המשפחה הרחוקה שלי....הוא וגיסי נשארים ללמוד בבית.... אוף

גם אצלי קצת מבאס

הוא במילואים ואני צריכה לבדוק בחינות. בטח אני אסע להורים שלי ו/או להורים שלו

שירלי א

New member
סופשבוע רגוע...

היום אנחנו מסדרים קצת את דירתנו החדשה, ואז אני נוסעת (לבד, כי בא לי קצת שקט) לאמא שלי במושב בצפון - לנוח כמו שצריך, רק אני, הציפורים והפרחים... וכמובן הפינוק של אמא!!! איזה כיף... בעלי היקר יהיה אצל ההורים שלו, ינוח קצת ממני כי עם כל העברת הדירה קצת עצבנו זה את זו... אבל ניפגש בשבת אחה"צ עם געגועים ונישוקים!

יעלי2

New member
.......

צריך אייקון של "סופ"ש"! אנחנו מוזמנים מחר לברית במשפחה. זה יהיה פאן נטו כי כבר חתכו לקטנצ´יק. דווקא מתאים לי ארוחת צהרים טובה. מה אני אלבש????? אין תוכניות לשבת, אבל אולי נעשה טיול צפונה כדי לבקר את סבא שלי. נראה.

Hadar p

New member
איפה הברית? מתוך סקרנות כי גם

ההורים שלי מוזמנים מחר לברית של צהרים..

איילתי

New member
סופ"ש סוער ולא רגוע...../images/Emo8.gif

בכל זאת
ות, לא התראינו שלושה שבועות...
כבר יש לי תוכנית אומנותית בשביל בעלולי הוא נוחת מחר בבוקר אז ניתן לו קצת לנוח, לא יותר מדי... אחר כך ניסע לאיזו מסעדה לארוחת בוקר כמו שצריך ובערב אנחנו מוזמנים לארוחת ערב. בשבת בבוקר אני מתכננת להכין ארוחת בוקר אלוהית רק לשנינו ובצהריים אבא שלי מכין לנו ארוחה. ( אבא שלי ארגנטינאי ואנחנו קניבלים אז תהיה חגיגה אמיתית.) בערב בטח ננוח כי כמו ששמתן כבר
הכל סובב אצלנו סביב האוכל ונהיה עייפים... בעיקרון הוא טס ביום ראשון בלילה ועדיין אין תוכניות ליום ראשון, יש הצעות?

מחר אנחנו שנתיים ביחד

בכלל שכחתי מזה. כי זה לא ביג דיל אצלנו. אמרתי לו את זה עכשיו והוא דווקא זכר, איזה חמוד
אין שום תוכניות מיוחדת- גיוש היה מצונן כל השבוע ועכשיו הוא הדביק אותי. אז מנוחה זה בהחלט רעיון מצוין. ואיילת - איזה "תוכנית אומנותית" בראש שלך? לבנים סקסיים, לנתק את הטלפון והופ- למיטה...(גם הסלון, המקלחת והמטחב רלוונטים) עזבי אותך משטויות סרט / מסעדה ותבלי עם עלך (שיעבוד קצת קשה למלא המחויביות שלו
)

אוסנת123

New member
סופשבוע של עבודה ../images/Emo4.gif

ביום שישי הולכים לשלם לנגר - על התוספות למטבח. אח"כ הולכים לקנות עץ ואביזרים לפרגולה שאנחנו הולכים להרים בשבועות הקרובים. ראינו אחרים עושים את זה והחלטנו לעשות לבד. הבית שלנו פונה לדרום-מזרח אז בגינה חייבים פרגולה. אם נקבל את העץ כבר מחר אז אנחנו מקווים להתחיל לשייף ולצבוע. אח"כ אנחנו הולכים לסיים את השפכטל למשקוף של המזווה, לייבש, לשפשף ולצבוע. ואח"כ בטח יהיו הרבה נקיוניות. (נו, תראו איזה עבודות כיפיות מחכות לי!!!!) אני רק מקווה שאני לא צריכה לקחת עבודה הביתה....

gmgy

New member
צ´ולנט!

מזמינה כמה זוגות של חברים ועושה צ´ולנט לשבת. איזה כיף, אני כבר מחכה לריח

מאי26

New member
אוף, סופשבוע של עבודה...

מחר אני תורנית מעצרים, מה שמבטיח לי עבודה עד שתיים וחצי בצהריים לפחות (אם היה שעון קיץ זה היה יכול להמשך גם אחרי ארבע). וחוץ מזה קבעו לי דיון במפתיע ליום ראשון בבוקר לתיק שאני עדיין לא מכירה, אז באמת מעניין מתי אני אצטרך לקרוא אותו...

למעלה