בואו נקיים ראיון נוסף - הפעם עם צוף פלדון

cubano1

New member
בואו נקיים ראיון נוסף - הפעם עם צוף פלדון

היא נכנסה לתודעה שלנו על תקן ג'יוניורית מבטיחה בשנה שעברה במכביה, כשלקחה את הקרב רב על פני מתעמלות מהארץ, ארה"ב, קנדה, סלובניה ועוד
בנוסף לזהב הקבוצתי ולקרב רב, צוף לקחה גם זהב בקורה וכסף במקבילים - שני המקצועות החזקים שלה.

http://www.youtube.com/watch?v=ji0t84nE8o8

אפשר לזהות אצלה מגיל צעיר סגנון מיוחד והקפדה. קפיצות שפגט בקורה שמגיעות ל180 מעלות, ועמידות ידיים על הבדים במקבילים שמגיעות לעמידות ידיים, פוינט ברגלים, ותנועות חינניות בקורה - משהו שבשיטת הניקוד הנוכחית מקבל מקום משני לצערנו.

היא ילידת 1999 (יומולדת לפני שבוע - מזל טוב!) התחילה להתעמל בגיל 8, מתגוררת בנירית ועושה את דרכה כל יום לתל אביב להפועל תל אביב. ב 2015 היא תתחרה כסניורית, וב2016 היא תקווה לייצג את ישראל במשחקים האולימפים בריו.

לפני מספר חודשים התחרתה בגביע העתיד - תחרות ג'וניור בבלגיה, סיימה רביעית בקרב רב, כולל ציון 13.2 בקורה עם דרגת קושי של 5.5, שזה יפה מאד למתעמלת כל כך צעירה.

היא הסכימה שנאסוף שאלות של חברי הפורום ושהיא תענה עליהם - אז זה הזמן!
שאלות למתעמלת בעיצומו של מסע שבתקווה יוביל אותה לאולימפיאדה - הכל לגבי משטר האימונים, החוסן הפיזי והפסיכולוגי, המטרות, היעדים, והתכניות ל2014 ולשנים הבאות.

ניתן לשרשר שאלות כאן, וכמובן שאפשר גם לשלוח אלי לפרטי, בשביל שאעביר אליה.

לא להתבייש - ותודה לצוף!

Mrpops

New member
שאלות לצוף:

קודם כל כל הכבוד על ההתקדמות המרשימה, המשמעת העצמית להתמיד ולהשיג את המטרות שהצבת לעצמך וכמובן על ההישגים המעולים במכביה האחרונה! הייתי שם ובאמת הייתה גאווה גדולה לראות אותך זוכה בזהב! המשיכי כך, האמיני בעצמך וביכולות שלך (כי את באמת מאוד מוכשרת) ושיהיה המון בהצלחה בהמשך הדרך!

ולשאלות:
1. מהם הדברים החשובים ביותר מבחינתך שהיית רוצה להשיג בשנתך האחרונה כג'וניור? (מבחינת הוספת אלמנטים חדשים לתרגילים, השתתפות בתחרויות בינלאומיות וכו'...)
2. האם את נתקלת בקשיים כלשהם במהלך האימונים (מנטלים \ פיסיים) ואם כן איך את מתמודדת איתם?
3. המכשירים החזקים שלך הם המקבילים והקורה. האם את רוצה להתמחות באחד מהם או להתמקצע יותר כמתעמלת קרב רב בשאיפה לקראת ריו?
4. מהדרך שעשית עד עכשיו - איזה טיפ \טיפים היית נותנת למתעמלות תחרותיות צעירות בתחילת דרכן?

תודה!

Tammie

New member
ועוד כמה שאלות לצוף :)

מה את עושה לפני תחרויות? יש מתעמלות שמספרות על "טקסים" מיוחדים בערב שלפני או בשעות לפני התחרות. האם לך יש דברים כאלו שעוזרים לך?

ועוד כמה שאלות שתמיד שואלים, אבל זה רק בגלל שהן ממש מעניינות:
1. מה המכשיר האהוב עלייך?
2. מה האלמנט האהוב עלייך?
3. כמה שעות את מתאמנת בשבוע?
4. מה את עושה בזמן הפנוי שלך (אם נשאר לך קצת בין אימונים
)?
5. מי המתעמלת האהובה עלייך (מהעולם וגם מישראל אם בא לך)?

ושאלה אחרונה- האם יש רגע אחד מהקריירה שלך שזכור לך כרגע מכונן?

אמא לה3

New member
שאלות לצוף...

הייתי מעוניינת לשמוע קצת על היחסים בתוך הקבוצה, מה המשמעות של התמיכה של חברותייך בזמן האימונים?
האם יש לך קשר עם מתעמלות תחרותיות מקבוצות אחרות בארץ?
בזמנים של תיסכולים (אין מתעמלת שלא עוברת את זה...) מה דוחף ומדרבן אותך להמשיך?
איך את מתמודדת עם אלמנט חדש שמפחיד אותך?

וכמו תמיד, אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך, באמת שכייף לראות אותך מתעמלת...

THE GYMNAST

New member
צוף חמודה

יש לי כמה שאלות אלייך, מקווה שתוכלי לענות לי עליהן בכנות.
בשנים האחרונות הרמה בארץ מאד נמוכה בהשוואה לעולם, איך את רואה את עצמך בתחרויות בינלאומיות?
האם יש לך שאיפות בינלאומיות? (בגלל שבשנים האחרונות לא היו לנו מתעמלות ישראליות ברמה בינלאומית, להוציא את מקסיוטה שהיא לא "באמת" שלנו).
לו ניתנה לך האפשרות האם היית בוחרת להתאמן בחו"ל?
מה לדעתך עושה את ההבדל בין מתעמלת מחו"ל (אירופה/ארה"ב) לבין המתעמלות הישראליות, למה הן מגיעות להשגים בגיל מוקדם יותר?

בקיצור, אני מאחלת לך המון הצלחה והלוואי שממך נזכה להצלחה בינ"ל כי כשרון יש..והרבה

cubano1

New member
תודה לכל השואלים כאן ובפרטי

השאלות הועברו לצוף, והיא תענה עליהן ותעלה אותן לפורום בקרוב!

ede1

New member
רעיון מבורך ויש לי בקשה

הייתי רוצה שגם צד השופטים יוכל להתארח בפורום. האם זה אפשרי?

cubano1

New member
אני לא מבין את הבקשה

האם הכוונה היא להפנות שאלות או ראיון עם שופטים?

ede1

New member
כמוש מקימיים ראיון עם צוף

באותה דרך. לאפשר לשאול אותן שאלות על תחרויות על כללים ועל עוד דברים.
כל הכבוד לך cubano על מדע וידע שי לך לגבי מה שקורה בעולם.
ומה קורה כאן בארץ? למשל על תחרות חורף שהיא תחרות ראשונה ברמה הארצית אנו יודעים יום לפני. באתר האיגוד בכלל לא מצאתי דבר.
מתי יהיו עוד תחרויות? יש הרגשה של כלום לא קורה פה וחבל

cubano1

New member
רעיון מענין

אפשר לשקול לערוך ראיון עם שופט או שופטת מתישהו

בקשר לתסכול שלך מרמת זרימת הידע לגבי תחרויות, תוצאות וכו' - רבים חולקים את אותו התסכול

הדבר היחיד שאני יכול לומר בעניין הוא ש MrPopps מנהל יוזמה שמופיעה בראש הפורום בדיוק על הענינים האלה, ואם את מספיק מוטרדת ומספיק רוצה לשנות, אז למה שלא תצטרפי?

Mrpops

New member
רעיון טוב

אני מצטרף ל - Cubano, אני אשמח אם תוכלי להגיע ולהציג את הרעיון הזה ואולי עוד רעיונות נוספים בפגישה הבאה שלנו.

אגב, הבעיות שהעלית הן חלק חשוב מאוד מהדברים שנדבר עליהם במפגש. אני מאוד מקווה שנוכל להתייחס לזה ולחשוב ביחד איך לשפר דברים שקשורים לעדכונים והעברת מידע מסודר דרך האיגוד והאגודות השונות לקהל הרחב, למאמנים \מאמנות, למתעמלות \מתעמלים ולשופטים \שופטות דרך האינטרנט והמדיה החברתית. החשיבות של הנושא הזה לא קשורה רק לקבלת מידע ועדכונים אלא גם לדרך שבה הענף מתייחס לעצמו ולקהל שעוקב אחריו. ברור שמחסור במידע ועדכונים גורם גם לבעייה שיווקית ותדמיתית בנוסף לכל שאר הבעיות.

יש לי כמה רעיונות בנושא ואשמח להציג אותם במפגש. תוכלי להגיע?

ede1

New member
אין באפשרותי להגיע.

שולחת במסר את אתר בו תוכלו למצוא אנשים מוקצוענים ועזבו את ספורט השגי זה לאחר הרבה שנים בפנים.

למעלה