בואו נקים צוותים ונתחיל להזיז עניינים.

dariayaari

New member
בואו נקים צוותים ונתחיל להזיז עניינים.

1. צוות שיהיה אחראי על גיוס קבוצות למשמרות העירנות. אני מוכנה להיות בצוות הזה. מי עוד? ראובן, האם אתה מוכן לקחת על עצמך את הנושא של הצלב האדום? מחכה מכם לרעיונות אופרטיבים, ולקיחת אחריות לביצועם. תודה דינה.

כן אבל לפני שמקימים צוותים

צריכים כנס כמו שכתבתי מפני שאת התשתית לפעילות אי אפשר לבנות דרך האינטרנט בילבד,יש להפגש עם האנשים,שכל קבוצה תציג את עצמה ומה עשתה עד כה,אני רוצה להציג את הנקודות שהצגתי כאן שיאפשרו ל בנות מערך יחצני עי אירגון מסודר.

aniaaaaa

New member
אז יש פגישה?

איפה? מתי? כמה באים? לא הצחלתי להגיע לכיכר,אבל האם סוכם משהו?

אני מוכן לסייע

אבל כמו שכתבתי צריך מעורבות של משפחת שליט בנושא הזה. מעורבות או עניין כזה לא נוצרו עדיין לצערי.

dariayaari

New member
היי ראובן,

1. אם תשכנע אותי שצריך מעורבות של מש' שליט, אבוא איתך למצפה הילה מחר. 2. למה צריך מעורבות שלהם???

אם המצב הוא שלא צריך אז שיהיה ככה

אפשר יפה לארגן קבוצות ברחבי הארץ שיפעילו יוזמות משלהן ויעמדו בקשר מתמיד אחת עם השניה.

מעורבות משפחת שליט

צריך שהכוונת הנושא תתבצע על ידי אנשי מקצוע. א. מיהם הגופים המשפיעים שצריך להפעיל עליהם לחץ? ב. מהם המסרים לגופים אלו? לדעתי מדובר בגורמי משרד החוץ שיכולים לסייע בגיבוש החומר הזה. איני מכיר דרך אחרת להגיע אליהם שלא דרך המשפחה. לצערי לא אוכל לנסוע למצפה הילה, אבל הדברים כתובים ויש כאן אנשים שנמצאים בקשר עם המשפחה. אני טוב יותר בחלק הרעיוני-תכנוני מאשר בביצוע ואם מישהו ירים את העניין אני מוכן לעזור.

dariayaari

New member
נראה לי שאין הדברים מורכבים כל כך

המסר ברור: להחזיר את גלעד הביתה ולשלם את המחיר. ויש קונצנזוס דיי רחב בעניין זה. אלו לא גופים כפי שאתה סובר, זהו ראש הממשלה כולה. כמובן שיש את זה ואת ההוא שיש להם השפעה כזו או אחרת, אבל לא יותר מזה. על כן הלחץ צריך להיות על אולמרט ועל מי שרוצה לרשת אותו, וזה צריך להיות הכיוון.

קמנצינד

New member
דריה...

זו מדינה חופשית. זכותו של ראובן שתהיה לו את הדעה שלו. גם בנושא, שלדעתך, "יש קונצנזוס די רחב".

קמנצינד

New member
הצעה

אם אתה, ראובן, "טוב יותר בחלק הרעיוני-תכנוני מאשר בביצוע", אז קודם כל הפורום הזה הוא ה- מקום בשבילך. ודבר שני- למה שלא תצטרף אל הועד של חנה ודינה ?

זה לא" הועד של חנה ודינה"

זה הועד של כולם,של כל מי שרוצה ליטול חלק באופן מעשי בפעילות למען גילעד,בקיצור לכל יהודי וישראלי באשר הם.

קמנצינד

New member
נישמע שראובן עומד כמעט בכל הקריטריונים שציינת

חוץ מהעניין שכתבת ש'כל מי שרוצה ליטול חלק באופן מעשי', כי ראובן כבר כתב שהוא יותר טוב בחלק הרעיוני. בשירשור בדף הקודם כתבת שאולי צריך להקים מעין קבוצה שתהיה מין ועד שמקבל החלטות ומפעיל את האנשים (או משהו כזה). מכיוון שכתבת את זה לדינה, קראתי לזה 'הועד של חנה ודינה'. כמה אנשים אמורים להיות בועד כזה ? אני המלצתי, ואני עדיין חושב ככה, שצריך להיות מספר אי זוגי של אנשים, כדי שאם תהיה הצבעה, שלא יהיה מצב של תיקו.

גם להגות רעיונות זה מעשי

לי ממש לא משנה כמה אנשים יהיו אלא יותר חשוב לי שתהיה עבודת צוות,סיעור מוחות,שאנשים בשטח ידעו שיש כתובת.

קמנצינד

New member
וגם לכתוב בפורום הנוכחי זה מעשי !

אני חושב שהתחלתי להבין. כל הכבוד. בהחלט חשוב שאנשים בשטח ידעו שיש כתובת. אם את אומרת, ובצדק רב, שחשוב שתהיה עבודת צוות, אז עדיף שהצוות יהיה כמה שיותר קטן. אפילו בן שלושה אנשים. אגב, מצטער על הבורות, אבל מה זה 'סיעור מוחות' ?

בודאי הרי צריך להתחיל מאיזה מקום!

שלושה אנשים זה מעט מידי ויהיה עליהם עומס רב מידי לפחות 10 ואולי קצת יותר כי יהיו הרבה מטלות שיצטרכו הרבה ידים תוך אירגון כל הקבוצות תחת גג אחד,קביעת יעדים מרכזים,קו פעולה וסיוע תוך כדי סיעור מוחות כלומר גיבוש רעיונות,החלפת דעות,החלטות משותפות המביאים בסופו של דבר לידי פעולה משותפת ועוצמתית בהיקפה. אני חושבת שיש לך די הרבה הבנה שתורמת לפעילות וכל הכבוד הוא לאנשים שמשקיעים רצון טוב ומאמץ.

למעלה