בואו נקרא לילד בשמו: הבחירה באיתן שגוייה

dalit1234

New member
בואו נקרא לילד בשמו: הבחירה באיתן שגוייה

איתן בחור חמד, יפה ומתוק אבל אין כריזמה, אין סקסיות, אין יכולת תקשור וכל השיחות איתו הן שיחות יבשות של ,סידורים, ואינפורמציה. תפקחו את העיניים: , הוא פשוט טיפוס משעמם, מפהק לבנות מול הפרצוף, כל הזמן רק מדבר על מידע, כלומר: מתי המשימה, מה נעשה עכשיו, לא נלך וכו'. אין שום אמירה רגשית, אין הבעת תשוקה, כמיהה, רגש, אין הבעת דעה אלא רק הליכה בין הטיפות וזהירות מירבית. גם הזמן לא יעשה את שלו כי איתן מתוק ומקסים אבל אין לו את זה. אם היתה לו מודעות עצמית ואינטיליגנציה רגשית מספיק מפותחת, הוא בודאי לא היה הולך לתכנית הזאת. הבנות משעממות אותו, הוא מוצג ככלי ריק ואין על מה לדבר איתו, וחבל עליו. נכון שגם הבנות לא משהו, אבל ככה אנחנו נראים. לי חבל רק על איתן. ילדון מסכן מבוהל ומפוחד שהשיעמום הביא אותו להחלטה מטומטמת - להיות שם הרווק . אלוהים, מה זה משעמם שם.... אגב, אפילו טון הדיבור שלו לא משתנה, תמיד אותו הטון ואותו הפסון, ללא טיפת רגש. הקשר שלו עם הבנות ממש ממש יבש.. חבל.

didush100

New member
הוא בחור טוב אבל משעמם

גם החברים לא משהו כולם אחלה אבל לא עוברים מסך לפחות כרגע, נקווה שישתנה משהו דווקא הבנות סבבה ליהוק מעולה שלהן חבל שלא השקיעו גם ברווקים אולי יכניסו עוד בנים בקרוב

didush100

New member
וואלה? אז אפשר לסגור ת'באסטה

שומעת מה ראיתי היום? איתן ישב עם עדי לארוחת בוקר ואמר לה אל תדאגי אין לה מה לדאוג כרגע התחרות לא ברמה שלך בכלל אז היא שאלה אותו למה אתה מתכוון והוא אמר לה תחשבי לבד. אחרי זה שניהם צחקו והיו זחוחים כמו אני לא יודעת מה. גועל נפש זה היה יהיר ושחצני!!! והיא מזה היתה בהיי בעעעע

didush100

New member
מה זה סרט בטרילוגיה היא חיה

חבל רק שכל הזמן מעודדים לה את האגו

elvis18

New member
זה לא מפתיע ...

אני הכי אהבתי את המראה שלה ....ויש לה גם אופי טוב ממה שהספקתי לראות עד עכשיו ,אםן אני הייתי במקומו נניח ,היית גם מתאהב על היום הראשון ואז כל התוכנית אין מה לעשות ...תהיה משעממת ,כי אני כבר החלטתי בן אדם רוצה אותה ,הוא לא יכול לשחק ליד אחרות כאילו הוא נייטרלי כשיש לו מישהי שהוא רוצה ..לדעתי בכל אופן עד עכשיו אני כן נהנה מהתוכנית ,איןתלונות שמפריעות לי במיוחד והשיחות סבבה ,נראה מה יהיה בעוד חודש!

יהודי31

New member
הוא חייב להיות כך..

אם רוצים למתוח התוכנית ל3 חדשים.. את רוצה הכווול מהר ועכשיו.. זה הטעות שלך..

קשקשה9

New member
יהודי.....הוא לא חייב שום דבר

בעצם הוא כן חייב להיות מעניין והוא ממש לא! למה למתוח כמו מסטיק?אפשר לבנות עניין אם אתה אדם מעניין......

יהודי31

New member
לבנות עניין 24/7 שלושה חדשים מאוד מאוד קשה...

כמעט בלתי אפשרי.. במיוחד שהוא בפרונט, והכל סביבו...

יהודי31

New member
אבל.. התוכנית זה לא רק הוא..

אם את מחכה שרק הוא יעניין אותך, זלא יקרה... וחוצמזה.. אני רואה שאת מקטרת וממשיכה לראות... ונראלי שזה ימשיך ככה 3 חדשים... אז אין מה לדאוג..

קשקשה9

New member
תראה מנסיון עבר של תכניות ריאליטי

כמו פרויקט Y והאח הגדול העונות הראשונה והשנייה היו מרתקות שלושה חודשים הקיבוץ של טיפוסים שונים מעניינים חזקים וכריזמטים עשה את העניין לפאזל האנושי הזה צריך אנשים עם SAY אנשים שיחשפו וייחשפו אנשים אנשים שיביאו את עצמם הכי טוב והכי חזק ואז יווצר עניין אין אפס כאן נוסחא מדוייקת

יהודי31

New member
את צודקת.. אין כמו האח הגדול..

לדעתי, אם היו מורחים את האח הגדול ל 4 חדשים, הרייטינג היה נשאר.. כי אנשים נקשרו לדמויות. אבל יש במדינה אחוז קבוע של אנשים בודדים, שכל מה שיעשו 24 שעות ביממה לייב, יזכו לרייטינג המינימלי של בין 5 ל10 אחוז... על זה התוכנית בונה..

קשקשה9

New member
לא ממש הבנתי את המשפט האחרון

אגב ,פרוייקט Y היתה מעולה הרבה יותר מהאח הגדול אפילו,משובחת מכל הבחינות....

שרית 68

New member
והכי מצחיק שבשביקן נמוך

וכלום שם גבוהות ויש שמועה שבשבקין וסיוון מהאח הגדול זוג חחחחח הזוי

למעלה