בואו נקריב קורבנות לאינויאשה

inulove

New member
בואו נקריב קורבנות לאינויאשה../images/Emo3.gif

ראיתי עכשיו את הפרק שיהיההיום בערב.... רק שראיתי באנגלית:/ טוף...אז.... יש לי כמה חידונים ;) אממ... איזה דמויות(מאינויאשה) מסתתרות פה? רכגכגדמירוקוכחיליאינויףקגומהגדכחדגאינוךלעסנדוי לחקכדחגכלחיגדכנארוגולחרלילכנארוקוליכגלכשיפולחרע שאלות: כמה שנים אינו היה תקוע על העץ? איזה סוג חרב יש לסשומארו? מה השם של המתקפה של סנגו עם כלי הנשק שלה?! איך קוראים לאחות של קיקיו? מי שרוצה שיענה תשובות:)

J e i n

New member
תשובות לחלק מהחידות

הדמויות שמסתתרות: מירוקו, קגומה, אינו (פעמיים. זה נחשב אינו?). בשורה השנייה רק שיפו. שם המתקפה של סנגו זה בומרנג, לא?

תשובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה דמויות(מאינויאשה) מסתתרות פה? רכגכגדמירוקוכחיליאינויףקגומהגדכחדגאינוךלעסנדוי לחקכדחגכלחיגדכנארוגולחרלילכנארוקוליכגלכשיפולחרע (זה מה שמצאתי..) כמה שנים אינו היה תקוע על העץ? 50 שנה איזה סוג חרב יש לסשומארו? טנסייגה מה השם של המתקפה של סנגו עם כלי הנשק שלה?! היראיקואסו זה גם שם הבומרנג הענקי שלה וגם שם המתקפה איך קוראים לאחות של קיקיו? קאדה

Fay Wood

New member
דאממ you are good... ישר כוח..! טחח

עזבו יצאתי מדעתי... מיד אשוב... או שלא... טוב אנשים זזתי ל...חזרות? לא נורא בי בי..

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifעונה על חלק

בדמויות: מירוקו, אינו (?), קגומה, נארוקו (זה אמור להיות נארקו...), שיפו. כמה שנים...? 50 המתקפה היא בומרנג... אחות של קיקיו היא קאדה

פינל

New member
נצל"ש כולם לקרוא!

זה רק לעכשיו כי נראה שיש פה הרבה אנשים, אז בוא נכנס לצ'אט!

אני.

רכגכגדמירוקוכחיליאינויףקגומהגדכחדגאינוךלעסנדוי לחקכדחגכלחיגדכנארוגולחרלילכנארוקוליכגלכשיפולחרע שאלות: כמה שנים אינו היה תקוע על העץ? 50 שנה. איזה סוג חרב יש לסשומארו? אין לי שמץ.. מה השם של המתקפה של סנגו עם כלי הנשק שלה?! "בומרנג!" (?) איך קוראים לאחות של קיקיו? קאדה. (הזקנה)

רגע! יש יותר מאחד...

רכגכגדמירוקוכחיליאינויףקגומהגדכחדגאינוךלעסנדוי לחקכדחגכלחיגדכנארוגולחרלילכנארוקוליכגלכשיפולחרע וזהו נראה לי, לא?

למעלה