בואו נראה אם אני אצליח לייצר עוד

Hieros Gamos

New member
בואו נראה אם אני אצליח לייצר עוד

שאלון <מנסה להתחמק מהסירטוט של האיש והח"א
> 1. מה עשו ההורים של האוס? 2. למה האבא של קלווין(? ככה קראו לו? החולה איידס מ"ציד"
זה נשמע נורא) כעס עליו? 3. מהם הדברים היחידים שהיו לווילסון?! (אני אוהבת את הסצינה הזאת
כזאת H/W מצויינת) 4. כמה זמן לקח לסטייסי לעבור לגור עם האוס? 5. כמה מכמה הצליחה החולה בפרק הקודם (נו, מירנדה) לנחש נכון? 6. מה ווילסון אמר להאוס שאפשר לעשות ביד אחת אחרי שנשאל את השאלה- מה אתה חושב השיא בג'אלינג ביד אחת?
7. אחרי שווגלר אמר להאוס שהדיון על ההשתלות הראשון שלו היה מאוד מרגש האוס אומר לו ש__________ הרבה יותר מרגש (השלם את החסר
) 8.מאיזה גיל האוס מרחיק ממנו אנשים? 9. סבסטיאן (האידיוט מTB OR NOT TB) הרבה יותר קרוב מהאוס לקבלת פרס נובל אבל באופן אירוני האוס.....? (תמשיכו את המשפט
) 10. איזו מהירות נסע האידיוט שהאופנוע של האוס היה שלו קודם לפני שהוא עשה תאונה? זהו לכרגע
אם יש טעויות כתיב זה כי אני לא רגילה למקלדת, אני אצל סבא וסבתא שלי

randomguy

New member
אני אנסה את מזלי ../images/Emo3.gif

1. טסו לאירופה, באו לביקור, אכלו בקפיטריה, למה התכוונת מה עשו? 2. זה קמרון הסבירה יפה למרות שהיא היתה מוסממת והיה קצת קשה להבין, אבל קלווין באופן עקיף "הרג" את אמא שלו. אמא שלו היתה חולת סוכרת והיתה צריכה השתלת כליה, והוא נבדק ויצא מתאים לתרום לה אבל נמצא שיש לו HIV (איידס) ולכן הוא לא יכל לתרום. וזה כי הוא לא השתמש בקונדום ונידבק בנגיף. לא היה תורם אחר והאמא מתה. 3. כל מה שיש לווילסון זה העבודה הזאת שלו וה stupid screwed up friendship עם האוס, ולהאוס לא אכפת מזה מספיק בשביל לתת נאום! תתבייש האוס! 4. שבועיים (אולי בעצם שבוע). 5. היא ניחשה את תוצאת המירוץ בדיוק, מה זאת אומרת כמה? 6. לא זוכר. 7. לא זוכר. 8. גיל 3 אם אני זוכר נכון. 9. הוא זה שהציל את החיים שלו ולכן אם הוא יזכה הקרדיט הולך להאוס. זה מה שהתכוונת בשאלה? 10. לא זוכר, אבל את בטוחה שזה היה בפרקים שראיתי כבר?

Hieros Gamos

New member
מיפ מיפ ../images/Emo3.gif

1.
הכוונה בחייהם. 2.
שאלות שיש בהן מעורבות כלשהי של קמרון עולות יפה אני רואה
3.
אני כל כך אוהבת את הקטע הזה!!!! 4.
על השני
5.
יש מספר מדוייק של כמה מכמה היא נחשה 6.
7.
8.
9. לא
יש את המשפט כמו שכתבתי אותו רק באנגלית 10.
וכן, זה בפרקים שראית, בהנחה שראית את כל מה ששודר עד עכשיו בעונה שנייה. *אאאההה היום failure to communicate
*

randomguy

New member
אולי יש לי עוד משהו נכון?...תבדקי!

1. אני יודע שבמציאות אבא של יו הוא רופא...רבע נקודה אני אקבל בשביל זה? 2.
קמרון
היא בלתי נשכחת!
וחוץ מזה, ההסבר הזה היה מרכזי מאוד להבנת העלילה של הפרק. מי שלא הבין אותו פשוט לא הבין את הפרק בכלל. את הדברים המרכזיים אני לא מפספס
3.
זאת סצינה H/W אחת מהטובות והחשובות ביותר אי-פעם! איך אפשר לשכוח אותה?! ובסוף האוס אומר שכן אכפת לו מזה והוא מתכוון לזה והוא באמת נחמד לווילסון בסוף (למרות שהוא מודה שאם הוא צריך הוא היה עושה הכל אותו דבר שוב פעם). 4. מזל שנחשתי פעמיים
5. זה לא כמה מכמה, זה יחס ההימור, היא זכתה בפי 14 נדמה לי מהכסף שהיא שמה. את לא מבינה בהימורים
9. האוס רופא יותר טוב? (אני מנחש)

randomguy

New member
תיקון קטן...

5. היא בעצם לא זכתה בסוף בשום כסף כי היא לא הספיקה לרשום את ההימור אבל היא הימרה על סוס ביחס של 1:14 (נדמה לי) והסוס אכן ניצח
(אני אחזור לפורום רק מחר כנראה...ביי לבינתיים).

Hieros Gamos

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo13.gif

אני כל כך כל כך אוהבת את הסצינה הזאת
אחת הסיבות הטובות לאהוב את babies and bathwaters

עונה ^^ ../images/Emo29.gif

1. מה עשו ההורים של האוס? אבא שלו היה איש צבא (טייס נדמה לי), ואמא שלו עקרת בית. כמה חביב. 2. למה האבא של קלווין(? ככה קראו לו? החולה איידס מ"ציד" זה נשמע נורא) כעס עליו? כי הוא "הרג" את אמא שלו. אמא שלו הייתה צריכה השתלת כבד? (כלייה? משהו?) וקלווין היה תורם מתאים אבל היה לו איידס אז היא מתה :X. 3. מהם הדברים היחידים שהיו לווילסון?! (אני אוהבת את הסצינה הזאת כזאת H/W מצויינת) על מה לעזה את מדברת? תהי טיפה ספציפית...
[קסם
מוסיפה: את העבודה שלו ואת החברות המטומטמת והדפוקה שלו עם האוס.] 4. כמה זמן לקח לסטייסי לעבור לגור עם האוס? שבועיים? 5. כמה מכמה הצליחה החולה בפרק הקודם (נו, מירנדה) לנחש נכון? לא זוכרת.... 7 מ-9?
6. מה ווילסון אמר להאוס שאפשר לעשות ביד אחת אחרי שנשאל את השאלה- מה אתה חושב השיא בג'אלינג ביד אחת? יו-יו 7. אחרי שווגלר אמר להאוס שהדיון על ההשתלות הראשון שלו היה מאוד מרגש האוס אומר לו ש__________ הרבה יותר מרגש (השלם את החסר) six flags 8.מאיזה גיל האוס מרחיק ממנו אנשים? 3 9. סבסטיאן (האידיוט מTB OR NOT TB) הרבה יותר קרוב מהאוס לקבלת פרס נובל אבל באופן אירוני האוס.....? (תמשיכו את המשפט) "nailed more sweadish babes" 10. איזו מהירות נסע האידיוט שהאופנוע של האוס היה שלו קודם לפני שהוא עשה תאונה? 180 מייל לשעה (לא יודעת בקילמוטרים). אבל זה לא המהירות שהוא נסע, אלא המהירות שהאופנוע יכול להגיע אליה!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo13.gif

1.
טייס במארינס
הוא נראה כזה ג'ארהד שזה מטורף. LOL האוס הוא מילטרי בראט
2.
3. קסם צדקה
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
נו מילא

WWE4ever

New member
היי אני חדשה אבל אנסה את מזלי

1. מה עשו ההורים של האוס? הוא היה טייס והיא עקרת בית 2. למה האבא של קלווין(? ככה קראו לו? החולה איידס מ"ציד" זה נשמע נורא) כעס עליו? כי הוא נדבק באיידס בסקס לא מוגן ואז אמא של קלווין חלתה ולה ולקלווין היה אותו סוג דם אבל הוא לא יכל לתרום לה כליה גלל האיידס 3. מהם הדברים היחידים שהיו לווילסון?! (אני אוהבת את הסצינה הזאת כזאת H/W מצויינת)החברות האומללה עם האוס והעבודה שלו בבית חולים 4. כמה זמן לקח לסטייסי לעבור לגור עם האוס?שבועיים 5. כמה מכמה הצליחה החולה בפרק הקודם (נו, מירנדה) לנחש נכון?4 מתוך 6 6. מה ווילסון אמר להאוס שאפשר לעשות ביד אחת אחרי שנשאל את השאלה- מה אתה חושב השיא בג'אלינג ביד אחת? לשחק ביויו 7. אחרי שווגלר אמר להאוס שהדיון על ההשתלות הראשון שלו היה מאוד מרגש האוס אומר לו ש6 דגלים{פארק שעשועים בהולנד} הרבה יותר מרגש (השלם את החסר) 8.מאיזה גיל האוס מרחיק ממנו אנשים?3 9. סבסטיאן (האידיוט מTB OR NOT TB) הרבה יותר קרוב מהאוס לקבלת פרס נובל אבל באופן אירוני האוס.....? (תמשיכו את המשפט)שכב עם יותר בחורות שוודיות 10. איזו מהירות נסע האידיוט שהאופנוע של האוס היה שלו קודם לפני שהוא עשה תאונה?140 קמ"ש איך אני?

sweet shir

New member
עונה..[בטח יצא לי חרא אבל לא נורא!]

חהחה 1. מה עשו ההורים של האוס? אממ.. אמא שלו לא עבדה נראה לי\ והאבא... אנלי מושג. 2. למה האבא של קלווין(? ככה קראו לו? החולה איידס מ"ציד" זה נשמע נורא) כעס עליו? בגלל שהוא לא הסכים לתת לאמו החולה כליה..[כי הוא היה חולה איידס] למרות שסוג הדם שלהם התאים... אז הוא בעצם כעס עליו שנדבק באיידס וכך לא יכל לתרום לה. 3. מהם הדברים היחידים שהיו לווילסון?! (אני אוהבת את הסצינה הזאת כזאת H/W מצויינת) אהע? ספציפיות בבקשה? ובכל זאת יש לו בית, עבודה, משו כמו חבר [האוס], אישה..... 4. כמה זמן לקח לסטייסי לעבור לגור עם האוס? שבוע? [אנלי מושג...
מנחשת.. חעחע] 5. כמה מכמה הצליחה החולה בפרק הקודם (נו, מירנדה) לנחש נכון? כמה מכמה מה? [
] 6. מה ווילסון אמר להאוס שאפשר לעשות ביד אחת אחרי שנשאל את השאלה- מה אתה חושב השיא בג'אלינג ביד אחת? אמממ... לא זוכרת. 7. אחרי שווגלר אמר להאוס שהדיון על ההשתלות הראשון שלו היה מאוד מרגש האוס אומר לו ש__________ הרבה יותר מרגש (השלם את החסר)
8.מאיזה גיל האוס מרחיק ממנו אנשים? מגיל קטן? 2-3? 9. סבסטיאן (האידיוט מTB OR NOT TB) הרבה יותר קרוב מהאוס לקבלת פרס נובל אבל באופן אירוני האוס.....? (תמשיכו את המשפט) מציל את החיים של מי שמציל את כל האנשים האלו, ככה שהפרס מגיע לו. 10. איזו מהירות נסע האידיוט שהאופנוע של האוס היה שלו קודם לפני שהוא עשה תאונה?
וואו, זה הלך לי יותר רע מהקודם!!

למעלה