בואו נראה אתכם במיוחד איש החידות איש החידות נראה אם למדת משהו ... שרשרו את התוצאות לכאן ...
ז זיו האמיתי New member 9/5/08 #1 בואו נראה אתכם במיוחד איש החידות ../images/Emo150.gif איש החידות נראה אם למדת משהו ... שרשרו את התוצאות לכאן ...
בואו נראה אתכם במיוחד איש החידות ../images/Emo150.gif איש החידות נראה אם למדת משהו ... שרשרו את התוצאות לכאן ...
א אלי של נופר ובר New member 9/5/08 #5 הרגת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ויותר מזה צחקתי מהחתימה שלו : "ירקות זה לא מזון של בני אדם ירקות זה המזון של המזון של בני האדם". חחחחח.........אהבתי.
הרגת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ויותר מזה צחקתי מהחתימה שלו : "ירקות זה לא מזון של בני אדם ירקות זה המזון של המזון של בני האדם". חחחחח.........אהבתי.
א אלי של נופר ובר New member 10/5/08 #6 ו..סתם מנצלת שרשור ומצרפת לינק לכתבה מאד מעניינת .....אם כי גם בה היו מספר קטעים מצחיקים וגם כאלה שמעלים תהיות איך בכלל אפשר לדעת (תגיעו לסוף - תבינו) . אני אהבתי.
ו..סתם מנצלת שרשור ומצרפת לינק לכתבה מאד מעניינת .....אם כי גם בה היו מספר קטעים מצחיקים וגם כאלה שמעלים תהיות איך בכלל אפשר לדעת (תגיעו לסוף - תבינו) . אני אהבתי.